Δούρου: «Σκοπός να βγει ο τόπος από το καθεστώς επιτροπείας» !! αφού οι ίδιοι ειναι το καθεστώς!
Δούρου: «Σκοπός να βγει ο τόπος από το καθεστώς επιτροπείας» !! αφού οι ίδιοι ειναι το καθεστώς!

Λίγη αριστερή αποβλάκωση στην εφημερίδα Real News με κάτι τέτοια έχουν γίνει ηλίθιοι αυτοι που ακούν Real-FM αν καθίστε και ακούστε τι ηλιθιότητες λένε αυτοι που παίρνουν τηλεφωνά εκεί θα αποδεσμευτεί πλήρως με τόση ηλιθιότητα :

«Σήμερα σκοπός είναι να βγει ο τόπος από το καθεστώς επιτροπείας. Η ανάκτηση της πολιτικής ανεξαρτησίας προϋποθέτει τρία πράγματα: τη δημοσιονομική πειθαρχία, την επένδυση στην ανάπτυξη με τη δημιουργία αξιοπρεπών θέσεων δουλειάς και τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής».

Αυτό δηλώνει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.

Τονίζει παράλληλα ότι θα πρέπει να κλείσει οριστικά το οδυνηρό κεφάλαιο της επιτροπείας. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την οικονομική ανεξαρτησία, για την οποία οφείλουμε όλοι να εργαστούμε.

Η Περιφερειάρχης Αττικής χαρακτηρίζει «συνολικά μοιραία για την Ευρώπη» την απόφαση για την παρέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα, «γιατί το ΔΝΤ είναι ένας μη ευρωπαϊκός οργανισμός, που, ωστόσο, με τις πολιτικές του λειτούργησε και λειτουργεί σε βάρος της ευρωπαϊκής συνοχής, ακυρώνοντας μία από τις θεμελιώδεις αρχές του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, την αλληλεγγύη».

Αναφερόμενη στον ρόλο της Περιφέρειας Αττικής η κ. Δούρου λέει ότι «μπορεί να είναι καταλυτικός με την προϋπόθεση, ότι θα προχωρήσουν οι αλλαγές του Καλλικράτη και ότι θα κατοχυρωθεί η έννοια της μητροπολιτικότητας.

Ξεκαθαρίζει τέλος ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν λειτουργήσαμε με όρους διαδοχής ή πλάνων καριέρας όπως βλέπουμε να γίνεται σε άλλα κόμματα»!!!

Στον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν λειτουργήσαμε με όρους διαδοχής ή πλάνων καριέρας! αυτη ποιος την έβαλε εκεί? τον Τσίπρα του ΚΚΕ απο το 90 το ετοίμαζαν!πάντως το κόλπο οτι δήθεν κάποιοι άλλοι, κάπου άλλου επιβάλουν μετρά έχει πετύχει! και στους άλλους ποιοι τους επιβάλουν να επιβάλουν μετρά? μήπως ειναι οι ίδιοι οι οποίοι ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα παγκόσμια? η αυτα ειναι "πυρηνική φυσική" για πολλούς?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications