Αυτοψία στην σπηλιά του Νταβέλη: Η πραγματικότητα ειναι λίγο διαφορετική απο αυτή που λένε! & ΦΩΤΟ
Αυτοψία στην σπηλιά του Νταβέλη: η  πραγματικότητα ειναι λίγο διαφορετική απο αυτή που λένε!

Η... μυστηριώδης διάσταση όσον αφορά τη σπηλιά του Νταβέλη άρχισε να δίνεται από τα τέλη της δεκαετίας του '60 έτσι λένε!... Ας δούμε μερικά γνωστά και μη στοιχειά σε συντομία:

Η λεγόμενη σπηλιά του Νταβέλη βρίσκεται στο ΝΔ τμήμα της Πεντέλης, σε υψόμετρο 720μ. Πήρε το όνομά της από τον φοβερό λήσταρχο (υπάρχουν ωστόσο κάποιοι που θεωρούν ότι ο Νταβέλης αγνοούσε ακόμα και την ύπαρξη της σπηλιάς).

Η... άλλη διάσταση στη σπηλιά του Νταβέλη άρχισε να δίνεται από τα τέλη της δεκαετίας του '60. Την περίοδο της επταετίας, προσπάθησαν να μετατρέψουν το αρχαίο λατομείο σε κεντρικό στρατηγείο διοίκησης των επιχειρήσεων. Ξεκίνησαν έτσι κάποια έργα (τσιμεντένιες κατασκευές) εξωτερικά της σπηλιάς, τα οποία όμως δεν ολοκληρώθηκαν λόγω της πτώσης της χούντας.

Το 1977 ξεκίνησαν νέα έργα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Έγινε προσπάθεια τα έργα αυτά να μείνουν κρυφά. Μετά όμως από ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Ταχυδρόμου» στις 6/10/1977, το ΓΕΣ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο στρατός είχε ξεκινήσει άκρως απόρρητα έργα στη σπηλιά του Νταβέλη! Όπως είναι φυσικό, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν. Ιδιαίτερα καθώς η περιοχή κηρύχθηκε στρατιωτική και φρουρούνταν.

Άρχισαν να διατυπώνονται εικασίες για το ποιος κρύβεται πραγματικά πίσω από τα έργα και τι τελικά γίνεται στην περιβόητη σπηλιά. Το ΝΑΤΟ, οι Αμερικάνοι (υπήρχε και η γειτονική βάση της Νέας Μάκρης εκείνη την εποχή), διάφορες μυστικές υπηρεσίες ήταν οι πρώτοι... στη λίστα των υπόπτων. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονταν ότι στην περιοχή θα κατασκευαστεί βάση πυραύλων ή κέντρο επικοινωνιών της Πολεμικής Αεροπορίας. Γιατί όμως επιλέχθηκε η συγκεκριμένη σπηλιά και πώς παρακάμφθηκαν οι αντιδράσεις των αρχαιολόγων; Πρέπει προφανώς να υπήρχε κάποιος πολύ σοβαρός λόγος για να συμβεί αυτό. Ίσως η περιοχή να έχει κάποιες ιδιότητες που την κάνουν «ξεχωριστή»...

Στη σπηλιά προκλήθηκαν πολύ μεγάλες καταστροφές και αλλοιώθηκε ο γύρω απ' αυτήν χώρος. Το 1983 τα έργα σταμάτησαν.

Απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα για το τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή έδωσε ο ερευνητής Γιώργος Μπαλάνος, με το βιβλίο του «Το Αίνιγμα της Πεντέλης» (1982).
Τον Αύγουστο του 1990, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην εξουσία, οι εργασίες ξεκινούν εκ νέου! Ωστόσο, αυτή τη φορά η αντίδραση του Τύπου είναι έντονη, με πρωτοπόρο το «Έθνος», ενώ διάφοροι - σχετικοί και άσχετοι - που κατακλύζουν τον χώρο σε καθημερινή βάση, οδήγησαν τους αρμόδιους να σταματήσουν πολύ σύντομα τα έργα.

Γράφει σχετικά ο συγγραφέας-ερευνητής Σωκράτης Αικατερινίδης το 1988:«... Στην Πεντέλη, εκτός από συχνές εμφανίσεις (UFO), έχουν συμβεί και άλλα παράδοξα φαινόμενα, ηλεκτρομαγνητικά, μαγνητικές δίνες και ο δρόμος με την "αρνητική βαρύτητα". Στην ίδια περιοχή υπάρχει η σπηλιά του Νταβέλη, στην οποία συμβαίνουν πολλά παράξενα, όπως απώλεια μνήμης, λανθασμένες ενδείξεις οργάνων, αντικείμενα που δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί, ενώ μάρτυρας ενός περιστατικού με εμφάνιση ενός αλλόκοτου όντος, υπήρξε κορυφαίος πολιτικός, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και μετέπειτα αρχηγός κόμματος». (Αναφέρεται προφανώς στον αείμνηστο Ευάγγελο Αβέρωφ-Τοσίτσα.)

Εσωτερικό της εκκλησίας
Ένα "υπόστεγο" μέσα στο βουνό, φαίνεται σαν να είχε προκληθεί έκρηξη εκεί μέσα!
Η "αρχαία" πολύ βάρια πόρτα της εκκλησιάς που σε πάει σε αλλες εποχές!
Κάποιος έχει γράψει στο βράχο το 1915
Εντός της εκκλησιάς υπάρχουν 2 μπαζωμένες καταπακτές(διαβάστε παρακάτω)
Η πιο παλιά επιγραφή κάπου το 1860, βλέποντας κανεις αυτο ειναι σαν κάνει ταξίδι στο χρόνο!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ:

Στην περιοχή υπάρχουν πράγματι περίεργες τσιμεντένιες κατασκευές, και μερικές σωλήνες υψηλής πίεσης λαδιού (απο αυτές που έχουν τα μηχανήματα )καθώς και κάτι σαν κτίρια που μάλλον ηταν για κοιμούνται εκεί,μερικά επίσης περίεργα τσιμεντένια τούνελ και ένα υπόστεγο το οποίο φαίνεται οτι κατι είχε γίνει εκεί μέσα σαν έκρηξη.
Υπάρχουν επίσης κάτι σαν πισίνα, και κολώνες ρεύματος υψηλής τάσης που πια έχουν καταργηθεί, που δηλώνει οτι καποτε εκεί είχε παροχή ρεύματος και μάλιστα μεγαλη ολα αυτα πέριξ της σπηλιάς, τα μάρμαρα ειναι εμφανές σε όλη την περιοχή εκτός στο σημείο της σπηλιάς .

Το περίεργο και ύποπτο : Η εκκλησιά έχει 2 καταπακτές που δηλώνει οτι κάπου οδηγούσαν αυτές, και ειναι μπαζωμένες μάλλον επι σκοπού, ακομα και η εκκλησιά ειναι ύποπτη θυμηθείτε οπού υπήρχε κάτι το ανεξήγητο είχαν πάει και είχαν κτίσει εκκλησίες, οπως: πάνω σε εισόδους αρχαίων τούνελ,και σπηλαίων, πάνω σε αρχαίους ναούς, σαν ήθελαν να κρύψουν κάτι, και ειδικά όσο άφορα αρχαίες υπόγειες σήραγγες που οδηγούν κάπου άλλου(!) απο την μεριά που ειναι προς στην σπηλιά εχει κατι σαν μπαλκόνι κρατήστε αυτο! ...

Τα της σπηλιάς η οποία ειναι αρκετά μεγάλη :
Και εδώ ειναι κάτι που δεν έχει αναφέρει κάνεις μάλλον ! η σπηλιά ειναι μπαζωμένη με τόνους χώματος, το χώμα αυτο μάλιστα δεν φαίνεται να ειναι απο το βραχώδες μέρος της περιοχής, τουλάχιστον τα τελευταία στρωματά, η σπηλιά ηταν διαφορετική καποτε απο οτι ειναι σημερα, και εκεί που ειναι η εκκλησιά είχε πολύ μεγάλο ύψος γιαυτό είχε ένας είδος μπαλκονιού.

Όπως φαίνεται κάτι ήθελαν να αποκρύψουν και την μπάζωσαν,απο το σχήμα της σπηλιάς μοιάζει σαν ένας δρόμος που οδηγούσε κάπου υπόγεια ίσως ειναι και τεχνίτη! γιατί το λέμε αυτο? γιατί φήμες λένε οτι υπήρχε αρχαία σήραγγα που οδηγούσε στην υπόγεια Αθηνά,η κάπου άλλου (?) και οπως είδατε εκεί πηγαίναν άτομα ακόμα και το 1860, φανταστείτε απο εκείνο το μέρος το αρχαίο λατομείο οπως λένε, να κουβαλούσαν τα μάρμαρα υπόγεια προς την Αθηνά,καθόλου απίθανο αφού υπάρχει υπόγεια Αθηνά και αρχαία, που επίσης εχουν αποκρύψει.

Συμπεράσματα: οτι και αν υπήρχε εκεί θάφτηκε και αποσιωπήθηκε οπως συνηθίζεται,το γεγονός οτι έκλειναν εισόδους απο αρχαιοτάτων χρόνων κάτι σημαίνει, οι Γερμανοί δεν ηταν χαζοί που έψαχναν αυτές τις εισόδους το 40, οι δυνάστες κάτι μεγάλο κρύβουν,. Για την ιστορία ο Georg Müller, κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, συμμετείχε σε ερευνητικές αποστολές που επιχειρούσε ο Γερμανικός στρατός μέσω της «Εταιρείας Θούλη» για την ανακάλυψη της ενέργειας Βριλ,και μέσα στη σπηλιά του Δίστομου στη Βοιωτία ανακάλυψε κάτι που ξεπερνάει την φαντασία του μέσου θνητού! τότε ερευνούσαν προς όλες τις κατευθύνσεις δεν μπάζωναν για να κρύψουν την αλήθεια, και να λένε "θεωρίες συνωμοσίες" οπως τους έχουν μάθει να λένε, ώστε να μην αναρωτιούνται, πάρα μονο για το χρήμα ,και όσοι δεν αναρωτιούνται ειναι εύκολα ελεγχόμενοι! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications