13 Σεπ 2017

Η Κίνα δημιούργησε νέου τύπου κινητήρα που σπάει τους κανόνες της φυσικής που διδάσκουν στα σχολειά (Βίντεο)

Η Κίνα δημιούργησε νέου τύπου κινητήρα που σπάει τους κανόνες της φυσικής που διδάσκουν στα σχολειά (Βίντεο)

Οι ερευνητές έγραψαν ότι η δύναμη που παράγεται από μια μονάδα παραγωγής ενέργειας με κινητήρα αυτού του τύπου επιτρέπει στον άνθρωπο να φτάσει στην άκρη του ηλιακού συστήματος σε μόλις λίγους μήνες.

Κινέζοι ειδικοί έχουν αναπτύξει για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο πρωτοποριακής μηχανής thruster RF, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να εξηγηθεί από την άποψη των φυσικών νόμων της ενέργειας, αναφέρει η εφημερίδα «The Daily Mail»και το κινεζικό κανάλι CCTV-2 .

Παρά το γεγονός ότι δεν δίνονται τεχνικές λεπτομέρειες της εφεύρεσης και μιλάνε αόριστα, στο βίντεο λέει οτι ο κινητήρας σύντομα να δοκιμαστεί στο διάστημα.

Ο κινητήρας βασίζεται σε μία συσσώρευση ενέργειας δονήσεων. Αυτό δημιουργεί μια ώθηση, μια κατευθυντική ακτινοβολία που παράγει μια «σταθερή» ώθηση, που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τον νόμο της ενέργειας.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, λένε οτι μια μονάδα παραγωγής ενέργειας με μια μηχανή αυτού του τύπου θα επιτρέπει στον άνθρωπο να φτάσει στην άκρη του ηλιακού συστήματος μέσα σε λίγους μήνες. Αυτό μάλλον έχει να κάνει με ενα είδος φωτός το οποίο έχει "βάρος" όπως είχε πει κάποιος φυσικός, ο οποιος κυνηγήθηκε απο το σύστημα, η ιερά εξέταση και ο σκοταδισμός δεν έχει τελειώσει!(αυτα δεν τα διδάσκουν καν γιατί η "θεωρία της σχετικότητας" καταρρίπτεται!

Βασικά έχει καταρριφθεί 70 χρονιά τώρα, απο την ναζιστική Γερμάνια που έφερε την τεχνολογική πρόοδο!και πολύ σωστά!διότι ειναι εβραϊκή επιρροή στην μελέτη της φυσικής και τίποτα άλλο,δογματική επιστήμη λέγεται! πάντως οπού είχε "δικτάτορες" γινόταν πρόοδος παντού, αντίθετα με τις δημοκρατίες που πάντα χρωστούν λεφτά σε εβραϊκές τράπεζες.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Κίνα δημιούργησε νέου τύπου κινητήρα που σπάει τους κανόνες της φυσικής που διδάσκουν στα σχολειά (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications