Ακτιβίστρια υπέρ της Ελλάδας η γυναίκα που κατασπάραξαν σκυλιά - Πρώτο θέμα στα Αγγλικά ΜΜΕ
Ακτιβίστρια υπέρ της Ελλάδας η γυναίκα που κατασπάραξαν σκυλιά - Πρώτο θέμα στα Αγγλικά ΜΜΕ

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται ιδιαίτερα με τον θάνατο της Σίλια Χολινκγουόρθ, σε ερημική περιοχή της Ροδόπης. Όπως εκτιμάται, την κατασπάραξαν σκυλιά.

Οι εφημερίδες στην Αγγλία στέκονται κυρίως στην τραγική λεπτομέρεια πως η γυναίκα ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη από την επίθεση τηλεφώνησε στην οικογένειά της και ζήτησε βοήθεια, αφού ενημέρωσε πως είχε δεχθεί επίθεση.

Η 63ρονη γυναίκα εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη. Είχε επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας και επέστρεφε στο κατάλυμα της.

Οι ομάδες διάσωσης εντόπισαν ανθρώπινα μέλη διαμελισμένα από ζώα, δύο ημέρες μετά, το Σάββατο και πλέον αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση πως πρόκειται για τη συγκεκριμένη.

«Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τις αρχές στην Ελλάδα για την υπόθεση αυτή, όπως και με το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ παρέχουμε υποστήριξη στην οικογένειά της», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Γείτονες της γυναίκας στο Μπράντφορντ του Γουίλτσαϊρ, την χαρακτήρισαν «ευγενική και φιλική» και πολύ ενεργή στην κοινότητά της.

Όλοι τους συμφωνούν πως επρόκειτο για ένα πολύ ενεργό άτομο, που ενδιαφερόταν για την κοινότητά της και τον κόσμο. Μάλιστα η Σίλια Χόλινγκγουόρθ ήταν από τα παλαιότερα μέλη της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας εκείνους που μάχονται την λιτότητα, μετά την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications