Σουηδία: καταδικάστηκε, επειδή έφαγε μπέικον μπροστά σε μουσουλμάνες
Σουηδία: καταδικάστηκε, επειδή έφαγε μπέικον μπροστά σε μουσουλμάνες

Ένας 53χρονος άντρας από τη Στοκχόλμη καταδικάστηκε για προσβολή τριών γυναικών που φορούσαν μαντίλες στο λεωφορείο μεταξύ Väsby και Märsta. Ο άνδρας κράτησε το μπέικον και το έφαγε μπροστά τους, και κατηγορήθηκε ότι είπε πως μισεί τους μουσουλμάνους.

Ο άνδρας κατηγορήθηκε για δυσανάλογο μίσος εναντίον του κοινού, αλλά δεν καταδικάστηκε για την κατηγορία αυτή.

Οι γυναίκες που φορούσαν μαντίλες ειδοποίησαν την αστυνομία επειδή κράτησε το μπέικον μέχρι τα πρόσωπά τους και το έφαγε μπροστά τους ενω στη συνέχεια ισχυρίστηκαν ότι τους είπε: «Μισώ τους μουσουλμάνους, μισώ τους νέους».

Άλλα ταυτόχρονα τις είχε ακολουθήσει επι αρκετή ώρα και η γενική συμπεριφορά του έδειξε οτι το ολο γεγονός έγινε απο τον άνδρα επίτηδες για να προσβάλει της γυναικες !

Οι μαρτυρίες λενε οτι ακολούθησε της γυναικες επι αρκετή ώρα αλλα και μέσα στο λεωφορείο οπού εκεί έκανε επίδειξη της όρεξης του στο μπέικον

Ετσι καταδικάστηκε στο δικαστήριο
Ο άνδρας θα πληρώσει σε κάθε μία από τις τρεις γυναίκες 5.000 κορώνες [$ 625] ως αποζημίωση. Επιπλέον, θα καταβάλει πρόστιμα ύψους 9000 κορών [1125 δολαρίων]. Ο άνθρωπος αρνείται τις πράξεις του και λέει ότι ηθελε μόνο να φάει το μπέικον του.
πηγή: www.stoxos.gr/

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications