Ποιους και γιατί απειλεί με μηνύσεις η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη
Ποιους και γιατί απειλεί με μηνύσεις η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη

Το πρόσωπο της Άννας Κορακάκη κοσμεί εν αγνοία της μία διαφήμιση.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο "τρελάθηκε", φροντίζοντας να προειδοποιήσει ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία.

Η Άννα Κορακάκη τόνισε ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία της. Η Ελληνίδα (original)πρωταθλήτρια κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τη χρησιμοποίηση της εικόνας της για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς, δίχως τη συναίνεσή της.

«Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», ξεκαθαρίζει. Η τοποθέτηση της Άννας Κορακάκη:

«Τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ενημέρωση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι η συγκεκριμένη «διαφήμιση» της ling fluent δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία μου.

Νομικά, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να χρησιμοποιεί αυθαίρετα την εικόνα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς. Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία», έγραψε στη σελίδα της στο facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications