Πετρούπολη: Αυτή είναι η 18χρονη που σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας
Πετρούπολη: Αυτή είναι η 18χρονη που σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και ο σύντροφος της 18χρονης από την Πετρούπολη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook όλες αυτές τις ημέρες, ο σύντροφος της με αναρτήσεις του την αποκαλούσε «άγγελό» του και της φώναζε να σηκωθεί για να φύγουν μαζί.

Δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια, αφού η άτυχη 18χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο Θριάσιο, όπου νοσηλευόταν μετά τα βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια του 55χρονου πατέρα της.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ
Η νεαρή κοπέλα υπέστη φρικτά βασανιστήρια στα χέρια του 55χρονου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Την μοιραία ημέρα, από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου (όπου διέμενε η 18χρονη με τον πατέρα της καθώς η μητέρα είχε πάρει το άλλο παιδί –έναν 13χρονο- και είχε φύγει από το σπίτι διαμένοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα), άρχισαν για ακόμα μια φορά να ακούγονται δυνατές φωνές και έντονη λογομαχία.

Ξαφνικά το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας κυριευμένοι από πανικό ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία.

Όπως αποκάλυψε στο Star και στον Βάιο Σύρρο ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς, η 18χρονη είχε κακοποιηθεί άγρια από τον πατέρα της. Συγκεκριμένα, το κορίτσι έφερε ίχνη στραγγαλισμού και παρουσίαζε απόφραξη των αναπνευστικών οδών, καθώς ο πατέρας της, της είχε φράξει το στόμα και την μύτη προκειμένου να της προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο.

Παράλληλα, στο σώμα της 18χρονης υπήρχαν και μαχαιριές στο λαιμό, στο στέρνο και στο μάγουλο, ενώ εντοπίστηκαν αμυχές στο χέρι της, που προκλήθηκαν ενώ προσπαθούσε να αμυνθεί. Πλέον, ο 55χρονος ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την κόρη του, αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications