Ιταλία η Επαλήθευση:Χειροπέδες σε Κογκολέζους για τον άγριο βιασμό Πολωνής που αρχικά είχαν αποκρύψει οι “έγκυρες πήγες” σκοταδισμού[Βίντεο]
Ιταλία η Επαλήθευση: Χειροπέδες σε 20χρονο και 3 Κογκολέζους για τον άγριο βιασμό Πολωνής σε παραλία που αρχικά είχαν αποκρύψει οι “έγκυρες πήγες” σκοταδισμού[Βίντεο]

Μια είδηση που είχε κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου σε ολα τα site τα δηθεν έγκυρα, και ακολουθούν οι copy paste οτι βρουν: Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία στο άκουσμα της είδησης ότι ένα ζευγάρι Πολωνών τουριστών δέχτηκε άγρια επίθεση σε παραλία.

Τι λέγαμε τοτε (Φρίκη στην Ιταλία λαθρο ) Πουθενά στην Ελλαδα δεν αναφέρουν οτι ηταν μουσουλμάνοι λαθρο,ούτε οι ιστοσελίδες του συστήματος στο εξωτερικό The Guardian thesun, dailymail , και λοιπές δήθεν έγκυρες που διαβάζει ο όχλος με καλοπληρωμένους ψευτοδημοσιογραφους την ώρα που γνωρίζει οτι όλες αυτές ανήκουν στο σύστημα, οπως και πολλές γνώστες στο ελλαδιστάν! ο ίδιος ο ανεγκέφαλος όχλος στηρίζει το τέρας που τον τρώει! ο ορισμός της ηλιθιότητας, αλλα ακόμα και ηλιθιότητα έχει εξήγηση εν μέρη και ειναι οργανωμένη...

Και ενώ γνώριζαν οτι ηταν απο λαθρο , μονο μια εθνικιστική ιστοσελίδα στο εξωτερικό έβαλε την αλήθεια, (εικόνα πιο κάτω) απο αυτές που ονομάζουν ως :ακροδεξιές θεοκρατικές μιλιταριστικές μισαλλόδοξες φιέστες μίσους και του "ρατσισμού", ειρωνικά !αυτα τα λένε οι αληθινοί ρατσιστές που κουβαλούν ορδές λαθρο στην Ευρώπη, και δεν ανήκουν στην στην καυκάσια φυλή, που θέλουν να εξαφανίσουν .

Τελικά κάτω απο την πίεση των γεγονότων και την σύλληψη των λαθρο , δεν μπόρεσαν να το αποσιωπήσουν πια , και έβαλαν ενα βλήμα δικό τους και οχι Ιταλίδα,να περπάτησε γuμνή ανάμεσα σε μετανάστες για να αποδείξει ότι δεν θα την βιάσουν και καλά!,η κομμουνιστική φυλή και οχι άπλα "ιδεολογία", δεν εχει ούτε σύνορα ούτε ανήκει στην Ευρωπαϊκή φυλή, άρα ο ορισμός Ιταλίδα,Ελληνίδα ,Γερμανίδα, κτλ δεν ισχύει, επίσης λενε τουλάχιστον 5 φόρες την μέρα την λέξη "ναζι" η "φασίστες" όσους δεν ανήκουν στην φυλή τους ένας κάλος τρόπος να τους ξεχωρίζεις ,οπως έκαναν αυτοι πριν κάτι δεκαετίες και έσφαζαν μη κομμουνιστες παντού σε όλη την Ευρώπη:

Οι τέσσερις είχαν χτυπήσει μέχρι λιποθυμίας τον σύντροφο της Πολωνής και στη συνέχεια τη βίασαν επανειλημμένως στην παραλία Ρίμινι.. Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων από το Κονγκό προχώρησε η ιταλική αστυνομία για τον σοκαριστικό ομαδικό βιασμό μιας 26χρονη Πολωνής στην παραλία Ρίμινι στα τέλη Αυγούστου.

Οι τέσσερις, όπως αποδείχθηκε, δράστες είχαν αρχικά επιτεθεί στον φίλο της γυναίκας και τον χτύπησαν μέχρι που τον άφησαν λιπόθυμο. Αφού τον εξουδετέρωσαν βίασαν επανειλημμένα την κοπέλα από την Πολωνία παρατώντας την γεμάτη αίματα στην παραλία.

Το άτυχο ζευγάρι των τουριστών είχαν τότε εντοπίσει περαστικοί που ειδοποίησαν τις αρχές. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας άνδρας ηλικίας 20 ετών, στον οποίο είχε απονεμηθεί άδεια για να παραμείνει στην Ιταλία μέχρι το 2018 για ανθρωπιστικούς λόγους επειδή απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου που υπέβαλε, αλλά και τρεις ανήλικοι ομοεθνείς του, δύο αδέρφια ηλικίας 15 και 17 ετών και ένας 16χρονος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 20χρνο σε ένα τρένο που ταξίδευε από το Μιλάνο στο Πέζαρο ενώ τα δύο αδέλφια παραδόθηκαν μετά από προτροπή του πατέρα τους που τους αναγνώρισε στις φωτογραφίες που έδωσαν οι αρχές αναζητώντας του δράστες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications