Πατέρας Δώρας απότομη αλλαγή συμπεριφοράς video : Αφήστε με στον πόνο μου
Πατέρας Δώρας απότομη αλλαγή συμπεριφοράς video : Αφήστε με στον πόνο μου

Τη δική του εκδοχή για μια σειρά από γεγονότα και δηλώσεις που προκάλεσαν εύλογες απορίες έδωσε σήμερα στην αστυνομία ο πατέρας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη , η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β Νεκροταφείο.

Λίγο πριν καταθέσει εξήγησε στον Βαγγέλη Γκούμα πως βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το ταξί του λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της κόρης του.

Η παραδοχή του πατέρα πως πέρασε από το σημείο της δολοφονίας, προκάλεσε απορίες και δημιούργησε ερωτηματικά, τόσο για το μέγεθος της σύμπτωσης όσο και γιατι το είπε τόσες μέρες μετά.

Ακούστε όμως την εκδοχή του για το πώς βρέθηκε στο νεκροταφείο: "Είπα το απόγευμα αυτό εγώ ανεβαίνω στην Κηφισιάς με μια κυρία από την Κύπρο , την αφήνω πιο πάνω από το δημαρχείο 700-800 μέτρα , κοντά σ΄ έναν παράλληλο της Κηφισιάς, από την μεριά του Αμαρουσίου και επειδή είχε πολύ κίνηση στην Κηφισιάς, δεν ξανακατεβαίνω την Κηφισιάς και φεύγω από Ολυμπιακό Στάδιο, φτάνω στη Βεϊκου και μπαίνω στο εκκλησάκι της Βεϊκου δεξιά  και κατεβαίνω μέσα από τον Περισσό και φτάνω στην εδώ Τραλλέων. Και απέναντι εδώ στη γωνία στο νεκροταφείο στεκόταν ένας νεαρός .  Κατεβαίνω, τον παίρνω, μ αφήνει το φανάρι , τον παίρνω. Μπήκε σαν αλαφιασμένος γρήγορα μέσα στο αμάξι", είπε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications