Edward Snowden η κούφια Γη δεν ειναι μύθος!
 Edward Snowden η κούφια Γη δεν ειναι μύθος!

Μεταξύ των πρωτοποριακών αποκαλύψεων που έκανε ο Edward Snowden στην ανθρωπότητα, ειναι και το ενδεχόμενο της κούφιας γης και εκεί υπάρχει έναν προηγμένος πολιτισμός που μας παρακολουθεί από την αρχή της δημιουργίας επιβεβαιώνοντας τους Γερμανούς πρωτοπόρους του 1930 .

Από τη Βενεζουέλα, όπου του έχει δοθεί άσυλο, φέρεται να ισχυρίζεται ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και UFO που μας επισκέπτονται αλλά και ότι υπάρχει ένας υπόγειος γήινος εξελιγμένος πολιτισμός που ζει στον μανδύα, στο εσωτερικό της Γης... Κάποιοι θεωρούν προδότη, άλλοι τον θεωρούν ήρωα.

Ο Edward Snowden είχε το θάρρος να αποκαλύψει τα μυστικά που ο κόσμος δεν γνωρίζει ούτε εχει φανταστεί πότε διότι κάποιοι κρατούν την ανθρωπότητα στο σκοταδισμό, (μασόνοι Εβραίοι αριστεροί κομμουνιστές στους τελευταίους δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε όμβριους και κομμουνιστές ειναι το ίδιο και ζουν ανάμεσα μας)και μεταξύ των πληροφοριών που δημοσιοποιήθηκαν, ειναι και τα UFO και τα εξωγήινα όντα, αυτα που δήθεν δεν υπάρχουν και τα ψάχνουν .

Σύμφωνα με ορισμένα έγγραφα από την CIA, η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίσει την ύπαρξη ευφυών ειδών, πιο προχωρημένων από την ανθρωπότητα. Μίλησε για μια φυλή ανθρωποειδών που έχουν δίσκους (UFO) για όχημα, και ήταν στην ουσία κάτω από τις μύτη μας, πιθανώς για εκατομμύρια χρόνια, και διαθέτουν υπερ-τεχνολογία.

Μια προσεκτική ματιά στη γεωλογία της Γης δείχνει οτι κάτι δεν πάει καλά, κατι δεν "κολλάει" με αυτα που λένε , ένα μάλλον λεπτό στρώμα βράχου χωρίζει τις ηπείρους και το ωκεάνιο πάτωμα. Η κρούστα που "κάθεται" σε τεκτονικές πλάκες που μετατοπίζονται σιγά-σιγά με τον χρόνο.

Στο κάτω μέρος των τεκτονικών πλακών, περίπου 80 έως 100 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια, αρχίζει η αστενόσφαιρα. Η εσωτερική ροή της γης συμβαίνει στην αστενόσφαιρα σε αυτό το επίπεδο πιστεύεται ότι βοηθάει τη διαρκή κίνηση των τεκτονικών πλακών, αλλά η ακριβής μέθοδος και η οπτική πτυχή των συνόρων μεταξύ της λιθόσφαιρας και της αστενόσφαιρας δεν είναι ακόμη σαφής.

Τα συστήματα παρακολούθησης δεδομένων των CIA και οι εικόνες με σόναρ βαθέων υδάτων κάτι θα έχουν ανακαλύψει , αλλά το καθεστώς μυστικότητας που απαγορεύει την πρόσβαση των επιστημόνων στην μελέτη της Γης, κρατάει μυστικό στο τι στα αλήθεια ειναι αυτός ο Πλανήτης.

Αυτός ο τύπος έξυπνων Homo Sapiens που ίσως υπάρχει στην κούφια Γη μπορεί να έχει εξελιχθεί διαφορετικά, λαμβάνοντας υπόψη το πολύ πιο σταθερό κλίμα μέσα στον πλανήτη, και βλέπουν τον κόσμο της επιφανείας σαν μυρμήγκια , και να θεωρούν οτι δεν πρέπει να να παρεμβαίνουν,αν και μέλλον το ειχαν κάνει μια φορά αυτο, όταν έστειλαν τον Richard E. Byrd στην αντάρτικη να βρει τους "κακούς ναζι" που ειχαν έρθει σε στενή επαφή με την "δημιουργία"(μυστικό),τελικά μάζεψαν τα κουβαράκια τους στην κυριολεξία και γύρισαν πίσω! αφού η τεχνολογία που είχαν να αντιμετωπίσουν ηταν έτη φωτός μπροστά,και δέχτηκαν επίθεση απο UFO σύμφωνα με πήγες!

Τέτοιες πληροφορίες δεν μπορούν να τις διαχειριστούν πολλοί άρα και να τις κατανοήσουν,γιατί στα αλήθεια ειναι σαν πρωτόγονοι στο μυαλό, και εδώ το εξηγούμε αυτο το φαινόμενο,σε πολλά άτομα δεν πρέπει να λες τίποτα, λάθος πληροφορίες σε λάθος άτομα,αν δεν πουν το κλασικό "τι πίνεις" η "θεωρίας συνωμοσίας "(στα πρότυπα των Οβριών αυτοι την λένε αυτη την λέξη) θα τα διαστρεβλώσουν σύμφωνα με την νοημοσύνη τους και την ελάχιστη λογική αντίληψη που διαθέτουν,και σύμφωνα με αυτα που τους έμαθαν στα σχολεία και οχι μονο,και γίνεται ένας φαύλος κύκλος, αυτο γίνεται εδώ και πολλά χρονιά...

Και οποιος ελέγχει τις ιδέες και τι θα μάθει κάποιος ελέγχει κοινωνίες ολόκληρες,γιαυτό πρώτη δουλειά των Οβριών ηταν πάντα η εκπαίδευση, κάποτε έλεγαν οτι πολλοί δάσκαλοι ηταν πασοκοι, τώρα λένε ειναι αριστεροί, η αλήθεια ειναι οτι ειναι Εβραίοι! μάλιστα έχουμε εντοπίσει ενα φερόμενο πρύτανη που αρέσκεται να γράφει βιβλία μεταξύ άλλων για "κακούς ναζι" τι άλλο? και για ναζιστές της Χ,Α!, οχι μόνο να ειναι Εβραίος αλλα να έχει και την κλασική φάτσα των Οβριών! το ψέμα και η υποκρισία ειναι στην φύση αυτής της αδίσταχτης αιμοσταγής φυλής, γιαυτό επι Χίτλερ στην Γερμανία τους ξήλωσαν απο ολα τα πόστα που είχαν πιάσει και μαγάριζαν τα μυαλά σε ολους τους τομείς σαν γάγγραινα !....

Και έτσι διδάσκεται ένα Matrix και οτι ξεφεύγει απο αυτο αμέσως σχετίζεται με μυθοπλασίες και θεωρίες συνωμοσίας κτλ και απορρίπτονται απο την μεγάλη μάζα των Homo Animals! όταν γεννηθείς σε ένα τέτοιο ελεγχόμενο περιβάλλον λογικό και επόμενο ειναι, να χάσεις την ταυτότητα σου,και όσοι Homo Sapiens έχουν απομείνει ειναι χαμένοι ανάμεσα στους Homo Animals.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications