Αστυνομικοί σταμάτησαν ΙΧ για έλεγχο και βίασαν την 18χρονη οδηγό
Αστυνομικοί σταμάτησαν ΙΧ για έλεγχο και βίασαν την 18χρονη οδηγό

Οι δύο κατηγορούμενοι αστυνομικοί δεν αμφισβήτησαν τις σ#ξουαλικές πράξεις, υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι αυτές έγιναν συναινετικά (φώτο αρχείου)

Για βιασμό κατηγορεί μία 18χρονη δύο, σε υπηρεσία, αστυνομικούς της Νέας Υόρκης. Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, οδηγούσε το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαιναν δύο φίλοι της, σε περιοχή της αμερικανικής μεγαλούπολης, όταν τους σταμάτησαν για έλεγχο για απαγορευμένες ουσίες.

Σε τσάντα δίπλα στο κάθισμά της βρέθηκαν μαριχουάνα και αγχολυτικό φάρμακο, με τους αστυνομικούς να της περνούν χειροπέδες και να της βάζουν στο περιπολικό, προκειμένου να την οδηγήσουν στο τμήμα για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, ωστόσο, το περιπολικό κατευθύνθηκε σε απομονωμένο σημείο, όπου την ανάγκασαν να προβεί σε σ@ξουαλικές πράξεις. Η νεαρή υποστηρίζει ότι μετά το περιστατικό, που συνέβη πριν λίγες μέρες, πήγε σε νοσοκομείο για να την βοηθήσουν.

Οι δύο αστυνομικοί δεν αμφισβήτησαν την καταγγελία περί σ#ξουαλικών πράξεων, αμφότεροι, ωστόσο, υποστήριξαν όταν έγιναν συναινετικά, γράφει η New York Daily News, επισημαίνοντας ότι τόσο οι αξιωματικοί που κατηγορούνται όσο και ο προϊστάμενός τους έχουν παραδώσει τα όπλα και τα σήματά τους και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πηγή: Independent

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications