Οι αρχαίες πέτρες στο Μεξικό  λένε μια αλήθεια που ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν!

Είναι πέτρες με σκαλιστές φιγούρες,και φανταστικά σχέδια. Αυτές οι πέτρες, με επιστημονική ανάλυση, χρονολογούνται περίπου στα 10.000 χρόνια.

Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζουν τα σχέδια όπου μπορείτε να δείτε καθαρά διαστημόπλοια, που είναι τα τυπικά UFO των οποίων οι Ινδοί και Χόπι μίλησαν στους θρύλους τους θρύλος μύθος = αληθινή ιστορια.

Παρατηρείται επίσης ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, με κεκλιμένα μάτια και επιμήκη κρανία που υποτίθεται ότι ζούσαν μαζί με τον άνθρωπο πριν από την Εποχή των Παγετώνων.

Βλέπουμε παραστάσεις ανθρώπων με αλληλεπίδραση με αυτά τα διαστημόπλοια. Επιπλέον , κάποια ερπετά και παράξενα όντα, που επίσης σχετίζονται με τους θρύλους των Χόπι και τσερόκι.

Στο ημερολόγιο των Μάγια, οι γυναίκες έμειναν έγκυος απο αυτα τα διαστημόπλοια , που θυμίζει τις πολλές ιστορίες των αρχαίων μύθων αλλα και πρόσφατα με απαγωγές και ζευγάρωμα με όντα από άλλους πλανήτες.

Τώρα αν ολα αυτα δεν λένε κάτι σε πολλούς,του τύπου και τι με ενδιαφέρει έμενα τι έγινε τοτε, το τότε έχει άμεση σχέση με το σήμερα όμως!! γιαυτό λένε οτι δεν υπάρχει ζωή άλλου και εξωγήινοι! και αλλα τραγελαφικά όπως η μασονική ταμπέλα θεωρίες συνωμοσίας, τι πάει να πει θεωρίες συνωμοσίας? υπάρχουν στοιχειά, που εσύ ως διανοητικά κατώτερος στο μυαλό, τα θεωρείς "θεωρίες συνωμοσίας" και αυτόματα τα παύουν να υπάρχουν?, και αυτοί που ερευνούν και ξέρουν κάτι παραπάνω ειναι ηλίθιοι και εσύ ο έξυπνος που απορρίπτεις στοιχειά που δεν μπορείς να κατανοήσεις? αν αυτό δεν ειναι δογματική ηλιθιότητα τότε τι ειναι?

Με αυτη την "λογική" όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ακόμα και το ρεύμα στο σπίτι σου !και το αεροπλάνο που πετάει! και "τυχαία" αυτοι που λένε συνεχεία για "θεωρίες συνωμοσίας" και για μύθους ως άπλα ιστορίες φαντασίας κτλ, ειναι δογματικοί συμμορίτες (ορκ) και ιστορικά δεν υπάρχει ούτε ένας εφευρέτης από δαύτους !

Με τι μυαλό να κάνουν εφευρέσεις αυτά τα δογματικά αγρίμια που πάνε την κοινωνία στο βούρκο?? και πίσω απο αυτούς ακολουθούν οι πάσης φύσεως ηλίθιοι μειωμένης νοημοσύνης, και όλοι αυτοί υιοθετούν ότι τους λέει το μασονικό καθεστώς! γιατί τέτοια λυσσά όμως ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι πάρα τα τόσα στοιχειά? και όπως διαπιστωθεί ότι λένε αυτοί ισχύει το αντίθετο και έχουν πολύ σοβαρούς λόγους που αποκρύπτουν και χλευάζουν τέτοια θέματα, και το βρήκαμε τον λόγο! βρείτε μονοί σας! ακολουθεί βιντεο στα Ισπανικά με εικόνες:

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications