Φαλμεράϋερ:Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών!γιατί είπε την αλήθεια!παρατράβηξε αυτο αστείο!!!
Φαλμεράϋερ:Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών!γιατί είπε την αλήθεια!παρατράβηξε αυτο αστείο!!!

Ξανά βάζουν ξανά και ξανά το ίδιο παραμύθι διάφοροι καλοθελητές νεοέλληνες :«Οι Έλληνες δεν κατάγονται από τους αρχαίους έλληνες», είχε γράψει ο Φαλμεράιερ αυτός ο ανθέλληνας!!

Εκατόν πενήντα χρόνια μετά τη συγγραφή του βιβλίου «Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων» τα λεγόμενα του μεγαλύτερου ανθέλληνα… όλων των εποχών Γιάκομπ Φίλιπ Φαλμεράιερ συνεχίζουν να προκαλούν.
Σε αυτό το βιβλίο όπως και στο βιβλίο «Ιστορία της χερσονήσου της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους», που γράφτηκαν στη δεκαετία του 1830, ο αυστριακός δημοσιογράφος, πολιτικός και ιστορικός διατυπώνει την άποψη πως οι Έλληνες της νεότερης εποχής δεν κατάγονται από την φυλή των αρχαίων Ελλήνων.

Σοβαρά τώρα δεν το βλέπετε μονοί σας ο Φαλμεράιερ σας φταίει? κάνετε τα μούτρα σας ίσα και όμοια με τους αρχαίους πολλοί απο εσάς? μην πω τίποτα χειρότερο....

Έρευνα 8 πανεπιστημίων: Καθαρό το DNA των Ελλήνων και ίδιο με των Αρχαίων!
Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005 στην εφημερίδα «Απογευματινή της Κυριακής» δημοσιεύτηκε ένα άρθρο με τίτλο «Καθαρό το DNA των Ελλήνων» και με υπέρτιτλο «Έρευνα των Πανεπιστημίων Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον Φαλμεράγερ. Γράφει η εφημερίδα: «Εντυπωσιακό! Το DNA των Ελλήνων (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! (λευκή φυλή)

Αν το παραπάνω το είπαν στα αλήθεια 8 πανεπιστήμια τοτε μιλάμε για ηλίθιους η πληρωμένες ψευτο-μελέτες σαν αυτές που κάνουν για τα εμβόλια! και η "μελέτη" πως έγινε εξ αποστάσεως???αν έχει τα "κότσια" κανένας "επιστήμονας" ας μας στείλει να τον καταρρίψουμε και με επιστημονικά στοιχειά , εκτός και μιλάνε εκ του ασφαλούς απευθυνόμενοι στον αποβλακωμένο όχλο εκεί που τους παίρνει, το γελοίο ειναι οτι γράφουν σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! αυτοι στην κεντρική εικόνα δεν ειναι καυκάσια φυλή καν!....Όλοι οι κομμουνιστές ανεξαίρετος δεν ειναι καυκάσιοι όμοιος και οι κατα συνείδηση αριστεροί!

Αντίθετα οι παρακάτω εικόνες ειναι καυκάσιοι γιαυτό τα μάζευαν εξάλλου, ειναι παιδάκια απο το παιδομάζωμα που μάζεψαν οι άνωθεν την εποχή του 40! εκτός απο τα παιδακια που μάζευαν,κατάσφαζαν καυκάσιους με κονσερβοκούτια δήθεν ως προδότες ταγματασφαλίτες και λοιπές ηλιθιότητες που λένε οι σημιτικές φυλές για να καλύψουν την γενοκτονία αυτη ηταν και η χαριστική βολή της "ελληνικής" καυκάσιας φυλής μετά απο 400 χρονιά τουρκομογγόλους, ίδιες σφαγές καυκάσιων εφάρμοζαν σε όλη την Ευρώπη τότε ανεξάρτητου χωράς με αποκορύφωμα στην Γερμανία :

Δεύτερο αφήστε ολα τα αλλα ! γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια ομάδα αίματος??? αυτη που αποδεδειγμένα υπήρχε στην Ευρώπη και στην Αρχαία Ελλάδα, κοινή ομάδα αίματος είχαν πριν τις Μογγολικές εισβολές και ισλαμικές, απο οπού κατάγονται αυτοι οι βάρβαροι τύποι με τις κόκκινες σημαίες πιο πάνω που το παίζουν και "πατριώτες" και "Έλληνες"! εξάλλου συμφωνα με περιγραφές είχαν σλαβική προφορά το 40 και ως βάρβαρη φυλή, αρέσκεται στο ψέμα στην υποκρισία στην εγκληματικότητα πως θα εκμεταλλευτεί κτλ πάσης φύσεως αδίσταχτος, δεν ειναι Έλληνας γονιδιακά , αφού οι καιροί άλλαξαν και δεν μπορεί να σφάζει οπως τον παλιο κάλο καιρό(!)αυτη η βάρβαρη φυλή,μαζί με όμβριους,52,000 Οβριοί στην Ελλάδα το 40!! βλέπε πιο κάτω ,πόσοι ειναι σήμερα??

Το 40 φώναζαν: Θάνατος στους φασίστες! απο το ρατσιστικό μίσος που έχουν, με αυτόν τον όρο εννοούσαν τους καυκάσιους οπως και έσφαζαν ! ο πατέρας της Βουγιουκλάκη/Λάσκαρη ειναι μονο 2 παραδείγματα καυκάσιων που σφαγιάστηκαν απο αυτα τα ανθρωπόμορφα τέρατα, μονο και μονο γιατί ηταν καυκάσιοι ..Ζωή Λάσκαρη : Τον πατέρα μου τον έφαγαν με τσουγκράνα οι κομμουνιστές για να μην σπαταλήσουν σφαίρα..

Τρίτο : Από αρχαιολογικές ανασκαφές και αναλύσεις σκελετών ,γνωρίζουμε οτι οι αρχαίοι ηταν ψηλοί, οι Δωριείς πχ κανένας δεν ηταν κάτω απο 1.70 ούτε οι γυναίκες συμφωνα με τους αρχαιολόγους αυτοι τα λενε δεν τα έβγαλα εγώ απο το μυαλό μου !άλλο: πρόσφατη ανακάλυψη σκελετών των Vikings γυναικών πολεμιστών λένε οτι όλες ηταν άνω των 1,70 ύψος! πόσες στην Ελλάδα έχουν ύψος 1,60 ?? και λέτε περί καθαρού DNA? Η φυλή τύπου "Nordic" δεν είναι ειδική ή χωριστή φυλή, αλλά απλώς μια παραλλαγή της ευρύτερης οικογένειας της Μεσογείου οπως οι αρχαίοι Έλληνες..Και ηταν όμορφη φυλή, οπως έλεγαν και για τους Γερμανούς του 1930 ,ειδικά οι γυναίκες ηταν πανέμορφες ,για δείτε κάτι αριστερές κομμουνιστρίες πως ειναι απο το "καθαρό DNA", κακάσχημες! η στην Ελλάδα η οποτεδήποτε άλλου.

Υπάρχουν και αλλα πολλά στοιχειά και επιστημονικά, άπλα δεν θα τα αναφέρω! οπως και αρχικά ηταν να μπει άλλη κεντρική φώτο που δείχνει μια συνωμοσία που έχουν διαπράξει μετά την τουρκοκρατία ξεκάθαρα, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων ακόμα και στα αγάλματα! για μην ξεχωρίζουν οι τουρκόσποροι!τέλος τα υψηλά επιπεδα Μελανίνης που έχουν αυτές οι σημιτικές φυλές μαζί με τους όμβριους και τους μαύρους, δεν υπήρχε στην καυκάσια φυλή, η θεϊκό γένος οπως το ονόμαζαν κάποτε, όποτε οι νεοέλληνες σε ποσοστό κατά προσέγγιση 60-70 % δεν ειναι απόγονοι των αρχαίων σε όσους ενοχλούν αυτα που λέμε σημαίνει οτι έχουν εκφυλιστεί, καθώς η φυλή έχει άμεση σχέση και με τον χαρακτήρα, οι αρχαίοι είχαν σημαία την αλήθεια οχι τις αυταπάτες!!! και οι τύποι στην φώτο νιώθουν αδέλφια τους τους λαθρο αφού ειναι ίδιες ράτσες..ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΤΥΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΥΤΟ , ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΕΔΩ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΉ "ΙΔΕΛΟΓΙΑ" ..©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δηλαδή οι μεσογειακοι,που ήταν φυλετικά και οι αρχαίοι Έλληνες, δεν ήταν λευκοί, και οι μόνοι λευκοί είναι οι ξανθοι νορδικοι; τότε γιατί αυτή η υποτίμηση των αρχαίων προς αυτούς, όπως π.Χ. τα φυσιογνωμικα του Αριστοτέλη, κ.λ.π;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications