20 Σεπ 2017

Πολίτης σε Κασιδιάρη: «Κοπρίτη, παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα» – «Ελα έξω, παλιο… (βίντεο)

 Πολίτης σε Κασιδιάρη: «Κοπρίτη, παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα» – «Ελα έξω, παλιο… (βίντεο)

Ένταση προκάλεσε σε κομμουνιστές αριστερούς η παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο της «Πηγάδας» στο Μελιγαλά εκει που οι κομμουνιστές κατάσφαξαν χιλιάδες Έλληνες γιατί οι ίδιοι δεν ειναι Έλληνες.

Την ώρα που ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης κατέθετε στεφάνι, ένας πολίτης σχολίασε: «Οταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα, Λιακάκο, καλά είναι…».

Η ειρωνική φράση προκάλεσε την οργή του Κασιδιάρη, ο οποίος απευθυνόμενος στον πολίτη του είπε μετά την κατάθεση στεφανιού:

«Ελα πάνω εσύ! Θα σε περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω εγώ, παλιοα@@δι».

«Ελα εσύ εδώ ρε, κοπριταρά», απάντησε ο πολίτης στον βουλευτή της Χ.Α.

Πληροφορίες λένε οτι ηταν εγκάθετος που φυγαδεύτηκε απο την Αστυνομία μετά. Κρατική Χρηματοδότηση δεν υπάρχει για την Χ.Α την έχουν κόψει(δημοκρατικά)και παίρνουν δις πιο μικρά κόμματα, άρα ψεύδεται ο τύπος κανένας κομμουνιστής θα ηταν, το ψέμα και την υποκρισία την έχουν επι μονίμου βάσεως παντού, ούτε τον χώρο δεν σεβάστηκε.Ο ίδιος ο Ηλίας έχει πει οτι ο Μισθός του Βουλευτή φτάνει τα 8.500 τον μηνά. Και λόγο κρίσης πρέπει να πάει στα 2.000. Και να έχεις το κάθε καραγκιόζη να λέει τέτοια? μάλλον επίτηδες το κάνουν.

Κάποιοι λένε δεν κάνει τίποτα η Χ.Α οι ιδιοι που τα λένε παίζει να ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ,, με τι δύναμη να κάνει ? όταν τους έκλεισαν στην φυλακή παράνομα δεν έγινε καμιά πορεία, κάθονται και ακούνε τους κομμουνιστές με προπαγανδες που λυμαίνονται στο ίντερνετ στην πρώτη θέση τους έχουν , τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι περιμένουν να τους σώσει η Χ.Α? τέτοιο θράσος έχουν μερικοί που ειναι άξιοι της μοίρας τους ! .

Δείτε το βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πολίτης σε Κασιδιάρη: «Κοπρίτη, παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα» – «Ελα έξω, παλιο… (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications