Η ομάδα αίματος των καθαρόαιμων Ελλήνων!!
Η ομάδα αίματος των καθαρόαιμων Ελλήνων

Κείμενο: Βασίλης Ραφαηλίδης*μέρος κείμενου: ΟΛΕΣ οι συγχύσεις στην Ελλάδα ξεκινούν από την αδυναμία μας να ξεχωρίσουμε τις έννοιες «έθνος» και «κράτος», που σε καμία περίπτωση δεν είναι συνώνυ­μα. Η λέξη έθνος είναι σανσκριτικής καταγωγής και, στην κυριολεξία, σημαίνει «ομαιμοσύνη», δηλαδή ομοιό­τητα του αίματος των ανθρώπων που ανήκουν στην ίδια φυλετική ομάδα.

Είναι φανερό, όμως, πως για να διατηρήσει» την «κα­θαρότητα)) του αίματός της μια φυλή, και συνεπώς να λειτουργήσει σαν μια ευρεία οικογένεια, όπου όλα τα μέ­λη της θα είναι στενοί ή μακρινοί συγγενείς, πρέπει αυ­τή η φυλή να είναι καταρχήν ενδογαμική, δηλαδή τα μέλη της να παντρεύονται μεταξύ τους και οι επιμειξίες με αλλόφυλους να απαγορεύονται αυστηρά. Αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο σε πολύ κλειστές και πολύ πρωτόγονες κοινωνίες. Σήμερα, πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν «καθαρές» εθνότητες, διότι δεν υπάρχουν κλειστές κοινωνίες.

ΕΙΝΑΙ αυτονόητο, πως κανείς νομοθέτης εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια δε θα μπορούσε να διαφυλάξει την «καθαρότητα» του αίματος μιας φυλής.

‘Αλλωστε, οι άνθρωποι δεν είναι άλογα ράτσας, τα­γμένα στις ιπποδρομίες, ώστε να φροντίζουμε για την καθαρότητα του αίματός τους. Και ωστόσο, δεν έλει­ψαν ποτέ οι μικρόνοες που αντιμετωπίζουν τον άν­θρωπο σαν ζώο, περιορισμένο σ’ ένα οιονεί αναπαρα­γωγικό ιπποφορβείο. Και ο ρατσισμός είναι αυτό ακρι­βώς: Μια μεταφυσική και αυτόχρημα παρανοϊκή πίστη στην «καθαρότητα του αίματος της φυλής» -μια κα­θαρότητα που εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια ανήκει στην περιοχή του μύθου.

Αυτή η ολοφάνερα ανόητη πίστη, η τόσο διαδομένη ωστόσο, μας κάνει να νομίζουμε πως ο «χόμο σάπιενς» έχει να διανύσει πολύ δρόμο ακόμα, προκειμένου να γίνει όντως σοφός. Και εν πάση περιπτώσει, απ’ τον «χόμο. σάπιενς» πρέπει να αποκλειστούν εξαρχής οι ρατσιστές, που εδώ σε μας πήραν το ψευδώνυμο «εθνικόφρονες». Που σημαίνει «άνθρωποι που φρο­νούν – σκέφτονται – εθνικά». Αλλά για να σκέφτεσαι εθνικά πρέπει να σκέφτεσαι… αιματολογικά. Δηλαδή, πρέπει να πιστεύεις πως το αίμα σου έχει μια ειδική ποιότητα, οπωσδήποτε καλύτερη απ’ την ποιότητα οποιουδήποτε άλλου που ανήκει σε άλλη… ομάδα (εθνικού) αίματος.

Ο ρατσισμός, λοιπόν, είναι φασισμός. Και ο φασισμός είναι πρωτογονισμός, ακριβώς γιατί είναι ρατσισμός. Για ράτσες μιλούν σήμερα μόνο οι ζωολόγοι, οι κτηνία­τροι και οι κρετίνοι. Κάθε «εθνικόφρων» λοιπόν κρύβει μέσα του ένα φασίστα. Φυσικά, δεν είναι καθόλου τυ­χαίο που τα φασιστικά καθεστώτα στηρίχτηκαν στους «εθνικόφρονες». Ούτε είναι τυχαίο ακόμα, που η εθνικοφροσύνη έχει την τάση να πυκνώνει όσο προχωρού­με προς τα δεξιά του πολιτικού φάσματος. Από δω και η λογικόταταη άποψη, πως η κουταμάρα πολώνεται προς τα δεξιά – χωρίς, δυστυχώς, να είναι αποκλειστικό της προνόμιο.

Βασίλης Ραφαηλίδης κομμουνιστής απο χιλιόμετρα φαίνεται ... Απεβίωσε: 8 Σεπτεμβρίου 2000, πριν απο αυτο είχε δηλώσει : “Γιατί θα ψήφιζα πάντα ΚΚΕ”

Θα ψήφιζα ΚΚΕ και το 1943 αν αυτό ήταν δυνατό, γιατί είχα έναν πατέρα που δεν καλύφτηκε πίσω απ’ το αισχρό άλλοθι «έχω γυναίκα και παιδιά», αλλά πήρε τη γυναίκα του και τα ηλικίας οχτώ κι εννιά χρονών παιδιά του και βγήκε οικογενειακώς στο βουνό, όχι για να αναπνεύσουν καθαρό αέρα τα παιδιά, αλλά για να ενταχθούν οι γονείς στον ελας. Ωστόσο, εκείνος ο αέρας του βουνού ήταν ο καθαρότερος που ανάπνευσα ποτέ –κι ακόμα τον αναπνέω.

--------------------

Ενώ το αρχίζει καλα μετά αρχιζει την γνωστή προπαγάνδα κατά τα πρότυπα ΚΚΕ!!! αν δεν ανήκουν στην ίδια φυλετική ομάδα πως θα ειναι ενωμένοι? αλλα φυσικά γιατί να ειναι ενωμένοι? θα ηταν "κίνδυνος"!ενώ οι Οβριοί κομμουνιστές αριστεροι που ανήκουν στην ίδια φυλετική ομάδα (σημιτικές φυλές) ειναι ενωμένοι! ο Χίτλερ και οι αρχαίοι Έλληνες Vikings κτλ,που διαφύλαξαν την «καθαρότητα» του αίματος ηταν ηλίθιοι σύμφωνα με αυτούς! Ο ρατσισμός, λοιπόν, είναι φασισμός!! για να εξαπλωθούν παντού κομμουνιστές αριστεροί (trojan)! βλακείες ειναι αυτα "ρατσισμός" για κομμουνιστικά μορφώματα! αλλα η Ομοφυλοφιλία ειναι φυσιολογική! ηταν τοσο "βλακείες" που οι Οβριοί στην Γερμάνια το 1945 έβαλαν ορδές Μογγόλους κομμουνιστές να βιάσουν εκατομμύρια "γερμανικές γάτες"! για να γεμίσει και εκεί αριστερούς κομμουνιστές υπηρέτες των Οβριών ! τι δεν κατάλαβες? τα ίδια έκαναν και στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και την εξαφάνισαν και στην αρχαία Ελλάδα μετά τις Θερμοπύλες, ακόμα και στην Κύπρο το έκαναν με την εισβολή του Αττίλα έγιναν βιασμοί, και δεν ξανα σήκωσε κεφαλή πότε ξανα!σχεδόν 100 χρονιά ηταν υπό αγγλική κατοχή και έκαναν επανάσταση συνεχεία τελευταία με την ΕΟΚΑ , μέχρι που έβαλαν να κάνει εισβολή η Τουρκιά να σκοτώσει τους καθαρούς,και βιασμούς γυναικών ώστε μην βγουν καθαροί!

Οι αριστεροί κομμουνιστές δεν ειναι άπλα μια ιδεολογία αλλα κάτι χειρότερο! και έτσι γεννήθηκαν,αν υπήρχε καθαρότητα της φυλής δεν θα μπορούσαν να εξαπλωθούν! γιαυτό τους ενοχλούσαν οι «εθνικόφρονες»!! και το έχουν ονομάσει ρατσισμό και ειναι επικίνδυνο η καθαρότητα της φυλής που φρόντισαν να γίνει "μύθος"! γιατί σταματάς την εξάπλωση τους, η δήθεν "ιδεολογία" τους δημιουργήθηκε ακριβώς για την φύση τους, που δεν ειναι άλλη απο το εξυπηρετήσει τους όμβριους (στην αποστολή), η "ιδεολογία" τους ειναι ένας είδος προγραμματισμός στα ηλίθια μυαλά τους, η φύση αυτών ειναι να υιοθετούν οτι τους μάθουν σε όλους τους τομείς ,πχ αν κάνουν μια δουλειά θα την κάνουν οπως έμαθαν απο τους προηγούμενους, ενώ μπορεί να υπάρχει καλύτερος τρόπος που άπλα δεν μπορούν να σκεφτούν γιαυτό δεν υπάρχει και δηλωμένος κομμουνιστης εφευρέτης ιστορικά ,συνεπώς μπορείς να τους μάθεις να γίνουν αριστεροί απο τα σχολεία και θα σε υπηρετούν με λυσσά .

Οπως και γίνεται, οτι τους λένε οι Οβριοί το υιοθετούν ως δεδομένο, ως εκ τούτου, οτι άλλο και να πεις σε φανατικούς δογματικούς κομμουνιστές αριστερούς, ειναι σαν να μιλάς σε βιολογικό ρομπότ που έχει προγραμματίσει να υπηρετεί το σύστημα, οπως και έχουν την "ιδεολογία" του συστήματος,βασικά ειναι ένας συνδυασμών πολλών διαφορετικών πραγμάτων,ορισμένα απο αυτα ειναι τοσο άγνωστα στην μαζα, που ειναι σαν να μιλάς για ηλεκτρικό ρεύμα σε Αφρικανούς και οχι μονο το 1500!!

Ένα άλλο στοιχείο το έχουν αποκρύψει και ηταν γνωστο στην Γερμάνια του Χίτλερ αλλα και επι Χούντας εδώ, και τέλος η σημερινή μοριακή βιολογία και η ιατρική έχει κολλήσει στην εποχή του 60! τότε έθαψαν και την θεραπεία του καρκίνου και οχι μονο, και κάνουν οτι δεν ξέρουν τίποτα,οπως και την τεράστια σημασία της φυλής!και ειναι δήθεν όλοι ιδιοι! Όσοι αναρωτιούνται απο που τα γνωρίζω όλα αυτά , ειναι άπλα γιατί δεν ειμαι αριστερός,ειναι ένας συνδυασμός στοιχειών που δεν μπορούν κάνουν πολλοι! αλλα και λόγο της φυλής μου!(ξέρουν οι Οβριοί τι εννοώ,)η καθαρή φυλή αν ασχοληθεί με κάτι πάει πέρα απο τα συνηθισμένα, και δεν λεει ούτε κάνει τα συνηθισμένα , και ειναι ανατρεπτική σε όλους τους τομείς!αυτη η φυλή έφερε και την τεχνολογική πρόοδο!

Συνεπώς το θέμα δεν ειναι η διαφύλαξη μιας χώρας αλλα πρώτα της φυλής! οι Οβριοί που το ξέρουν αυτο κουβαλούν ορθές λαθρο ανεξάρτητου χώρας να εξαφανίσουν την συγκεκριμένη φυλή και οχι μια χωρά!την πιο σπάνια ομάδα αίματος έχω πάντως, που τα μεγαλύτερα ποσοστά βρίσκονται στην Ισλανδία. Η απομονωμένη θέση της Ισλανδίας είχε σαν αποτέλεσμα περιορισμένη μετανάστευση προς τη χώρα για αιώνες. ΥΓ Αν πούμε για το καθαρό αίμα των Ελληνων της ελληνικής φυλης πολλοι θα στεναχωρηθούν όταν θα διαπιστώσουν οτι οχι μονο ελληνικό αίμα έχουν(καυκάσιο για την ακρίβεια ) αλλα ούτε καν ελληνική φυλή/καυκάσια ειναι! εκτός απο τους κομμουνιστές που ειναι σημιτικές φυλές!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

Απο το μπλα μπλα δεν κατάλαβα τίποτα.
Τελικά, είμαστε Καυκάσιοι, είμαστε απόγονοι Ισλανδών ή τι άλλο θέλει να πει ο συγγραφέας.
Μήπως δεν ξέρει ο ίδιος για τι μιλάει και για αυτό είναι τόσο ασαφής;

ATOMείπε...

Δεν νομίζεις οτι θα ηταν ανόητο να βάζω πληροφορίες εδώ που θα πάρουν άλλοι για δίκες τους και να γράψουν βιβλία? αυτές τις πληροφορίες πρέπει να τις πληρώνεται κάποιοι, και οχι να ειναι δωρεάν !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications