Αντί να κάνετε fake γκάλοπ έχετε τα κότσια να κάνετε τώρα εκλογές;
Αντί να κάνετε fake γκάλοπ έχετε τα κότσια να κάνετε τώρα εκλογές;

Πριν λαλήσει ο κόκορας από τη δημοσκόπηση που έστησε το Μαξίμου για να αποθεώσει τον… Αλέξη Μαδούρο, ήρθε και το δεύτερο χτύπημα για να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι μας ξέραμε: Ότι δηλαδή είναι σε εξέλιξη ένα σχέδιο επικοινωνιακής αντεπίθεσης με ψεύτικα γκάλοπ προκειμένου να αλλάξει το κλίμα υπέρ της κυβέρνησης.

Στρατηγοί στην προσπάθεια αυτή, η οποία ήταν προγραμματισμένη για λίγο αργότερα αλλά η πετρελαιοκηλίδα επιτάχυνε τις εξελίξεις, είναι ο Νίκος Παππάς και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Με αμφιβόλου εγκυρότητας και σοβαρότητας έρευνες γνώμης και με πληρωμένα παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης, επιχειρούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο σε μια προσπάθεια που δεν έχουμε ξαναδεί στα χρονικά. Και στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ υπήρχαν ραδιούργοι κι έκαναν τέτοια κόλπα, όμως, σαν κι αυτό που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξαναγίνει.

Μετά τη δημοσκόπηση της διάσημης commonview, με κάποιο τρόπο συνδέεται με τον Βερναρδάκη κι ας βγει αυτός να το διαψεύσει, είχαμε και δεύτερο χτύπημα.

Ανυπόληπτα sites ή όπως λέγονται… παπαδάκια των media, ξαναχτύπησαν με νέα δημοσκόπηση. Αυτή τη φορά η εταιρεία λέγεται citizens momentum η οποία σε έρευνά της βγάζει σχεδόν… ισοψηφία. Δηλαδή: Ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20,5% και η ΝΔ 21,5%. Ακολουθούν ΚΚΕ 7%, Χρυσή Αυγή 6,5% και ΔΗΣΥ 5,5% ενώ φυσικά περνά το όριο και ο Καμμένος με 3%. Γιατί είναι δυνατόν να χωριστεί το αχτύπητο δίδυμο;

Όπως μας πληροφορούν οι κονδυλοφόροι που παίρνουν δελτία τύπου από το Μαξίμου, οι πολίτες απαντούν ότι είναι ικανοποιημένοι σε ποσοστό 48% έναντι 35% από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ενώ στην ίδια ερώτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο 24% δηλώνει ικανοποιημένο και 53% δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο.

Κόλαφος επίσης τα στοιχεία για την κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας σε ακραίες μορφές αντιπολίτευσης, όπως επίσης και για την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει πως η χώρα θα βγει από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 και πως η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι.

Διαβάζοντας από το site της συγκεκριμένης εταιρείας βλέπουμε τα εξής: «Το Citizens Momentum είναι μια συλλογική πρωτοβουλία νέων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την αποτύπωση των ευμετάβλητων και σύνθετων πολιτικών τάσεων στην ελληνική κοινωνία. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκινά σε πιλοτικό επίπεδο, με τη διενέργεια διαδικτυακών ερευνών (online surveys / polling). Eπικεφαλής: Μαρία Καραθεοδώρου, Robin Cooper». (ΥΓ μια απο αυτές ειναι η www.periodista.gr αναρχοκομμουνιστών που αρέσκεται να γραφει για "ναζι").

Νέοι επιστήμονες κι αυτοί, όπως και της προηγούμενης εταιρείας. Μπράβο στα νέα παιδιά που μένουν στην Ελλάδα και κάνουν τη δουλειά τους με αυταπάρνηση, όμως, αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει, πρέπει να κοπεί μαχαίρι.

Τα λαμόγια της αριστεράς πρέπει να καταλάβουν ότι τα troll που έφτιαξαν στα υπόγεια του Μαξίμου δεν περνάνε στο λαό Αν είναι πράγματι έτσι όπως τα λένε οι δημοσκοπήσεις του Παππά τότε τους προκαλούμε: «Κάντε εκλογές τώρα, πριν τα νέα μέτρα, πριν την αξιολόγηση, πριν έρθουν οι δανειστές. Κάντε τις τώρα και να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος. Έχετε τα κότσια να το κάνετε;».

Οι δημοσκοπήσεις είναι εργαλείο μέτρησης και πολλές φορές έχουν ξεφτιλιστεί. Όποιος έχει δουλέψει σε κανάλι ή εφημερίδα που παρήγγειλε δημοσκοπήσεις, γνωρίζει ότι τα ποσοστά «τσιμπούσαν» προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα με τα συμφέροντα του αφεντικού που πλήρωνε. Τουλάχιστον σ’ εκείνες υπήρχε ένα ψήγμα αλήθειας. Σ’ αυτές που βγάζουν τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει τίποτε.

antinews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications