25 Σεπ 2017

Τρόμος στο Γερμανικό πολιτικό σύστημα από την είσοδο των εθνικιστικών του AfD στην βουλή

Τρόμος στο Γερμανικό πολιτικό σύστημα από την είσοδο των εθνικιστικών του AfD στην βουλή

Με 12,6% μπήκε στην βουλή το κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία το οποίο χαρακτηρίζεται από το πολιτικό σύστημα ως ακροδεξιό. Είναι η πρώτη φορά από το 1945 που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι λογικό το πολιτικό σύστημα με την Μέρκελ να έχουν ταρακουνηθεί αρκετά καθώς και όλη η Ευρώπη.

Γράφει ο Tilemachos

Ο λόγος που πήρε τέτοιο υψηλό ποσοστό το AfD είναι ο αντιμεταναστευτικός του λόγος κάτι που δείχνει ότι πλέον σε όλη την Ευρώπη τα εθνικιστικά κόμματα θα έχουν ανοδική πορεία.

Η βίαιη εισβολή των λαθρο-προσφύγων σε όλη την Ευρώπη και τα τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν φοβίσει τους πολίτες της Ένωσης που αντιδρούν με την ψήφο τους. Η Μέρκελ επανεξελέγη για 4η φορά ενώ ο αντίπαλος της Σούλτς καταποντίστηκε.

Τι αντιπροσωπεύει όμως το AfD; Ζητά την έξοδο της Γερμανίας από την Ευρώπη και επιστροφή στο μάρκο καθώς και απέλαση των λαθρομεταναστών και των ισλαμιστών..

Η εβραική κοινότητα της Γερμανίας ζήτησε την απαγόρευση του Afd!!! ενώ η εφημερίδα Haaretz γράφει Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο αναφέρει την ανησυχία του για την επιτυχία ενός ‘επαίσχυντου αντιδραστικού κινήματος όπως το AfD

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρόμος στο Γερμανικό πολιτικό σύστημα από την είσοδο των εθνικιστικών του AfD στην βουλή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications