Ψυχικά διαταραγμένος ο υπάλληλος που μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε για καφέ !!!
Ψυχικά διαταραγμένος ο υπάλληλος που μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε για καφέ !!!

Πήγε ψύχραιμος για καφέ και περίμενε να τον συλλάβουν.
Μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται..
Eξοργισμένος με τον δήμαρχο γιατί είχε παρέμβει σε προσωπική του υπόθεση. Αυτό ισχυρίστηκε ο δράστης της υπόθεσης στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αστυνομικές πηγές, τα αίτια της επίθεσης δεν σχετίζονταν με τη λήξη της σύμβασης του στον δήμο Ελευσίνας, στο τέλος του Σεπτεμβρίου, αλλά ο 35χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευθεί γι’ αυτό. Παράλληλα λάβανε και θεραπευτική αγωγή.

Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο 35χρονος συμβασιούχος πήγε στο δημαρχείο και ζητούσε να δει ο ίδιος τον δήμαρχο προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με δικό του προσωπικό θέμα. Ετσι, κλήθηκε στο γραφείο του δημάρχου προκειμένου οι δύο άνδρες να έχουν μεταξύ τους συνάντηση.

Ωστόσο, η συζήτηση έγινε πιο έντονη με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει μαχαίρι από την ζώνη του και να επιτίθεται στον δήμαρχο τραυματίζοντάς τον στον μηρό και στην κνήμη. Στη συνέχεια εξήλθε με απόλυτη ηρεμία από γραφείο και έφυγε από το δημαρχείο. Επειτα και αφού πέταξε το μαχαίρι, κατευθύνθηκε σε καφετέρια που σύχναζε, παρήγγειλε καφέ και περίμενε τους αστυνομικούς προκειμένου να τον συλλάβουν.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν, προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ εντόπισαν και το μαχαίρι που είχε ο ίδιος πετάξει στο δρόμο. Κατά την προσαγωγή του δεν έφερε αντίσταση ενώ συνέχιζε να μιλά για το προσωπικό του θέμα, που τον οδήγησε στην επίθεση κατά του κ. Τσουκαλά.

Τέλος, σημειώνεται, ότι ο 35χρονος κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται
Μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά, από το Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε χθες από συμβασιούχο, μεταφέρει ανακοίνωση του δήμου.

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου», σημειώνει ο δήμαρχος, «δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης. Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Με τη φροντίδα των γιατρών, ο κ. Τσουκαλάς συνέρχεται μετά τη χθεσινή πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ επίσημες ανακοινώσεις για την κατάσταση της υγείας του θα εκδίδονται από το νοσοκομείο.

Παράκληση του ίδιου του δημάρχου αλλά και όλων των στελεχών του δήμου είναι να αντιμετωπιστεί το γεγονός με ψυχραιμία και σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα. «Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν. Όλοι στο Δήμο Ελευσίνας συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας και παρακαλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, στη σταθερή πορεία που έχουμε χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη αυτού του τόπου», τονίζεται στην ανακοίνωση.

eglimatikotita.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications