Κάτι «βρωμάει» στην υπόθεση! Με 24 € κέρδισε σχεδόν 6,5 εκατ μέτα απο  10 συνεχόμενα  ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
Κάτι «βρωμάει» στην υπόθεση! Με 24 € κέρδισε σχεδόν 6,5 εκατ….

Ένας και μοναδικός ο υπερτυχερός της κλήρωσης της Κυριακής του τζόκερ που πλέον απαλλάχθηκε οριστικά από τα άγχη της οικονομικής κρίσης .

Με ένα δελτίο αξίας 24 ευρώ κέρδισε τα 6.352.000 ευρώ της πρώτης κατηγορίας και έπιασε επιπλέον 19 πεντάρια που του αποφέρουν άλλα 119.000 €. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Παναγιώτη και της Στέλλας Χαμάμζτογλου, στην οδό Κύπρου 4, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Επρόκειτο για ένα δελτίο τυχαίας επιλογής με 48 στήλες όπως λένε, αλλα τελικά οι αριθμοί δεν ήταν τυχαίας επιλογής(?). Αυτό σημαίνει πως ο υπερτυχερός συμπλήρωσε μόνος το δελτίο...!ειναι άγνωστο τι δελτίο ηταν αυτο τελικα! και πριν τα κερδίσει είχε 10 συνεχόμενα ΤΖΑΚ-ΠΟΤ στο 5 + 1, και συνεχεία μετά απο συνεχόμενα ΤΖΑΚ-ΠΟΤ,τα πολλά τα παίρνει πάντα ένας..

Ο τυχερός πράκτορας δεχόταν όλη τη Δευτέρα βροχή ερωτήσεων για την ταυτότητα του νικητή, ο οποίος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα με τους μεγάλους νικητές του τζόκερ. Αφήνουν τις πρώτες μέρες να περάσουν και στη συνέχεια αναθέτουν σε δικηγόρο τα διαδικαστικά οπως λένε, τρέχα γύρευε αν ειναι υπαρκτό πρόσωπο η αν ειναι δικός τους!

Είναι πολύ εύκολο αυτο να το κανουν, αφού δεν βγαίνουν ονόματα,(και αυτο γίνεται μονο στην Ελλαδα αν δεν κάνω λάθος)ενώ ότι άλλο και αν κάνεις ζητούν ονόματα,με την φθηνή δικαιολογία οτι θα τους κλέψουν,λες και θα τους πάνε στο σπίτι τα λεφτά, και κάθε φορά να στέλνουν σε άλλο πρακτορείο τον δικό τους, που θα παίζει συγκεκριμένους αριθμούς, για μην κινούν υποψίες, ας αποδείξουν το αντίθετο πχ,βγάζοντας μία λίστα με τους "νικητές" μεγάλων κερδών τα τελευταία 4-5 χρονιά που κατέθεσαν τα λεφτά, εκτός και ειναι ο ίδιος λογαριασμός .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications