Οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν επισκέπτες εξωγήινους που χρονολογούνται περισσότερα από 10.000 χρόνια πριν
Οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν επισκέπτες εξωγήινους που χρονολογούνται περισσότερα από 10.000 χρόνια πριν

Χρησιμοποιώντας μία από τις τελευταίες τεχνολογίες χρονολόγησης , οι ερευνητές καθόρισαν την ηλικία μιας περίεργης ανακάλυψης στην Ινδία. Τοιχογραφίες όντων μαζί με ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου που βρίσκονται σε ένα σύστημα σπηλαίων στην Ινδία.

Φαίνεται να έχουν γίνει περισσότερα από 10.000 χρόνια πριν από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ενδεχομένως να γνώριζαν ή να είχαν δει αυτά τα όντα από άλλο κόσμο. Το Τμήμα Αρχαιολογίας του κρατίδιο του Chhattisgarh στην Ινδία ζήτησε βοήθεια απο την αεροδιαστημικό οργανισμό της Ινδία, που κάλεσαν αρχαιολόγους απο τις Ηνωμένες Πολιτείες και είδαν τα σχέδια που βρέθηκαν στην περιοχή της φυλής των Bastar.

Οι δυτικοί αναλυτές ενθουσιάστηκαν να ερευνήσουν τα σχέδια λόγω των πολλών χαρακτηριστικών που έχουν με το σημερινό φαινόμενο των UFO. Σύμφωνα με αυτούς, οι τοιχογραφίες έγιναν από ντόπιους που φαίνεται να είχαν σαφή εικόνα αυτών των όντων, σαν να παρακολουθούσαν ένα είδος ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Είναι πραγματικά πιθανό ότι πριν από 10.000 χρόνια, οι άνθρωποι αυτής της περιοχής έγιναν μάρτυρες ή είχαν επαφές με αυτά τα εξωγήινα όντα που αργότερα τα ζωγράφισαν στον τοίχο της σπηλιάς ως υπενθύμιση...

Δεδομένου ότι τέτοιου είδους εικόνες βρίσκονται σε πολλές άλλες περιοχές σε ολο τον κόσμο, δηλώνει οτι οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη χιλιάδες χρόνια πριν δεν φαίνεται να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο JR Bhagat που ερευνά το θέμα αυτό, υπάρχουν μερικά πράγματα που τείνουν να αυξήσουν το μυστήριο, σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι οι κάτοικοι αυτής της περιοχής αγαπούν αυτα σχέδια ακόμα και τώρα. Πιστεύεται ότι οι προγονοί τους ηταν μάρτυρες της άφιξης απόκοσμων όντων με διαστημόπλοια, αλλά μέχρι να γίνει μια διεξοδική έρευνα,ολα αυτα ειναι απλά εικασίες.

Και ο μεσαιωνικός σκοταδισμός καλά κρατάει! απο την μια βάζουν τον ανάπηρο στην κυριολεξία πιόνι, και ψευτο-επιστήμονα γιατί έγραψε 2-3 θεωρίες!,να λέει αρλούμπες περί εξωγήινων, και απο την άλλη ορδές ανεγκέφαλων που παρασύρουν και τους άλλους στην ηλιθιότητα τους και στο Matrix τους!ο φόβος και τρόμος των Οβριών μην ξυπνήσουν μια μέρα απο το Matrix!!!, γιαυτό τους πλακώνουν στα εμβόλια και στο μπαστάρδεμα με αλλόφυλους να γίνουν όλοι σαν τους μουσουλμάνους στο μυαλό, και τόνους πλύσης εγκεφάλου ! Ενημερωτικά ο γράφων δεν έχει κάνει κανένα εμβόλιο απο αυτα που κάνουν όλοι απο μικρά,εκτός αυτο του στρατού και αν έκαναν κανένα στο δημοτικό κάποτε.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications