Ρώσοι επιστήμονες ετοιμάζουν μυστική βόμβα μικροκυμάτων
Ρώσοι επιστήμονες ετοιμάζουν μυστική βόμβα μικροκυμάτων

Είδηση ακριβώς δεν την λες, αφού ήδη γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοια όπλα και ότι είναι ήδη σε χρήση. Απλά οι “θεωρίες συνωμοσίας” αποδεικνύονται για μια ακόμα φορά αληθινές!Σύμφωνα με το pravdareport.com, Ρώσοι επιστήμονες αναπτύσσουν ραδιοηλεκτρονικά πυρομαχικά ικανά να απενεργοποιήσουν τον εξοπλισμό του εχθρού με τη βοήθεια μιας ισχυρής επίδρασης μικροκυμάτων.

Ο σύμβουλος του πρώτου αναπληρωτή γενικού διευθυντή των ραδιοηλεκτρονικών τεχνολογιών, Vladimir Mikheev, δήλωσε ότι η τεχνολογία θα καθιστούσε δυνατή τη δημιουργία επίδρασης παρεμβολών σε συστήματα εχθρών που θα έθετε προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ακόμα και να τα απενεργοποιήσει τελείως.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2011-2012, με κωδικό «Alabuga», Ρώσοι επιστήμονες πραγματοποίησαν μυστική έρευνα για να καθορίσουν τις κύριες κατευθύνσεις για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών όπλων του μέλλοντος.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα διεξάγουν παρόμοια έργα. Το νέο κρατικό πρόγραμμα εξοπλισμών της Ρωσίας πριν από το 2025 περιλαμβάνει την ανάπτυξη όπλων υψηλής ακρίβειας επόμενης γενιάς και την παράδοσή τους στις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας.

Να θυμίσουμε ότι στις στρατιωτικές δυνατότητες του αμερικάνικου χααρπ εκτός από εκείνες που αφορούν στην επέμβαση στο περιβάλλον (καιρό, τεκτονικές πλάκες, τσουνάμι) περιλαμβάνεται και η επέμβαση στα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά συστήματα.
Σε διαφορετικό άρθρο του ίδιου ρώσικου ιστολογίου, γράφουν για το ηφαίστειο στο Paektu, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα της Κίνας και της Βόρειας Κορέας, το οποίο “έχει ξυπνήσει”:

Το όρος Paektu θεωρείται ιερό του λαού της Βόρειας Κορέας (ΛΔΚ).
Στις 26 Σεπτεμβρίου οι επιστήμονες του Κορεατικού Γεωλογικού Ινστιτούτου ξεκίνησαν ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν κορυφαίοι σεισμολόγοι.

Το ηφαίστειο έχει αρχίσει να δείχνει πρόσφατα σημάδια δραστηριότητας, προκαλώντας ανησυχίες μεταξύ των επιστημόνων στην Κίνα, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία. Ο διάσημος ηφαιστειολόγος Richard Stone επισκέφθηκε πρόσφατα τη χώρα για να μελετήσει το ηφαίστειο.

Οι μελέτες του έδειξαν ότι ο φλοιός της γης κάτω από το ηφαίστειο ήταν μόνο 35 χιλιομέτρων, πράγμα που σημαίνει ότι ένας σεισμός μεγέθους πέντε ρίχτερ μπορεί να προκαλέσει έκρηξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατες δοκιμές βόρειας βόρειας υδρογόνου κοντά στο βουνό Paektu οδήγησαν σε μια σειρά μικρο-σεισμών. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μια άλλη παρόμοια δοκιμή θα έκανε πραγματική την έκρηξη του Pektusan.

Κι εμείς έχουμε εδώ και καιρό καταλήξει στο συμπέρασμα ότι με τα νέα σιωπηλά όπλα μικροκυμάτων, ουδείς πλέον μπορεί με βεβαιότητα να πει αν αυτός ή ο άλλος σεισμός, αυτό ή το άλλο τσουνάμι, αυτό ή το άλλο ακραίο καιρικό φαινόμενο, αυτή ή άλλη ηφαιστειακή έκρηξη είναι αποτέλεσμα φυσικής δράσης ή αντίδρασης, ή ένα τεχνητό δημιούργημα των σχιζοφρενών που διοικούν στις μέρες μας τον πλανήτη!

Τα όπλα αυτά είναι αόρατα, άοσμα, άγευστα, άηχα, ίσως αισθητά μόνο από το νευρικό μας σύστημα, ικανά να εξουδετερώσουν πάσης φύσεως ενέργεια -περιβάλλοντος και ανθρώπων- ή ακόμα και να την μεταβάλλουν.

Γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια η πολεμική βιομηχανία έχει εγκαταλείψει τα πυρηνικά όπλα, αφού ήδη στο τραπέζι του πολέμου έχουν μπει της νέας τεχνολογίας Τέσλα. Δεν τα αποσύρουν τελείως για να παίζουν ρόλο μπαμπούλα στο παλκοσένικο των ψυχρών πολέμων. Εξάλλου η πολεμική βιομηχανία είναι η μεγαλύτερη μπίζνα στις δυο υπερδυνάμεις και δύσκολα τους κόβεις δουλειές. Είναι αυτή που κυβερνάει τις χώρες.

Σύμφωνα με στοιχεία του SIPRI (Stockholm International Peace Research Institute), στις αρχές του 2017, εννιά χώρες- οι ΗΠΑ, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Κίνα, η Ινδία, το Πακιστάν, το Ισραήλ και η Βόρεια Κορέα- είχαν στην κατοχή τους περίπου 4.150 πυρηνικά όπλα σε επιχειρησιακή ετοιμότητα. Αν μετρηθούν όλες οι πυρηνικές κεφαλές, αυτές οι χώρες μαζί εκτιμάται πως διέθεταν συνολικά 14.935 πυρηνικά όπλα, τη στιγμή που στις αρχές του 2016 ήταν 15.395.

Σύμφωνα με το σουηδικό ινστιτούτο, η μείωση του συνολικού αριθμού πυρηνικών όπλων στον κόσμο οφείλεται κυρίως στη Ρωσία και τις ΗΠΑ– που μαζί διαθέτουν το 93% του συνόλου– που μείωσαν περαιτέρω τους αριθμούς των πυρηνικών τους όπλων. Ωστόσο, παρά την εφαρμογή της νέας συνθήκης START από το 2011, o ρυθμός μείωσης παραμένει χαμηλός.

Ταυτόχρονα, τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ έχουν εκτεταμένα και ακριβά προγράμματα εκσυγχρονισμού πυρηνικών οπλοστασίων. Οι ΗΠΑ, για παράδειγμα, σχεδιάζουν να δαπανήσουν 400 δισ. δολάρια το 2017- 2026 για τη διατήρηση και την εκτενή αναβάθμιση των πυρηνικών τους δυνάμεων. Κάποιες εκτιμήσεις υποδεικνύουν πως το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού πυρηνικών όπλων μπορεί να κοστίσει μέχρι και ένα τρισ. δολάρια μέσα στα επόμενα 30 χρόνια.

Οι υπόλοιπες χώρες που διαθέτουν πυρηνικά έχουν πολύ μικρότερα οπλοστάσια.
Αλλά τι χρειάζονται τα πυρηνικά όταν έχεις μικροκύματα; Ένας μεγάλος σεισμός, ένας φονικός τυφώνας, ένα ηφαίστειο που ξυπνάει, είναι μια χαρά “βόμβες” που δεν αφήνουν ίχνη και έτσι δεν δέχονται την παγκόσμια κατακραυγή.

Να σημειωθεί ότι το Πουέρτο Ρίκο, η ήδη χρεοκοπημένη πολιτεία των ΗΠΑ, θα υποχρεωθεί να πάρει κι άλλα χρήματα από τους δανειστές του για να ορθοποδήσει μετά τον τυφώνα Χάρβεϊ. 51 κατασκευαστές χρέους (τράπεζες και πιστωτές) είναι έτοιμοι να ρουφήξουν και την τελευταία σταγόνα αίματος που μπορεί να (αν) έχει απομείνει στον κάθε Πορτορικανό…

nea.allnewz.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications