Αμετανόητος ο Γιώργος Παπανδρέου: Επιμένει ότι «λεφτά υπάρχουν»! (άλλος ένας Οβριός που γυρίζει ελεύθερος)
 Αμετανόητος ο Γιώργος Παπανδρέου: Επιμένει ότι «λεφτά υπάρχουν»! (άλλος ένας Οβριός που γυρίζει ελεύθερος)

Την αγαπημένη του ατάκα «λεφτά υπάρχουν» από το 2009... θυμήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επιμένει πως δικαιώνεται για τη φράση του αυτή και μάλιστα από έναν παλιό γνώριμο της Ελλάδας, τον πρώην Γερμανό υπουργό Εξωτερικών επί καγκελαρίας Σρέντερ, τον «Πράσινο» Γιόσκα Φίσερ.

«Χθες ήμουν με τον Γιόσκα Φίσερ, πρώην ΥΠΕΞ της Γερμανίας, Πράσινος και φίλος της Ελλάδας. Ξέρετε τι μου είπε; Λεφτά υπάρχουν. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Πρέπει να κατακτήσετε την αξιοπιστία με σοβαρές μεταρρυθμίσεις – προοδευτικές. Τότε θα εμφανιστούν και επενδυτικά χρήματα», είπε ο κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο Κεντρικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τη Δευτέρα (09/10/2017).

Και πρόσθεσε: «Ήμουν ο τελευταίος πρωθυπουργός αυτής της μεγάλης και ιστορικής παράταξης. Πρώτα απ’ όλα, πρώτος εγώ, έχω αναλάβει την ευθύνη λαθών και παραλείψεων.

Στο κόμμα γιατί οι εξελίξεις δεν επέτρεψαν να τα αλλάξουμε όλα όπως θα έπρεπε και στην κυβέρνηση, γιατί δεν κάναμε ακόμη περισσότερες μεταρρυθμίσεις (...) Είμαι πάντα έτοιμος να δεχθώ κριτική, αλλά δεν θα δεχθώ κριτική, για επιλογές που έκανα, βάζοντας μπροστά τη χώρα και όχι το κόμμα».

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ο πρώην πρωθυπουργός είπε: «Έχω μια αντίληψη για την άσκηση της πολιτικής, με την οποία μπορεί κάποιοι ή ακόμη και πολλοί, να διαφωνούν. Δεν με ενοχλεί.

Διαφωνούμε. Αλλά έτσι είμαι, αυτό πιστεύω. Και δεν θέλω τον ηγέτη δυνάστη. Οι καιροί των ελιτισμών και των σωτήρων έχουν παρέλθει».

Το Οβριός προκύπτει απο εδώ: Εύα Παπανδρέου: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ψυχάκιας, αναίσθητος, Άθεος και σχιζοφρενής» τα κλασικά συμπτώματα Οβριών !, και δώστε προσοχή ειναι 65 ετών! σημειώστε το γιατί θα πάει 90 φεύγα οπως κάθε Οβριούς!

Post A Comment:

1 comment

polείπε...

Αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε για μια μοναδική αποστολή. Να ενσαρκώσει σε ταινία κινηματογράφου τον Αβερέλ των αδελφών Ντάλτον.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications