ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ: Τι ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη (ΒΙΝΤΕΟ)
ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ: Τι ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακλόνητο άλλοθι για τον πατέρα της Δώρας, Κώστα Ζέμπερη, παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του, κ. Λύτρας.Οπως είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Λύτρας, επιβεβαιώνοντας το crashonline, ο πατέρας της Δώρας, ήταν αδύνατο να βρίσκεται με το ταξί του στις 5.15 το απόγευμα έξω από το νεκροταφείο, όπως αρχικά είχε πει στους δημοσιογράφους, αφού παρέλαβε πολύ αργότερα το αυτοκίνητο για να ξεκινήσει τη βάρδιά του, στις 8.56.

«Ο πατέρας ήταν σε σοκ, δεν είπε ψέμματα. Μπορεί να φαίνεται τραγική σύμπτωση, αλλά πέρασε από το Β΄Νεκροταφίο, πολύ αργότερα όμως από τη δολοφονία της Δώρας. Στις 8.56 ο κ. Ζέμπερης βρισκόταν επί της Τραλλέων και Ηρακλείου. Είναι καταγεγραμένες οι ώρες ακριβώς παραλαβής του αυτοκινήτου από το μηχάνημα τηλεματικής που είχε το ταξί, συνεπώς και να ήθελε, δεν θα προλάβαινε να είναι στο νεκροταφείο στις 5.15 όπως είπε αρχικά. Στις 17.15 ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη ήταν στην περιοχή του Ζωγράφου.Πάνω στη σύχγισή του μπορεί να μην αντιλήφθηκε την ώρα.

Παρέλαβε το ταξί από τον άλλο οδηγό στις 16.55 από τον Κολωνό, και πήρε άνθρωπο, στις 8.56 όχι στις 5.15 που έλεγε στη σύγχισή του», σημείωσε ο κ.Λύτρας, τονίζοντας ότι οι αστυνομικές έρευνες θα συνεχιστούν «στον οικογενειακό κύκλο και σε άλλα ενδεχόμενα»…
Επίσης διευκρίνησε ότι την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του στη ΓΑΔΑ, βγήκε από την πίσω πόρτα κατ΄εντολή δική του, καθώς μια νέα συνομιλία με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην έξοδο της Αστυνομικής Δεύθυνσης, μπορεί να συσκότιζε την υπόθεση.

Ακούστε τι είπε ο δικηγόρος κ.Λύτρας

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications