1 Σεπ 2017

70.000€ για τρόφιμα ποτά και καπνό σε «πρόσφυγες» από τον Καμμένο (Έγγραφο)Kαι νέος χώρος για «πρόσφυγες» στη Λέσβο

70.000€ για τρόφιμα ποτά και καπνό σε «πρόσφυγες» από τον Καμμένο (Έγγραφο)

Kαι νέος χώρος για «πρόσφυγες» στη Λέσβο, μέσα στην πόλη, δίπλα σε στρατόπεδο!

Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Λέσβου η πληροφορία ότι είναι σε εξέλιξη εργασίες σε εγκαταλελειμμένο κτήριο του νησιού προκειμένου να δημιουργηθεί νέος άτυπος χώρος φιλοξενίας “προσφύγων και μεταναστών”.

Το LesvosPost έκανε μία αποκάλυψη – βόμβα, που έρχεται να διαψεύσει τις υποσχέσεις που δίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Κυβέρνηση, για αποσυμφόρηση των Ελληνικών νησιών που δέχονται τις “προσφυγικές” ροές και που βρίσκονται σε δραματική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κτήριο της πρωην NEOSET στην Παγανή Μυτιλήνης (διπλά από το στρατόπεδο) είναι ο χώρος ο οποίος θα διαμορφωθεί σε νέο άτυπο Hotspot για να φιλοξενήσει “μετανάστες” που έχουν στα χέρια τους το χαρτί ασύλου.

Το θέμα που προκύπτει από όλες αυτές οι ενέργειες, είναι γιατί γίνονται εν κρυπτώ και χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση. Όσοι ερωτήθηκαν από αστυνομία έως και τοπικές αρχές δήλωναν άγνοια για τον νέο χώρο που κατασκευάζεται στην Παγανη.

Ετοιμάζουν ένα άτυπο καταυλισμό μέσα σε κεντρικό δρόμο και μάλιστα δίπλα σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως είναι αυτή του στρατοπέδου “ΚΥΡΙΑΖΗ” στην Παγανή… Ο εξωτερικός χώρος του κτηρίου πάντως παραπέμπει σε φυλακή, με τους ψηλούς σιδερένιους φράχτες να εντυπωσιάζουν…

Μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο του κτηρίου, διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει καμιά φυλακή στο κτήριό του.. Μέσα όπως είπε θα εγκατασταθούν 53 γραφεία της ΙΑΣΩ (μεταφραστές, δικηγόροι κτλ) , επίσης μέσα στο κτήριο θα εγκατασταθεί το γραφείο ασύλου..

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο lesvospost ο κος Π. καθημερινά ένα λεωφορείο θα πηγαίνει στο συγκεκριμένο κτήριο 50 “πρόσφυγες-μετανάστες” με σκοπό να εξετασθεί το αίτημα τους για άσυλο. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα επιστρέφουν πίσω στους 2 καταυλισμούς (Καρα Τεπε και Μορια) η θα ταξιδεύουν με το χαρτί στα χέρια τους για την Αθήνα.

70.000€ για τρόφιμα ποτά

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

70.000€ για τρόφιμα ποτά και καπνό σε «πρόσφυγες» από τον Καμμένο (Έγγραφο)Kαι νέος χώρος για «πρόσφυγες» στη Λέσβο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications