Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ψάχνουν επί... 11 λεπτά τον κόλπο μαύρης φοιτήτριας
Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ψάχνουν επί... 11 λεπτά τον κόλπο μαύρης φοιτήτριας

Η νεαρή ζητάει τώρα αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την αστυνομία της κομητείας Χάρις, αφού αυτό που της συνέβη «ισοδυναμεί με βιασμό»

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ψάχνουν επί... 11 ολόκληρα λεπτά σε ένα δημόσιο πάρκινγκ τον κόλπο μιας 23χρονης φοιτήτριας, στο πλαίσιο σωματικής έρευνας με την υποψία της κατοχής μαριχουάνας.

Το επίμαχο βίντεο, που έχει διχάσει την κοινωνία του Τέξας, τραβήχτηκε από την κάμερα που ήταν ενσωματωμένη στο ταμπλό ενός από τα περιπολικά που σταμάτησαν τη νεαρή στις 21 Ιουνίου του 2015, με την αιτιολογία ότι «μύρισαν καπνό μαριχουάνας να βγαίνει από το παράθυρο».

Ο δικηγόρος της νεαρής, που υπέβαλε μήνυση μετά την εξευτελιστική και τραυματική της εμπειρία ζητώντας αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την αστυνομία της κομητείας Χάρις, δημοσίευσε πριν από μία μέρα το σοκαριστικό βίντεο στο site του, θέλοντας να δείξει στον κόσμο ότι η πελάτισσά του ακολουθεί δικαίως τη νομική οδό, αφού αυτό που της συνέβη ισοδυναμεί με «βιασμό από αστυνομικούς».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής, που επιβεβαιώνεται εν μέρει από το βίντεο, οι αστυνομικοί τη σταμάτησαν ενώ εκείνη βρισκόταν καθ' οδόν για μια δουλειά που της είχε αναθέσει η μητέρα της. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο και έψαξαν και την ίδια, η ίδια διαπληκτίστηκε μαζί τους εκνευρισμένη που την καθυστερούσαν. Τότε ο ένας αστυνομικός κάλεσε μια γυναίκα συνάδελφό του προκειμένου να κάνει εκτενή σωματική έρευνα στη νεαρή.

Τότε ήταν που τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου, καταγγέλλει η νεαρή φοιτήτρια. Οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν έσπρωξαν το κεφάλι της στο κάτω μέρος του αμαξιού και κατέβασαν βίαια το παντελόνι και το εσώρουχό της αφήνοντάς την τελείως εκτεθειμένη στο δημόσιο πάρκινγκ, που ήταν γεμάτο περαστικούς. Στη συνέχεια, κρατώντας την ακινητοποιημένη, έψαχναν για πάνω από δέκα λεπτά τα γεννητικά της όργανα, για να μη βρουν τελικά τίποτα.

Οι δύο από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο επεισόδιο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αρχικά για υπερβολική άσκηση βίας, όμως απαλλάχθηκαν τελικά των κατηγοριών και επέστρεψαν στην υπηρεσία τους.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Οι δύο από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο επεισόδιο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αρχικά για υπερβολική άσκηση βίας, όμως απαλλάχθηκαν τελικά των κατηγοριών και επέστρεψαν στην υπηρεσία τους.
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΟΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ή ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑ'Ι'ΔΕΜΑ ΜΙΑΣ ΕΓΧΡΩΜΗΣ?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications