Μέτα το Λαζόπουλο πήρε σειρά ο Σεφερλής να κάνει προπαγάνδα μεσώ της δήθεν Σάτιρας! η αποχαύνωση δεν έχει όρια!
Μέτα το Λαζόπουλο πήρε σειρά ο Σεφερλής να κάνει προπαγάνδα μεσώ της δήθεν Σάτιρας! η αποχαύνωση δεν έχει όρια!

Βεβαία εκτός τον Λαζόπουλο είχαν και εκείνον τον κομμουνιστή Τζίμη Πανούση, και έτσι ο μέσος Ελληνάρας με το γνωστό δόγμα «Διαίρει και βασίλευε» νομίζει οτι η Γερμανία κάνει κουμάντο σε όλη την Ευρώπη! το οτι πήραν με τις ντομάτες την κομμουνίστρια Μέρκελ δεν το το βλέπουν!ούτε έγινε θέμα σε αυτές τις έγκυρες πήγες μαζικής καταστολής και ΜΜΕ! αλλα επι χρονιά τους λένε οτι ειναι "ναζι"! το οτι στην Γερμανία εκτός απο τους αριστερούς την βρίζουν που έκανε την χώρα Ισλάμ, και την λένε όργανο της μασονίας δεν το βλέπουν! το οτι όλη η Ευρώπη έχει μαριονέτες αριστερούς προθυπουργους δεν το βλέπουν.....!

Ο Μάρκος Σεφερλής σε Ρόλο Νότη Σφακιανάκη στο άλλο όργανο τους την Στεφανίδου! κάπου το 2013 στην κεντρική εικόνα, το μονο που κάνουν ειναι να χλευάζουν τον Σφακιανάκη κάθε τι αρχαίο ελληνικό και γενικά οτι έχει σχέση με εθνικισμό , ολα αυτα γιατί ο Σφακιανάκης ηταν υπέρ της Χ.Α! το σχετικό βίντεο στο youtube έχει κάπου 617.411 προβολές που έφαγαν την προπαγάνδα υποσυνείδητα,οι ίδιοι θα καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τώρα κλαίνε.

Ένας νεοέλληνας γράφει στο βίντεο που ακολουθεί και ανέβηκε πρόσφατα 10 Σεπ 2017 :
Στιγμιότυπα παράστασης του Μάρκου Σεφερλή, με σάτιρα στην Γερμανία, την Γαλλία και την Αγγλία, για τα κλεμμένα έργα τέχνης, τις αρχαιοκαπηλίες, τις εκτελέσεις, το Δίστομο, τα δάνεια ,το κατοχικό δάνειο. Λέει όσα δεν τολμούν να πουν άλλοι, αρμοδιότεροι… Δείχνει πόσο σοβαρό θεατρικό είδος είναι η σάτιρα, όταν είναι σάτιρα μπράβο στον Σεφερλή.

Εκτελέσεις στο Δίστομο? ας μην χαλάσουμε το Mατριξ εξάλλου το 60% του αρέσει να ζει στην πλάνη οι υποδοχείς του εγκεφάλου τους έχουν γεμίσει με ψέμα, μέχρι και στο μετρό έκαναν προπαγάνδα με αυτο ! το προσπερνάμε εξάλλου τι να πεις όταν το δόγμα τους ειναι πάνω απο την λογική ?
κλεμμένα έργα τέχνης? κάλο ηταν να μην τα είχαν πάρει,αλλα το να το χρησιμοποιούν αυτο κάποιοι για προπαγάνδα πάει πολύ! εξάλλου σε κανένα υπόγειο θα ηταν πεταμενα αν ηταν στην Ελλάδα ακόμα όποτε?.

Κατοχικό δάνειο? άλλο ένα παραμύθι τους! η Γερμανία καταστράφηκε το 1945 ολοσχερώς και πέρασε στους νικητές σε 3 ζώνες κατοχής! έχετε καταλάβει οτι ειναι σαν ζητάτε λεφτά απο Νεκρό? και που ειναι ένα μέρος που είχε επιστέψει όσο πρόλαβε ο Χίτλερ?

Γιατί δεν τα ζητάτε απο τους Εβραίους που ξανά πήραν τον έλεγχο των Γερμανικών τραπεζών και κατάργησαν το Γερμανικό Μάρκο του Χίτλερ γνωστό ως μάρκο Ράιχ ανεξάρτητο απο αυτούς? έστω πες αύριο λέει η αριστερή Γερμανία του ΝΑΤΟ σας δίνουμε 5000 χιλιάδες δις απο το "κατοχικό δάνειο" στα αλήθεια νομίζεται θα αλλάξει κάτι στην Ελλάδα? αν νόμιζε κάτι τέτοιο πάρτε φορά και κτυπήστε το κεφάλι σας σε οποίο τοίχο βρείτε, μήπως και ξυπνήστε αν και δύσκολο!!

Μεσώ της σάτιρας γίνεται η καλύτερη πλύση εγκεφάλου! οπως η Ελληνοφρένεια, εφημερίδες, και πολλές δήθεν "σατυρικές ιστοσελίδες" που δεν ειναι τυχαίο οτι ειναι Οβριοί απο πίσω, που δεν πάει καν το μυαλό σας!και μεσώ της σάτιρας κανουν πλύση εγκεφάλου και χλευάζουν όσους έχουν μανία χωρίς να μπορεί να τους κανει τίποτα!με την δικαιολογία οτι κάνουν σάτιρα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications