Βορειοκορεάτισσα απέδρασε και αποκαλύπτει: Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν μαζεύει μαθήτριες για σκλάβες του σ@ξ, δολοφονεί εκτελώντας και πατώντας με τανκς!!!
Βορειοκορεάτισσα απέδρασε και αποκαλύπτει: Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν μαζεύει μαθήτριες για σκλάβες του σ@ξ, δολοφονεί εκτελώντας και πατώντας με τανκς!!!

Αν κάτι που μπορεί να κατηγορήσει κανείς με ευκολία τους διαστρεβλωτές και το σύστημα, ειναι η έλλειψη φαντασίας! τα ίδια και τα ίδια λένε! μια προπαγάνδα που γυρίζει αυτές τις μέρες ειναι και αυτη εδώ παρακάτω, απο έγκυρες πήγες που κανουν διασπορά ψευδών ειδήσεων(αυτές ειναι του συστήματος λένε αλήθειες μονο!) και διαβάζει ο όχλος! γιαυτό η αντίληψη έχει πέσει στο πάτωμα δεν γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη , αν δεν ειναι αυτός ο ορισμός των προβάτων που έχουν μαζέψει στις παρακάτω σελίδες τοτε ποιος ειναι? αυτοι ειναι άξιοι της μοίρας,οι δήθεν "έγκυρες πήγες" με καλοπληρωμένους ψευτοδηοσιογράφους απο 20-50 άτομα η κάθε μια, και ειναι στην πρώτη θέση αντί στην τελευταία ,δείτε τι έλεγαν κάποτε για έναν άλλον (δικτάτορα) , και ταυτόχρονα πολεμούν ανεξάρτητες ιστοσελίδες, η οπουδήποτε ομοιότητα ειναι "τυχαία":

Βορειοκορεάτισσα που κατάφερε να δραπετεύσει από τον κύκλο εμπίστων του δικτάτορα και να καταφύγει μαζί με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδελφό της στη Σεούλ αποκαλύπτει την απίστευτη ωμότητα με την οποία ο Κιμ Γιονγκ Ουν καταπιέζει το λαό του και διατάζει την εκτέλεση οποιουδήποτε θεωρεί ότι αμφισβητεί την εξουσία του.

Ως κόρη συνταγματάρχη η Χι Γιον Λιμ ζούσε μια προνομιούχα ζωή στην Πιονγιάνγκ, αλλά έγινε μάρτυρας του καθεστώτος τρόμου που έχει επιβάλει ο Κιμ στους αντιφρονούντες.

Όπως αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα Mirror, αναγκάστηκε να δει να εκτελούνται σ’ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11 μουσικοί που κατηγορήθηκαν από το καθεστώς ότι γύριζαν βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.

Η 26χρονη είπε ακόμη ότι ο Κιμ απολαμβάνει γεύματα αξίας 1.000 ευρώ την ώρα που χιλιάδες υποτελείς του λιμοκτονούν, κι ότι στέλνει εμπίστους του σε σχολεία να μαζέψουν νεαρά κορίτσια, που τα χρησιμοποιεί στη συνέχεια ως σ@ξουαλικές σκλάβες, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Η 26χρονη δήθεν Βορειοκορεάτισσα ρίσκαρε τη ζωή της! τι συγκινητικό! για να προβεί στις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και το καθεστώς του (Φωτογραφία: Daily Mirror εβραϊκή ιστοσελίδα ) που δεν βγάζει φάτσα για μην της στείλει κανένα πύραυλο ο Κιμ , οχι γιατί ειναι ψέμματα αυτα που την έβαλαν να πει και μέτα να τα βάλουν στις βοθρο-ιστοσελίδες τους!

Πρόσθεσε ότι ο δικτάτορας διαθέτει εκατοντάδες πολυτελή καταφύγια διάσπαρτα σ’ ολόκληρη τη χώρα, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο τον εντοπισμό του. Κι ότι υποχρεώνει τα μέλη της ελίτ να παρακολουθούν τις εκτελέσεις που ο ίδιος διατάζει.

«Τους γάζωσαν με πυρά αντιαεροπορικού και στη συνέχεια τους πάτησαν με τανκς…»

Περιγράφοντας μια τέτοια φρικτή της εμπειρία η Χι Γιον είπε: «Άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας μας διέταξαν να φύγουμε από τις τάξεις μας και να πάμε στην Πιονγιάνγκ. Υπάρχει εκεί ένα γήπεδο. Έφεραν τους μουσικούς, δεμένους με κουκούλες στο κεφάλι και πιθανότατα φιμωμένους, ώστε να μην μπορούν να φωνάζουν και να εκλιπαρούν για βοήθεια. Έστησαν αντιαεροπορικά και τους γάζωσαν. Περίπου 10.000 υποχρεώθηκαν να παρακολουθήσουν την εκτέλεση εκείνη τη μέρα κι εγώ στεκόμουν περίπου 60 μέτρα μακριά απ’ τα θύματα.

Άνοιξαν πυρ, ο ήχος ήταν εκκωφαντικός, τρομακτικός. Τα όπλα ξερνούσαν φωτιά το ένα μετά το άλλο. Οι μουσικοί εξαφανίζονταν κάθε φορά που έριχναν τα αντιαεροπορικά. Τα σώματά τους έγιναν κομμάτια, καταστράφηκαν ολοσχερώς, αίμα και σάρκες τινάζονταν μακριά. Όταν τέλειωσε αυτό, ήρθαν άρματα μάχης και πάτησαν τις σορούς ξανά και ξανά, τις έκαναν κιμά μέχρι που δεν έμεινε τίποτε.

Ένιωσα απίστευτα χάλια παρακολουθώντας όλο αυτό. Ήταν τόσο φρικτό που δεν μπορούσα να φάω επί τρεις ημέρες, το στομάχι μου είχε ανακατευτεί. Παρά τα προνόμια που απολαμβάναμε είδα τρομερά πράγματα στην Πιονγιάνγκ.»Τέλος προπαγάνδας !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications