Κλιματική Ανταλλαγή: Το πιο βρόμικο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ
Κλιματική Ανταλλαγή: Το πιο βρόμικο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ

Όταν η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει και αποφασίζει ένα πρόγραμμα τόσο ευρείας κλίμακας όπως είναι η χειραγώγηση του κλίματος του πλανήτη, για να διεξαχθεί με επιτυχία, χρειάζεται τα εξής:
Πρώτον, να την εξυπηρετεί σε πολλαπλά θέματα. Το τερπνόν μετά πολλών ωφελίμων, γιατί το πρότζεκτ είναι τεράστιο για οφέλη μιας και μόνο μερίδας (εμπλοκή επιχειρήσεων από στρατιωτικές μέχρι εμπορικές – Μονσάντο, φαρμακευτικές κλπ).

Δεύτερον, χρήμα. Κι επειδή δεν έχει καμιά όρεξη να βάλει το χέρι στην τσέπη της, βρίσκει τρόπους να το βάλει στη δική μας και να έχει και κέρδη από πάνω – Ατζέντα 21, πράσινοι φόροι, ΑΠΕ κλπ Τρίτον, ένα υποτιθέμενο κίνητρο. Ένας “κίνδυνος” -κλιματική αλλαγή- που δημιουργεί η ίδια και για τον οποίο έχει ήδη έτοιμες λύσεις για να μας σώσει -Γεωμηχανική, έλεγχος πληθυσμού κλπ.

Τέταρτον, ένα καλό άλλοθι. Ένα μεγάλο μυστικό για να κρυφτεί σε κοινή θέα, χρειάζεται ένα ψεύτικο άλλοθι για να κλείσουν τα στόματα των πολιτικών και όλης της άλλης μάζας που της είναι απαραίτητη για την επιβολή του σχεδίου της, όπως μετεωρολόγοι, δημοσιογράφοι, αξιωματούχοι σε διάφορα πόστα. Έτσι το άλλοθι βαπτίζεται “Γεωμηχανική” και αφήνεται να “διαρρεύσει”.

Και πέμπτον, να είναι πολλοί στο κόλπο. Η ελίτ μιας ή δυο χωρών δεν φτάνει γιατί θα κοντραριστεί με τα συμφέροντα των ελίτ άλλων χωρών. Αν όλες όμως κερδίζουν, αν όλες έχουν κάποιο όφελος, τότε η παγκόσμια συμμορία έχει κοινούς στόχους και οφέλη.

Όλοι μαζί μπορούμε
Στο σχέδιο, λοιπόν, της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής, συμμετέχει ΌΛΗ η παγκόσμια ελίτ, μη δε εξαιρουμένης της φτωχομπινέδικης ελληνικής, κάτι Λάτσηδες και κάτι Μυτιλιναίοι που επενδύουν στην ενέργεια. Και η κλιματική αλλαγή, δεν είναι τίποτα άλλο από μια κλιματική ανταλλαγή των μέχρι τώρα γνωστών επικρατών κλιμάτων πάνω στον πλανήτη. Η μπολσεβίκικη παγκοσμιοποίηση τους απαιτεί το “καλό” κλίμα παγκοσμίως να μοιραστεί στις γειτονιές του πλανήτη που εκείνοι έχουν επιλέξει. Κι ας μην σας ξεγελάει η τωρινή στάση του αρνητή Τραμπ, γιατί, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Αφού του φορτώσουν δήθεν το φταίξιμο για την χειροτέρευση του κλίματος που οι ίδιοι έχουν προκαλέσει, στο τέλος θα τον καλέσουν να βάλει και καμιά φαρδιά πλατιά υπογραφή υπέρ της θεραπείας του, με Γεωμηχανική.

Το μερτικό της Ρωσίας τεράστιο
“Ρώσικα δεξαμενόπλοια πλέουν μέσω της Αρκτικής για πρώτη φορά χωρίς παγοθραυστικό, καθώς η κλιματική αλλαγή αποψύχει τα κατεψυγμένα νερά της περιοχής”

Ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο (που απεικονίζεται) ταξίδεψε στη βόρεια διαδρομή της θάλασσας χωρίς συνοδεία παγοθραυστικών για πρώτη φορά. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η αλλαγή του κλίματος είναι αυτή που ευθύνεται, καθώς οι θερμαντικές θερμοκρασίες αποψύχουν τα κατεψυγμένα νερά της περιοχής
Κι αυτός είναι ο τίτλος άρθρου της dailymail. Ουάου! Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα άρθρα έχω γράψει για το βιβλίο του Ιουλίου Βερν, το Άνω Κάτω, που θέλει οι πάγοι στο Βορρά να λιώνουν για να πάρουν τα πετρέλαια του, για τις υπογραφές που πέφταν μεταξύ χωρών της Δύσης και της Ρωσίας για τα πετρέλαια εκεί όταν κατά τα άλλα της είχαν κηρύξει σε όλα τα άλλα εμπάργκο, για τα καλά και συμφέροντα όλων που θέλουν ο Βόρειος Πόλος να γίνεται πιο θερμός!

Και τώρα, με καμάρι μας ανακοινώνουν ότι για πρώτη φορά σουλατσάρουν στα παγωμένα ύδατα χωρίς παγοθραυστικό.Τι σημαίνει αυτό;
Προηγουμένως ήταν αδύνατο να ταξιδέψει κανείς τη διαδρομή χωρίς συνοδεία παγοθραυστών
Το δεξαμενόπλοιο χρειάστηκε μόλις εξήμισι ημέρες για να διασχίσει το βόρειο τμήμα της θάλασσας της ρωσικής Αρκτικής, ένα νέο ρεκόρΤο πλοίο ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην Αρκτική 30 τοις εκατό πιο γρήγορα από ό, τι θα είχε κατά μήκος της εναλλακτικής διαδρομής, μέσω του καναλιού του Σουέζ.
Το δεξαμενόπλοιο μετέφερε φορτίο υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)…

Το δεξαμενόπλοιο Christophe de Margerie ολοκλήρωσε το ταξίδι από το Hammerfest, στη Νορβηγία, μέχρι το Boryeong, στη Νότια Κορέα, (κόκκινη γραμμή) σε μόλις 19 ημέρες. Το πλοίο ολοκλήρωσε το ταξίδι του στην Αρκτική 30 τοις εκατό πιο γρήγορα από ό, τι θα είχε κατά μήκος της εναλλακτικής διαδρομής, μέσω του καναλιού Suez (γκρίζα γραμμή)Και συνεχίζει το άρθρο με τη γνωστή κλιματική προπαγάνδα:

Τα ευρήματα, από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, έδειξαν ότι οι μικρο-φύρες μπορούν τώρα να αναπτυχθούν κάτω από τον πάγο σε σχεδόν 30% του Αρκτικού Ωκεανού στην κορυφή του καλοκαιριού, τον Ιούλιο. Αυτό, από περίπου πέντε τοις εκατό, πριν από 30 χρόνια. Ο δρ Christopher Horvat, κύριος συγγραφέας της μελέτης, δήλωσε εκείνη την εποχή: «Η πρόσφατη αλλαγή του κλίματος μπορεί να έχει αλλάξει σημαντικά την οικολογία του Αρκτικού Ωκεανού.

Τι σημαίνει για μας αυτό;
Για να μπορεί ο Πούτιν και η παρέα του από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νορβηγία και τη Δανία να μαζέψουν τα καλούδια τους στον Βόρειο Πόλο, εμείς θα φάμε κι άλλη σκόνη από την Αφρική εναλλακτικά με Σιβηρικές επελάσεις χιονιά!

Και ως καλή Κασσάνδρα/μετεωρολόγος, προβλέπω έναν ακόμα βαρύ χειμώνα σαν τον περσινό και μακάρι να βγω ψεύτρα!
Θα πληρώσουμε εμείς χρυσές τις εξορύξεις τους και την χαρά του Πούτιν να λιάζεται ημίγυμνος στη Σιβηρία το καλοκαίρι και να φωτογραφίζει τα γέρικα κάλλη του. Ο ‘βασιλιάς’ είναι πράγματι γυμνός…
Μαζί όλοι τα μιλήσανε, μαζί τα συμφωνήσανε.
Αυτά για όσους κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου μέσα στο Μάτριξ πιστεύοντας ότι η Ρωσία θα κάνει τη διαφορά στην Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ναι, θα την κάνει… παίρνοντας κι αυτή το μερτικό της! nea.allnewz.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications