AGENDA 21 | Τα κρυφά όπλα μαζικής καταστροφής σε βάρος των ανθρώπων
AGENDA 21 | Τα κρυφά όπλα μαζικής καταστροφής σε βάρος των ανθρώπων

Προκαλούν πόνο και δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους, όταν ο πατέρας και η μητέρα φροντίζουν το αυτιστικό τους παιδί, η κόρη φροντίζει τον πατέρα της που πάσχει από άνοια, τα νεαρά ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και ολόκληρες οικογένειες ασχολούνται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που πάσχουν από καρκίνο.

AGENDA 21: ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η CABAL ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

- "Εάν ένας ρύπος φτάσει στον αέρα, τότε προκαλεί ρύπανση. Εάν εισέλθει στον ποταμό, πάλι ρυπαίνει. Το ίδιο συμβαίνει αν μπει στα νερά μιας λίμνης. Όταν όμως εισέρχεται κατευθείαν στο σύστημα παροχής πόσιμου νερού, τότε δεν ρυπαίνει"!(Πρώην Αντιπρόεδρος και Ανώτερος Χημικός, στην έδρα του Οργανισμού Προστασίας Περιβάλλοντος των Η.Π.Α.)..
Οι εμβολιασμοί που χορηγούνται πολύ νωρίς σε παιδιά, πριν το ανοσοποιητικό τους σύστημα αναπτυχθεί, περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες όπως ο υδράργυρος ( thimerosal ) και μεταξύ άλλων προκαλούν αυτισμό.

Η φλεγμονή της γρίπης του τρέχοντος έτους (2017) περιέχει το κολπικό σπερματοκτόνο Polysorbate 80 & Octoxynol 10 και προκαλεί στειρότητα. Η οκτοξυνόλη 10 αποδυναμώνει και απομακρύνει το σπέρμα και δεν επιτρέπει τη γονιμοποίηση του ωαρίου. Είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ισχυρά σπερματοκτόνα. Πηγή - (Alissa Trull Sells - Δίκτυο -VINE).

Η άνοια άρχισε να προσβάλλει τους ανθρώπους μαζικά από την δεκαετία του '40, καθώς ο υδράργυρος (thimerosal) που περιέχεται στα εμβόλια προκαλεί αργή εκφυλιστική εγκεφαλική άνοια - (David Gutierrez - NaturalNews.com). Η μακροχρόνια έκθεση στον υδράργυρο παράγει το ίδιο αποτέλεσμα με το Alzheimer's (Journal of Alzheimer's Disease 2010).

Το φθόριο που έχει προστεθεί στο νερό για πάνω από εξήντα χρόνια, υποτίθεται ότι θα βοηθούσε στην οδοντική υγεία. Δυστυχώς, η ουσία αυτή είναι ένα τοξικό απόβλητο που ονομάζεται υδροφθοροπυριτικό οξύ.
Το φθόριο έχει προστεθεί σε έναν κατάλογο νευροτοξινών, που μπορεί να προκαλέσουν αυτισμό, διαταραχή και έλλειψη προσοχής (άρθρο Newsweek - 11 Μαρτίου 2015 ΗΠΑ) και μεταξύ άλλων δυσλεξία. Προκαλεί επίσης υποθυρεοειδισμό (Journal of Epidemiology & Community Health - British Medical Journal Publication - Feb 2015 UK).

Το φθόριο προκαλεί επίσης φθορίωση (το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι τα επίπεδα φθορίου στο νερό βλάπτουν τα δόντια (29 Απριλίου 2015). Η επισκόπηση Cochran (Dr Stan Litras - πληροφορίες για το φθόριο που προέρχονται από τους οδοντιάτρους) αναφέρει ότι το φθόριο δεν προκαλεί καμιά ωφέλεια ένεκα της φθορίωσης των υδάτινων πόρων (19 Ιουνίου 2015).

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα ψεκάζονται τακτικά με το ζιζανιοκτόνο roundup, που περιέχει glyphosate, ένα γνωστό καρκινογόνο, που υποτίθεται ότι σκοτώνει τα ζιζάνια και όχι τις καλλιέργειες. Οι καλλιέργειες τελικά έχουν γίνει πιο ανθεκτικές στα roundup και πρέπει να ψεκάζονται κάθε χρόνο. Αναδύθηκαν 14 νέα είδη ζιζανίων ανθεκτικά στο glyphosate και περισσότερες από τις μισές αμερικανικές καλλιέργειεςς μαστίζονται από ζιζάνια ανθεκτικά σε ζιζανιοκτόνα.

Το roundup καταστρέφει επίσης το περιβάλλον, αφού για παράδειγμα καταστρέφει τα milkweeds, τα οποία αποτελούν την κύρια πηγή τροφής για την πεταλούδα Monarch και θέτουν σε κίνδυνο άλλα σημαντικά έντομα όπως οι μέλισσες. Είναι επίσης επιζήμιο για το έδαφος, διότι σκοτώνοντας ωφέλιμους οργανισμούς που το διατηρούν υγιές και παραγωγικό.
Οι αγρότες αναγκάζονται να αγοράζουν νέους σπόρους κάθε χρόνο, καθώς οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι δεν αναπαράγονται.
Τα γενετικά τροποποιημένα συστατικά βρίσκονται παντού στην τροφική αλυσίδα. Εκτιμάται ότι το 70% των τροφίμων που καταναλώνονται στις ΗΠΑ έχουν παραχθεί με τη χρήση γενετικά τροποποιημένων συστατικών. Οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες δεν έχουν διαδοθεί ακόμα ευρέως στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Έχουν εντοπιστεί ίχνη glyphosate στο μητρικό γάλα και στα ούρα των Αμερικανίδων μητέρων. Πρόσφατες μελέτες έχουν επίσης διαπιστώσει ότι το ζιζανιοκτόνο αυτό είναι τοξικό για το σπέρμα.
Η Γεω-Μηχανική (Γνωστή ως Stratospheric Aerosol Geo-Engineering)
Τα Chemtrails φαίνονται συχνά αν κοιτάξετε ψηλά στον ουρανό. Η ανθρωπότητα ψεκάζεται με τοξικές ουσίες που περιέχουν δηλητηριώδη βαρέα μέταλλα, χημικά και άλλα επικίνδυνα συστατικά. Τα προγράμματα γεωπληροφορικής διακόπτουν εντελώς και αποδεκατίζουν τα συστήματα κλιματισμού και υποστήριξης της ζωής σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο έλεγχος του νερού της βροχής μετά τον ψεκασμό με χημικές μεθόδους, παρουσιάζει ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες άρωμα βαρίου, νάνο αλουμινίου, επικαλυμμένο με fiberglass, ραδιενεργό θόριο, cadminium, χρώμιο, νικέλιο, αποξηραμένα σπόρια μούχλας αίματος, μυκητοξίνες, διβρωμιούχο αιθυλένιο, πολυμερείς ίνες κλπ. Στη συνέχεια αναπνέουμε όλα αυτά και εισέρχονται στους πνεύμονές μας. Ακολούθως, τρώμε τα τρόφιμα από καλλιέργειες που ποτίζονται από βροχοπτώσεις γεμάτες από αυτές τις χημικές ουσίες.

Η Geo-Engineering αλλάζει τα φυσικά πρότυπα καιρού, προκαλώντας ξηρασία ή υπερβολικές βροχοπτώσεις, δημιουργώντας προβλήματα στους αγρότες και τους καλλιεργητές τροφίμων.
Τα συνεχιζόμενα παγκόσμια προγράμματα γεωμηχανικής έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν να προκαλούν τεράστιες βλάβες στον πλανήτη και τα οικοσυστήματα. Τα τοξικά χημικά προκαλούν επίσης νευρολογικές διαταραχές. Το αλουμίνιο έχει ιστορικό καταστροφικής λειτουργίας του εγκεφάλου, το δε βάριο είναι γνωστό ότι επηρεάζει δυσμενώς την καρδιά.

Ανεξάρτητοι ερευνητές και εργαστήρια συνεχίζουν να επιδεικνύουν τα επίπεδα αυτών των δηλητηρίων που ανέρχονται εκτός κλίμακας. Ο μοναχικός γαλάζιος μας ουρανός έχει εξαφανιστεί και έχει αντικατασταθεί από μια γκριζωπή τοξική θολούρα που σβήνει και μειώνει σημαντικά τη συνήθη ηλιοφάνεια.Πηγή - (geoengineeringwatch.org).

Συμπέρασμα
Τα όπλα αυτά μαζικής καταστροφής που καταστρέφουν τη ζωή αργά και σταθερά, εγκρίνονται από τις κυβερνήσεις μας, τους ανθρώπους που ψηφίσαμε και εμείς προσδοκούμε τάχατες να μας δώσουν σημασία. Τα πιο πάνω είναι μόνο μερικά παραδείγματα των σοβαρών προβλημάτων που προκαλούνται και αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου.. [Nicos Kastanias]

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications