Tι Αφγανιστάν, τι Πακιστάν, τι Ελλάδα; Τριτοκοσμικές καταστάσεις και αστυνομικά περιστατικά σε ολόκληρη τη χώρα [Βίντεο]
Tι Αφγανιστάν, τι Πακιστάν, τι Ελλάδα; Τριτοκοσμικές καταστάσεις και αστυνομικά περιστατικά σε ολόκληρη τη χώρα [Βίντεο]

Tι Αφγανιστάν, τι Πακιστάν, τι Ελλάδα; Σκηνές σοκ διαδραματίζονται καθημερινά σε περιοχές της Ελλάδας που σε κάνουν να αναρωτιέσαι προς τα που βαδίζει αυτή η χώρα.

Μέχρι και ρωσικά ΜΜΕ πήγαν στον Πειραιά για να δουν το αυτομαστίγωμα των Μουσουλμάνων. Αφωνοι οι Ρώσοι ανταποκριτές δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην καρδιά της Αθήνας, εκεί όπου ένας άνδρας οπλισμένος έσπειρε τον πανικό σε όσους είχαν την ατυχία να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο σημείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο , ένας ημίγυμνος άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι σε κατάσταση αμόκ κρατάει στα χέρια του κάτι που μοιάζει με πιστόλι ή μαχαίρι το οποίο κραδαίνει προς πάσα κατεύθυνση, σε ένα δρόμο κατάμεστο από μαγαζιά με κόσμο αλλά και πολλούς περαστικούς.

Ένας άλλος εύσωμος άνδρας, που φοράει κόκκινη μπλούζα και σκούρο παντελόνι, προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ωστόσο δεν μπορεί να τον πλησιάσει αρκετά για να τον αφοπλίσει.

Αρχικά ο αστυνομικός που βρίσκεται στο σημείο παρακολουθεί από απόσταση ασφαλείας το περιστατικό, περιμένοντας να καταφτάσουν επιτόπου οι ενισχύσεις που έχει καλέσει.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά εμφανίζονται άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στη θέα των οποίων ο δράστης πετάει το όπλο. Κάπως έτσι ο αρνητικός πρωταγωνιστής του θρίλερ κατέληξε στα χέρια των Αρχών και απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

Αγριος καβγάς μεταξύ αλλοδαπών ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής και στην κεντρική πλατεία της κοινότητας, Ανυφί Αργολίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα argonafplia, στη συμπλοκή έλαβαν μέρος αλλοδαποί Πακιστανικής και Αφγανικής καταγωγής ενώ η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου με τα επεισόδια να κρίνονται ως πολύ σοβαρά. Κατά πληροφορίες φαίνεται πως υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Τέλος, σημειώνεται ότι στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας από το Άργος αλλά και από το Ναύπλιο, ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές υπόπτων. Παράλληλα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές τα αίτια που δημιούργησαν και οδήγησαν σε αυτή τη σύρραξη που σημειώθηκε στο κέντρο του χωριού. Μέχρι και ρωσικά ΜΜΕ πήγαν στον Πειραιά για να δουν το αυτομαστίγωμα των Μουσουλμάνων. Αφωνοι οι Ρώσοι ανταποκριτές δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications