Ρουά Ματ επιστήμονα για την προπαγάνδα παραπληροφόρησης της Γεωεπιστήμης
Ρουά Ματ επιστήμονα για την προπαγάνδα παραπληροφόρησης της Γεωεπιστήμης

Ο Marvin Herndon δημοσίευσε ένα έγγραφο σχετικά με τα παγκόσμια κλιματικά ζητήματα και την ηθική, όπου αμφισβητεί ότι η επιστημονική κοινότητα «είναι καθαρή» όσον αφορά την έρευνα, τα περιοδικά και τη δεοντολογία της σε σχέση με την επιστήμη καιρού, η οποία έχει συγκεντρώσει πολλούς τίτλους:

Τη Γεωμηχανική, τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, και ποιος ξέρει τι άλλο περιμένουμε στη συνέχεια, σε προφανείς προσπάθειες συγχύσεως ενός παγκόσμιου πληθυσμού που αφυπνίζεται για το τι συμβαίνει με τον καιρό της υποτιθέμενης Γεωμηχανικής.

Το έγγραφο του Dr. Herndon “Μια ανοιχτή επιστολή προς τα μέλη της AGU, EGU και IPCC ζητώντας την προώθηση της ψευδοεπιστήμης εις βάρος της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος και σχόλια για το σχέδιο AGU Draft Geoengineering Position Statement” δημοσιεύθηκε στο New Concepts στο Global Tectonics Journal , ν. 5, αρ. 3, Σεπτέμβριος 2017. www.ncgtjournal.com.

Ο Δρ Herndon πιστεύει ότι “οι επιστήμονες είναι άνθρωποι ακεραιότητας: Τονίζουν ότι είναι σωστό. Λένε την αλήθεια και εξασφαλίζουν ότι είναι γνωστή η πλήρης αλήθεια. Δεν είναι ψέματα”. Μάλλον αναφέρεται σε εκείνους τους επιστήμονες των «παλαιών χρόνων» που δεν προσυπέγραφαν αυτό που αποκαλείται «επιστήμη συναίνεσης», μια ψευδοεπιστημονική προσέγγιση για την προώθηση των επιστημονικών θεμάτων ειδικών συμφερόντων, επιβεβαιώνοντας υποτιθέμενα αποτελέσματα μελετών για διάφορους λόγους, π.χ. οικονομικά κέρδη.

Ως διεπιστημονικός επιστήμονας, ο Δρ. Herndon απέκτησε πτυχίο φυσικής και διδακτορικό δίπλωμα στην πυρηνική χημεία. Επιπλέον, έκανε μεταδιδακτορική εργασία στη γεωχημεία και την κοσμοχημεία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του Σαν Ντιέγκο. Ως εκ τούτου, ο Herndon συνέχισε την έρευνά του για το σημερινό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, καθώς ισχυρίζεται ότι η ψευδοεπιστήμη προωθείται σε επιστημονικά περιοδικά, τα οποία υποστηρίζει ότι πρέπει να αμφισβητηθούν και να διορθωθούν.

Για να επεξηγήσει την άποψη του ο Χέρντον, λέει σ’ αυτή την πρόσφατη δημοσίευση του:

Πολλά μέλη της AGU μαζί με τα μέλη της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή των Ηνωμένων Εθνών (IPCC) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γεωεπιστημών (EGU) έχουν εμπλακεί στην αποτυχία να πουν όλη την αλήθεια για την κλιματική αλλαγή . Αυτοί οι επιστήμονες προωθούν τον ισχυρισμό ότι τα αέρια του θερμοκηπίου, και κυρίως το ανθρωπογενές διοξείδιο του άνθρακα, ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Παραμένουν σιωπηλοί σχετικά με τις συνέπειες της καθημερινής, σχεδόν παγκόσμιας Γεωμηχανικής με ψεκασμούς, η οποία έχει λάβει χώρα τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1990 με αυξανόμενη εμβέλεια και ένταση. Η αποτυχία να συζητήσουμε αυτό το τεράστιο παγκόσμιο ανθρωπογενές φαινόμενο όχι μόνο αναιρεί την εγκυρότητα αυτών των ισχυρισμών των επιστημόνων σχετικά με την αλλαγή του κλίματος, αλλά, κάνει τα άτομα αυτά και τα συνδεδεμένα ιδρύματα τους να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη επιστημονική απάτη που διαπράχθηκε ποτέ. Και, επίσης, συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα που πολλοί θεωρούν ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος.

Επί 70 χρόνια το στρατιωτικό ενδιαφέρον για τον έλεγχο του καιρού έχει τεκμηριωθεί πλήρως. Τα στρατιωτικά πειράματα εξελίχθηκαν από την πρόκληση βροχής και χιονιού στην αναστολή της βροχόπτωσης, τοποθετώντας σωματίδια στην ατμόσφαιρα όπου σχηματίζονται τα σύννεφα. Τελικά, η ατμόσφαιρα γίνεται πολύ φορτωμένη με υγρασία και καταλήγουν οι καταρρακτώδεις βροχές και οι καταιγίδες. Η καθαρή επίδραση της καθημερινής, σχεδόν παγκόσμιας, συνεχιζόμενης δραστηριότητας γεωμηχανικής που απασχολεί την εναπόθεση σωματιδίων ρύπανσης στην ατμόσφαιρα είναι η συμβολή στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ωστόσο, αυτή η δήλωση του Dr. Herndon είναι μια βασική ανησυχία σχετικά με το θέμα της επιστημονικής συναίνεσης όχι μόνο στον έλεγχο του κλίματος αλλά σε όλες τις πτυχές και το είδος όλων των επιστημών, ειδικότερα της τεχνολογίας μικροκυμάτων, της ιατρικής, των φαρμακευτικών κ.λ.π.

Οι υψηλόβαθμοι και μερικά άλλα μέλη του AGU, EGU και IPCC έχουν σκανδαλωδώς αμαρτήσει αγνοώντας τη συνεχιζόμενη Γεωμηχανική αερολυμάτων. Τα αποτελέσματα των κλιματολογικών επιστημών όχι μόνο είναι αλλοιωμένα, αλλά οι επιστήμονες, οι οποίοι δεν επιθυμούν να εξετάσουν τα στοιχεία για τη συνεχιζόμενη κλιματική μηχανική, δείχνουν ότι δεν υπάρχει ανησυχία για την υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Επίσης επιτίθεται στους ψευδοεπιστήμονες συμφερόντων λέγοντας ότι, το σχέδιο δήλωσης γεωγραφικής θέσης είναι ένα μολυσμένο έγγραφο που όχι μόνο δεν καταφέρνει να πει την αλήθεια αλλά είναι προϊόν μιας ομάδας αποτελούμενης από τουλάχιστον δύο άτομα, τον Ken Caldeira και την Marcia McNutt, που ισχυρίζονται ότι έχουν τεκμηριωμένο ιστορικό δράσης για να εξαπατήσουν την επιστημονική κοινότητα και το κοινό σχετικά με την ύπαρξη και τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος από τη συνεχιζόμενη γεωμηχανική αερολυμάτων.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δηλητηριάζει τον αέρα που αναπνέουμε όλοι και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρύψει τους κινδύνους για την υγεία από το κοινό.Το εν εξελίξει στρατιωτικό πρόγραμμα ρίψης αερολυμάτων διεξάγεται χωρίς δημοσιοποίηση. Οι διορατικές ανησυχίες του Dr. Herndon αντικατοπτρίζουν εκείνες πολλών ευσυνείδητων επιστημόνων, εκατομμυρίων παρατηρητών πολιτών όταν λέει.

Αντί να είναι σώμα επιστημόνων που είναι πρόθυμοι και ικανοί να παράσχουν ανεξάρτητες επιστημονικές συμβουλές στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, η Εθνική Ακαδημία Επιστημών, ισχυρίζομαι, έχει καταστραφεί και έχει συνηθίσει να εξυπηρετεί μια πολιτική ατζέντα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως τυραννία κατά του ανθρώπινου πληθυσμού, η οποία περιλαμβάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Καθώς οι αρνητικές συνέπειες της τρέχουσας γεωμηχανικής στην υγεία γίνονται δημόσιες, ίσως η νομική κοινότητα θα προκαλέσει αγωγές κατηγορηματικής δράσης.

Να σημειωθεί ότι έχουν αποσυρθεί παλαιότερες δημοσιευμένες απόψεις του ότι τα αεροπλάνα ψεκάζουν με στάχτη άνθρακα από τα εργοστάσια. Αυτή η θεωρία δεν ισχύει και αποτελεί μυστήριο ποιοί και πως τον ενέμπλεξαν σε αυτόν τον αποπροσανατολισμό. Προφανώς αυτοί που “διαρρέουν μυστικά” ότι οι ψεκασμοί αφορούν στην Γεωμηχανική. Ο όρος Γεωμηχανική, που υποτίθεται αφορά στην “θεραπεία” του κλίματος από την υπερθέρμανση, ουδόλως ταιριάζει στην πραγματικότητα. Αν “γεωμηχανίζουν” το κλίμα για το καλό του εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, τότε θα είχαν προσέξει οι “καλοπροαίρετοι” επιστήμονες και ο ΟΗΕ που τους καλύπτει μυστικά, ότι το κλίμα ολοένα και χειροτερεύει. Τουτέστιν φτάνουμε στον πιο ρεαλιστικό όρο: Χειραγώγηση/Οπλοποίηση Καιρού, που αφήνει πολλά κέρδη στα funds καιρού, στους έμπορους πράσινης ενέργειας και στους παγκόσμιους εξουσιαστές καβάλα… σε πράσινα άλογα!

nea.allnewz

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications