Έχουν ξεφύγει τελείως : Η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά!
Έχουν ξεφύγει τελείως : Η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί «νοσταλγό της χούντας» τον Αρκά!

Η Νίνα Κασιμάτη επιτέθηκε εναντίoν του γνωστού σκιτσογράφου Αρκά .

Η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά -η οποία θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την Μαρία Γιαννακάκη, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, σύμφωνα με πληροφορίες-, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δύο σκίτσα του ΑΡΚΑ μαζί με ένα δικό της σχόλιο.

Στο σχόλιο της αυτό αναφέρει πως ο σκιτσογράφος είναι «απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών» (!) και συνεχίζει τονίζοντας πως «αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα».

Μπορεί να μας πει ενα αριστερό μόρφωμα γιατί είχαν μαζέψει τους κομμουνιστές σε καραντίνα στην Μακρόνησο η γιατί έλεγε για φυλετική υγειά ο Χίτλερ?, μήπως ήξεραν κάτι που η μάζα αγνοεί? φυσικά και ναι! ειδικά στην Γερμανία του 1935 που ηταν πρωτοπόροι και σε θέματα υγείας βιολογίας κτλ! μήπως όλοι αυτοι ηταν τρελοί ειδικά οι Γερμανοί που έφεραν την επιστημονική πρόοδο?και δεν ηταν Μόγγολοι βάρβαροι που λένε ψεύδος οι αληθινοί βάρβαροι!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications