Βίντεο-σοκ: Ισπανοί διαδηλωτές οπαδοί του Ραχόϊ χαιρετούν ΔΩΡΙΚΑ οπως χαιρετούσαν 200 χρονιά αλλα για κάποιους έξυπνους χαιρετούν ναζιστικά!!!
Βίντεο: Ισπανοί διαδηλωτές οπαδοί του Ραχόϊ χαιρετούν ΔΩΡΙΚΑ οπως χαιρετούσαν 200 χρονιά αλλα για κάποιους έξυπνους χαιρετούν ναζιστικά!!!

Ισπανοί οπαδοί του Μ.Ραχόι (στο Βερολίνο πίνουν νερό στ’όνομά του), χαιρετούν με τον φραγκικό χαιρετισμό (ίδιος με τον γερμανικό-ναζιστικό) σε ένα βίντεο-σοκ από διαδήλωση στη Μαδρίτη κατά των Καταλανών! έτσι γράφουν! η Ισπανία έχει μαρτυρήσει στα χεριά Οβριών διαχρονικά και το μεσαίωνα είχε κυνηγήσει όλους τους όμβριους απο την Ισπανία οπως είχε κάνει ο Χίτλερ ,(που να τα ξέρουν οι πολλοι? πάνω απο 10 φόρες έχουν κυνηγήσει τους Εβραίους απο την Ευρώπη γιατί ηταν "άγιοι"! αλλα η μάζες ξέρουν μονο την μια αυτη του Χίτλερ! )και εκεί έκαναν εμφύλιο οι κομμουνιστές Εβραίοι πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! οπως και στην Ελλαδα ,όλοι οι κομμουνιστές τοτε ηταν Εβραίοι στο γένος, και εκεί παρουσιαζονται ως "ήρωες" οι κομμουνιστές(Βρήκα 20 ταινίες για τον εμφύλιο πόλεμο στην Ισπανία και όλες (!) υποστηρίζουν την μία πλευρά αυτη των κομμουνιστών!)

Το σοκ δεν ειναι να χαιρετάς ετσι αλλα κομμουνιστικά που παραπέμπει σε βία !!

Το πήρε λέει ο Χίτλερ άρα ειναι κακό! γιατί εκείνοι δεν ηταν εθνικιστές?η τους πλήρωναν μασόνοι οπως λένε κάτι troll? σε όλη την Ευρώπη υπήρχε στους εθνικιστές ,σε μερικές χώρες το απαγόρευσαν οπως απαγόρευσαν την λέξη Έλληνας τόσα χρονιά!

Ο χαιρετισμός της υψώσεως της δεξιάς χειρός, ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τις Δωρικές και Πελασγικές κοινωνίες. Φαίνεται να πρωτοεμφανίζεται κατά τις ιερουργίες στις οποίες οι ιερείς χαιρετούσαν με αυτόν τον τρόπο τα αγάλματα των θεών. Όταν λεγόταν η φράση «Χαίρε (τάδε θεέ ή τάδε θεά)» τότε ύψωναν την δεξιά χείρα, σε ένδειξη σεβασμού, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία

Τέλος, έχει καθιερωθεί παγκοσμίως εδώ και έναν αιώνα τουλάχιστον, ο συμβολικός χαιρετισμός των αριστερών κινημάτων να είναι η αριστερή γροθιά υψωμένη και ο συμβολικός χαιρετισμός των Εθνικιστικών κινημάτων η δεξιά χείρα τεταμένη. Και αναμενόμενα, οι κυρίαρχοι δαιμονοποίησαν αυτό που φοβούνται.

Τα χρόνια πέρασαν κι ο χαιρετισμός αυτός, παρέμεινε στην συνείδηση του λαού και ειδικά των Ελλήνων, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Σύμφωνα με το 'Αρθρο 30 των Γενικών Διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά:Ο χαιρετισμός αποδίδεται δια ζωηράς προτάσεως της δεξιάς χειρός τεταμένης με δακτυλους υψωμένους και την παλάμη εις το ύψος του δεξιού οφθαλμού, κατά το πρότυπον του καθαρώς Ελληνικού (Δωρικού) χαιρετισμού.

Εδώ έχουμε διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο απο μια κομμουνιστική ιστοσελίδα απο τις πολλές που υπάρχουν και προωθεί το facebook και οχι μονο :

Κλασικός τρόπος γραφής αριστεροκομμουνιστων καθώς ειναι το ίδιο,οι αριστεροι ειναι απο κομμουνιστές πατεράδες, το δόγμα τους ειναι: όσοι δεν ειναι μαζί μας ειναι εχθρός μας!όποτε δεν υπάρχει λογική εξ αρχής με αυτά τα "άτομα" που διαστρεβλώνουν τα πάντα με το γνωστό ύφος, βεβαία δεν λένε οτι η λέξη φασίστας σημαίνει εθνικιστής,η ίδια η "ιδεολογία" τους που έχουν εκ γενετής,ειναι μασονική δημιουργία, απο εκεί και πέρα τι να λέμε:

Το Αύγουστο το έβγαλαν ως hoax τον αρχαιοελληνικό χαιρετισμό όμοιοι τους σε μια άλλη ιστοσελίδα που βγάζει ως ΗΟΑΧ αλήθειες που ενοχλούν γενικά , και οποιος έκανε το λάθος να σχολιάσει εκεί τα αυτονόητα του εκαναν ομαδική επίθεση και αναφορές μέχρι να του ρίξουν το προφίλ ορδές απο troll, κομμουνιστες ακόμα και Εβραίοι πίσω απο ψεύτικα προφίλ και οχι μονο ,του τύπου φασίστες ανθρωπινά σκουπίδια έρχονται κρεμάλες και αλλα χαριτωμένα απο κομμουνιστές που ξεχειλίζουν απο μίσος,ο νόμος περί "ρατσισμού" τι προβλέπει για αυτούς ? Για να μην πούμε οτι οι κομμουνιστες δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για ιστορία, καθώς δεν λένε τίποτα άλλο πάρα αυτα που θέλει η μασονία,και ειναι και απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη, δεν ανήκουν στην καυκάσια φυλή ( ινδοευρωπαϊκή φυλή που το έκαναν "μύθο" και αυτο!)άρα δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για αυτη, που είχε ανέκαθεν τον δωρικό χαιρετισμό και την σβάστικα σε όλη την Ευρώπη και οχι μονο!

Μήπως και οι Ρώσοι προ Εβραίων (ρώσικη επανάσταση )που είχαν την Σβάστικα την έκλεψαν και εκείνοι απο την Ελλάδα?μήπως οι ινδιάνοι στην Αμερική?στην Ινδία??? η ινδοευρωπαϊκή φυλή την πήγε εκεί αφού έφτανε μέχρι εκεί!! γιαυτό και το ινδο-ευρωπαϊκή, μήπως οι πόντιοι στο Καύκασο που ειχαν τον "ναζιστικό αετό" ηταν "ναζι" γιαυτό τους έσφαξε ο Στάλιν πολύ πριν το Χίτλερ?? αν ασχοληθεί κάνεις σοβαρά με την αληθινή ιστορία και τι διαστρεβλώσεις έχουν κάνει υπέρ τους και έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους οι μάζες θα τραβάει τα μαλλιά του, οχι με αυτούς μονο, αλλα με με την μάζα που έχει υιοθετήσει τα ψέμματα τους ως δεδομένα το matrix ολοζώντανο! σε σημείο που αν τους λες αλήθεια γίνεσαι εσύ το μαύρο πρόβατο! και κάποιοι "θίγονται" που τους λες τα αυτονόητα οτι δεν ειναι απόγονοι αρχαίων! άβουλοι, δουλικοί υιοθετούν οτι τους λένε, γιαυτό ειναι κατώτεροι ! για ολα τα παραπάνω που λέμε υπάρχουν ένα σορό στοιχειά αλλα ο δουλικός θα πιστέψει αυτο που του λένε αντί να ερευνήσει μόνος του, το μυαλό του δεν μπορεί να συνδυάσει τα στοιχειά που καταρρίπτουν τα ψέμματα τους! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications