18 Οκτ 2017

Δείτε σε αργή κίνηση, τι ζόρι τραβάει το αυτοκίνητο στις λακκούβες (βίντεο)

Δείτε σε αργή κίνηση, τι ζόρι τραβάει το αυτοκίνητο στις λακκούβες (βίντεο)

Χωρίς τα φτερά τους προφυλακτήρες και τη μάσκα, αυτό το video δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει στην ανάρτηση και στο αμάξωμα όταν πατάμε άγαρμπα μια λακκούβα.

Σφίγγεις τα δόντια, κλείνεις τα μάτια κι ακούς τον θόρυβο. Μετά εύχεσαι να μην έχει κοπεί το λάστιχο ή να μην έχει στραβώσει η ζάντα. Ακόμη κι όταν τίποτα κακό δεν φαίνεται να έχει συμβεί, αν ήξερες τι πραγματικά συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια θα ανησυχούσες σοβαρά.

Οι λακκούβες είναι πονοκέφαλος, για οποιονδήποτε σέβεται το αυτοκίνητό του, τον εαυτό του και τους συνεπιβάτες του. Η σκληρή ανάρτηση και το λάστιχο χαμηλού προφίλ είναι ο χειρότερος συνδυασμός, αφού η δύναμη δεν μπορεί να εκτονωθεί πουθενά αλλού παρά στην ζάντα, στο ψαλίδι, ακόμη και στο ίδιο το πλαίσιο. Οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν αυτό και αποφεύγουν προσεκτικά τις λακκούβες οδηγώντας με προσοχή, σαν σε ναρκοπέδιο. Άλλοι πάλι τις περνούν με μια αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση. «Έλα μωρέ, τι θα πάθει;»

Κάποιοι λοιπόν έκαναν το πείραμα. Πήραν ένα αυτοκίνητο, και μάλιστα κάποιο που αντέχει τις λακκούβες γιατί έτσι κι αλλιώς έχει μαλακή ανάρτηση με σχετικά μεγάλη διαδρομή και αρκετά μπόλικο μάγουλο στο λάστιχο. Και το έγδυσαν από τα πάνελ (φτερά, προφυλακτήρες, καπό, μάσκα). Έτσι, με μια κάμερα υψηλής ευκρίνειας και ένα video σε αργή κίνηση μπορούμε να παρατηρήσουμε με ακρίβεια όλη την καταπόνηση που υφίσταται η κατασκευή. Η ανάρτηση τερματίζει, το λάστιχο σχεδόν ακουμπά στο εσωτερικό του θόλου, το ίδιο το αμάξωμα παρουσιάζει στρεβλώσεις, τα διάφορα περιφερειακά εξαρτήματα τραντάζονται δυνατά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε σε αργή κίνηση, τι ζόρι τραβάει το αυτοκίνητο στις λακκούβες (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications