Έξι μήνες φυλάκιση στον Ηλία Κασιδιάρη για την... “εγκληματική και τρομοκρατική” ομιλία του στον Ασπρόπυργο!   2 ΒΙΝΤΕΟ
 Έξι μήνες φυλάκιση στον Ηλία Κασιδιάρη για την... “εγκληματική και τρομοκρατική” ομιλία του στον Ασπρόπυργο!   2 ΒΙΝΤΕΟ

Οι άδικες δικαστικές διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όρια γραφικότητας.

Το Πρωτοδικείο καταδίκασε σήμερα τον Ηλία Κασιδιάρη σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή για μία ομιλία που είχε εκφωνήσει σε συγκέντρωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νεοκτίστων Ασπροπύργου πριν από 7 χρόνια!

Ως γνωστόν, η περιοχή πλήττεται ακόμα και σήμερα από την ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών συμμοριών, που δρουν με την απόλυτη ανοχή των κρατικών αρχών. Στην ομιλία του, ο συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε προτρέψει τους πολίτες "να βγουν στον δρόμο και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, με συγκεντρώσεις, όχι σε θεατράκια, αλλά στις κεντρικές οδούς της περιοχής".

Η προτροπή αυτή κρίθηκε από το δικαστήριο ως... "προτροπή σε τέλεση εγκλήματος"! Φυσικά ασκήθηκε έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί ξανά σε δεύτερο βαθμό.

Το ανήκουστο σκεπτικό της εισαγγελικής πρότασης
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η φράση του Ηλία Κασιδιάρη "δεν υπάρχει αστυνομία" (σε μία περιοχή που οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τολμούν ούτε να πλησιάσουν για να επιβάλλουν τον Νόμο), αποτελεί προτροπή προς τους πολίτες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να διαπράξουν αδικήματα!!!

Με αυτό το ανήκουστο και προκλητικό σκεπτικό ελήφθη η απόφαση καταδίκης του συναγωνιστή Κασιδιάρη, παρά την μαρτυρία μέλους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νεοκτίστων Ασπροπύργου, που ξεκαθάρισε πως "μοναδικός σκοπός του βουλευτή ήταν να συμπαρασταθεί στο πρόβλημα των πολιτών και να διεκδικήσει την επίλυσή του μέσα στα αυστηρά πλαίσια της νομιμότητας".
Ακολουθεί η επίμαχη... "εγκληματική και τρομοκρατική" ομιλία στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου:

xryshaygh

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications