ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ! ΕΤΣΙ ΟΙ 2 ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ! ΕΤΣΙ ΟΙ 2 ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ «ΑΠΛΥΤΟ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ- ΚΟΡΑΚΙ- ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ! ΤIΣ «ΑΡΠΑΞΑΝ» ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! «ΈΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ»! ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!

Ο άπλυτος μαλλιάς δικαστικός επιμελητής είχε μαζί του και δυο φουσκωτούς!

Το «μπαμπέσικο» σχέδιο. Τα κοράκια καραδοκούσαν στα δικαστήρια! ώρα 09:55
Όλα έγιναν μετά την αναβολή της δίκης που ζήτησε η πλευρά του Πάνου Καμμένου σε υπόθεση δήθεν συκοφαντικής δυσφήμισης! Ο υπουργός δεν παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί για τις 20 Δεκεμβρίου.

Ο Στέφανος Χίος ετοιμαζόταν να βγει από την αίθουσα.
Εκεί τον περίμενε ο ίδιος ο δικαστικός επιμελητής- και μάλιστα- με το ίδιο πουκάμισο που φορούσε την προηγουμένη Τετάρτη, όταν πηγε στο σπίτι του Στέφανου Χίου και ζητούσε την σύλληψη του!!

Επιχείρησαν να εκτελέσουν αστική απόφαση για οικονομικές αξιώσεις εις βάρος του δημοσιογράφου, για την οποία όμως από την Δευτερα(18-09-2017) είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση περί αναστολής της εκτέλεσής της . Μιλάμε δηλαδή για «καραμπινάτη» παρανομία του δικαστικού επιμελητή , των συνοδών – φουσκωτών του και του εντολέα τους, Μητροπολίτη Χρυσόστομου Σταυρόπουλου.

Ο Στέφανος Χίος και ο συνήγορος του χαίρουν άκρας υγείας.
Ήδη υποβάλλουν μηνύσεις εις βάρος όλων των εμπλεκόμενων για να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία .

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (13-09-2017)

Ο πατριωτικός κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στην αίθουσα του δικαστηρίου- προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Στέφανο Χίο στην αντιδικία του με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο- λειτούργησε σαν ασπίδα του δημοσιογράφου.
Οι Αστυνομικοί των Δικαστηρίων προστάτευσαν τον δικαστικό επιμελητή και τους συνοδούς του από άγριο λιντσάρισμα .

Υ.Γ. 1 Ρωτάμε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο : Από πότε οι μητροπολίτες προσλαμβάνουν μπράβους, για να εκτελέσουν «αποστολές» κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Να λάβει ξεκάθαρη θέση ΤΩΡΑ για τις παραπάνω έκνομες και αήθεις ενέργειες του Μητροπολίτη Τριφυλλίας

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Υ.Γ. 2 ΚΑΛΟΥΜΕ τους Πατριώτες που βιντεοσκόπησαν τα επεισόδια να μας τα στείλουν προκειμένου να τα δημοσιοποιήσουμε και αυτά πλην των βίντεο από το makeleio.gr.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤAI , συνεχίζουμε τον αγώνα για την αλήθεια και τα δίκαια του Ελληνικού Λαού….

Πηγήmakeleio.... Εύστοχο Σχόλιο :Κλασσικός επαγγελματίας προβοκάτορας ο δικαστικός επιμελητής. Ήταν εκεί για να δημιουργήσει από το τίποτα μια επιπλέον δικαστική υπόθεση για τον Χίο. Οι προκλητικές εμφανίσεις και συμπεριφορές αναρχο-άπλυτων, αριστερών δικαστικών της πλάκας συνήθως μπουκάρουν στο προσκήνιο όταν δεν υπάρχει κράτος δικαιοσύνης,Προκαλούσε ο δικαστικός με θρασύτατο μένος για να βγάλει τον Χιο έξω από τα ρούχα του.Παρακράτος δεν είναι μόνον οι κουκουλοφόροι. Το παρακράτος έχει ποικίλους ρόλους όπως στην παρούσα δικαστική υπόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications