Ο Ναός Ain Dara στο  Χαλέπι της Συρίας  των  Annunaki  με τα γιγάντια αποτυπώματα
Ο Ναός Ain Dara στο  Χαλέπι της Συρίας  των  Annunaki έχει καμιά σχέση με τον πόλεμο?

Ο ναός του Ain Dara, που βρίσκεται βορειοδυτικά του Χαλεπίου της Συρίας και είναι διακοσμημένος με απεικονίσεις γιγάντων . Ο ακριβής σκοπός και η σημασία αυτού του Ναού παραμένει ένα μυστήριο για τους μελετητές.

Λέγεται ότι υπάρχουν στοιχεία ότι οι Γίγαντες κάποτε περιπλανήθηκαν στη Γη σε όλο τον κόσμο. Το Ain Dara είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται βορειοδυτικά του Χαλεπίου της Συρίας, γνωστό για αρκετές αξιόλογες κατασκευές, όπως ο ναός του Ain Dara, ο οποίος βρίσκεται δυτικά του χωριού.

Με τις πολλές ανακαλύψεις που έχουν γίνει στο Ain Dara, οι ειδικοί δεν είναι βέβαιοι για ποια θεότητα κτίστηκε αυτός ναός, και το πλήθος των γλυπτών που κοσμούν τους τοίχους καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο για τους επιστήμονες να βρουν σε ποιους ηταν αφιερωμένος.

Κοντά στην είσοδο στο ναό, υπάρχει ένα ζευγάρι γιγαντιαίων αποτυπωμάτων ποδιού ,ειναι αποτυπωμένα στο πέτρινο έδαφος, τα οποία έχουν προκαλέσει έκπληξη τους τουρίστες.Υπάρχει ένα άλλο γιγάντιο αποτύπωμα όχι μακριά απο αυτα τα 2. Μήπως αυτά τα τεράστια σημάδια που έχουν μήκος περίπου ένα μέτρο, είναι μια αναπαράσταση των Θεών;

Τα ίχνη μπορεί να έχουν σκαλισθεί για να απεικονίσουν την παρουσία της τοπικής θεότητας που εισέρχεται στο ναό και πλησιάζει στο θρόνο στο εσωτερικό ιερό.

Κάποιοι αρχαιολόγοι εικάζουν οτι αυτα τα ίχνη μπορεί να ανήκουν σε έναν από τους θεούς που ειναι προς τιμής του ο Ναός, καθώς υπάρχουν πολλά γλυπτά της Ιστάρ και απεικονίσεις των αρχαίων Σουμερίων του θεού Βάαλ που κοσμούν τους τοίχους, όμως όλοι απεικονίζονται με παπούτσια.

Η μυθολογία της γύρω περιοχής σίγουρα υποδηλώνει μια εποχή που οι γίγαντες, οι ημίθεοι και οι θεοί ηταν στη Γη αφήνοντας το σημάδι τους.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications