ΝΈΟΣ ΤΎΠΟΣ ΦΑΚΏΝ ΑΝΙΧΝΕΎΕΙ «ΟΝΤΌΤΗΤΕΣ» ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΌΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΜΆΤΙ!!

Οι Επιστήμονες είπαν ότι πλέον μπορούμε τώρα να δούμε "Οντότητες" ή "Ανωμαλίες" τόσο στον Γενικά ανοιχτό Χώρο όσο και στο Τοπικό μας Περιβάλλον.

Η Thunder Energies Corp (TNRG: OTC) είχε πρόσφατα εντοπίσει αόρατες οντότητες στο επίγειο περιβάλλον μας με το επαναστατικό τηλεσκόπιο Santilli σε συνεργασία με κοίλους φακούς (Το εμπορικό σήμα και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκκρεμεί από την Thunder Energies).

Η Thunder Energies Corporation είχε προηγουμένως παρουσιάσει επιβεβαιώσεις για την προφανή ύπαρξη γαλαξιών αντιύλης, αστεροειδών αντιύλης και κοσμικών ακτίνων αντιύλης που ανιχνεύθηκαν σε προηγούμενες δοκιμές.

Σε αυτές τις τελευταίες ειδήσεις, Η Thunder Energies παρουσιάζει στοιχεία για την ύπαρξη των αόρατων επίγειων οντοτήτων (ITE) του σκοτεινού και φωτεινού τύπου.

"Αυτή είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη. Δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτές οι οντότητες.

Είναι εντελώς αόρατες στα μάτια μας, τα κιάλια μας ή τα παραδοσιακά τηλεσκόπια Galileo, αλλά αυτά τα αντικείμενα είναι πλήρως ορατά στις κάμερες που συνδέονται με το τηλεσκόπιο Santilli ", δήλωσε ο Δρ Ruggero Santilli, Διευθύνων Σύμβουλος Thunder Energies Corp.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications