Τα αριστερα troll έπιασαν δουλειά πάλι λόγο αυξημένων ποσοστόν της X,A! δείτε τι κάνουν
Τα αριστερα troll έπιασαν δουλειά πάλι λόγο αυξημένων ποσοστόν της X,A!

Ναζι και συνεργάτες..
Καμία συγχώρεση..
Γυναίκες και παιδιά εκτελούνται.την ώρα της εκτέλεσης συνεργάτης αγγίζει τα οπίσθιά μιας νεαρής κοπέλας.
Πότε δεν ξεχνάμε!!

Αυτά γραφει ενα αριστερό troll σε μια ομάδα με αυτη την φώτο ως αληθινή ! 70 + χρονιά δούλεμα οι αριστεροκομμουνιστες! μετά απο σορό like απο νεοελληνες με μυαλό αχιβάδας ουγκ ουγκ! και σχόλια του τύπου ναζι φασίστες , ένας έγραψε το σωστό :Ξυπνήστε επιτέλους. H φώτο είναι από την προπαγανδιστικη ταινία "Babie Yar" του Αμερικανο-ΕΒΡΑΙΟΥ σκηνοθέτη Τζεφ Κένιου!! Бабий Яр Babi Yar A film of Jeff Kanew 2003 βλέπε βίντεο προπαγάνδας πιο κάτω!

H Αριστερή κομμουνιστρία με το όνομα ‎Μαργαρίτα , είχε βάλει με καμάρι οτι είχε πάει και εδώ: ΠΑΡΤΥ Κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" , ολα αυτα τα "ΠΑΡΤΥ" τα οργανώνουν κανονικοί Εβραίοι! και εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια πρακτορείου,και στέλνει αιτήματα φίλιας ώστε να μαζέψει "φίλους" να τους χειραγωγεί! φυσικά όσοι κάνουν συνεχεία αναφορες περί "κακών ναζι" σε ομάδες και σελίδες ειναι είτε μογγολοκκομμουνιστες, είτε ειναι ηλίθιοι νεοελληνες τουρκόσποροι ,είτε troll με ψεύτικα προφίλ! ειναι τοσο ηλίθιοι μάλιστα ορισμένοι που έχουν εργοδότη antifa! αλλα δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος του λάου ειναι εντελώς ηλίθιο!ίδια κατάσταση επικρατεί και σε ιστοσελίδες..

Η ηλιθιότητα που επικρατεί να τους δουλεύουν μέρα νύχτα μέσα στα μούτρα τους και πατάνε και Like, δείχνει οτι το παιδομάζωμα απο τους Ούννους κομμουνιστες πέτυχε και έκανε δουλειά! 70+ χρονιά τωρα κανουν προπαγάνδα μέχρι και μέσα απο ταινίες για "ναζι" ενώ για τον Οβριό Στάλιν που ΚΑΤΕΣΦΑΖΕ Έλληνες με την κατηγορία ελληνική φυλη τίποτα, και μαλιστα παντα υπάρχουν κομμουνιστες να σχολιάζουν προπαγανδες του τύπου οτι έχασαν παππούδες απο τους "κακούς ναζι"!παππούδες κομμουνιστές συνεργάτες των αγγλομασονων που εκαναν γενοκτονία Ελλήνων και το παιδομάζωμα, μα αυτοι δεν ηταν ούτε μπορουν να γίνουν πότε Έλληνες!

Ο λόγος που λένε για ναζι συνεχεία και έχουν αλλάξει την ιστορία υπέρ τους,και εχουν δαιμονοποίησει αυτο που φοβούνται, ειναι γιατί λένε "ναζι" ολα τα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη,(στην Ελλάδα την Χ.Α) αν ρωτήσεις 200 άτομα ζήτημα ειναι ένας να ξέρει αληθινή ιστορία,γιατί αν ήξεραν αληθινή ιστορία δεν θα μπορούσαν να κάνουν προπαγάνδα, και να οδηγούν τις μάζες σαν πρόβατα στην κυριολεξία στα δικά τους κόμματα, βλέπε κομμουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ το σφυροδρέπανο λείπει και απο το σήμα τους!!! στην αρχή μάλιστα στην Wikipedia τους στο ΣΥΡΙΖΑ είχαν ιδεολογία και το ευρωκομμουνισμός !και το έσβησαν όταν το κάναμε θέμα το 2015, και που ειστε ? η Wikipedia ειναι εβραϊκή και πλήρως αναξιόπιστη σε πολλά θέματα .

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πολύ σωστά γράφεις για μογγολοκομμουνιστές και για Ούννους κομμουνιστές. Μας έχουν πρήξει τα φρύδια τοσα χρόνια με αυτήν την άθλια προπαγάνδα που ξεκίνησαν οι βρωμεροί Αγγλοι κατά τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο, ότι δηλαδή, οι Γερμανοί είναι Ούννοι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications