Η Α. Μέρκελ επισκέφθηκε πρώην κομμουνιστική φυλακή της Στάζι οπού βρήκαν τραγικό θάνατο χιλιάδες άμαχοι με θηριώδες τρόπο!(βίντεο)
Η Α. Μέρκελ επισκέφθηκε πρώην κομμουνιστική φυλακή της Στάζι οπού βρήκαν τραγικό θάνατο χιλιάδες άμαχοι με θηριώδες τρόπο!(βίντεο)

H πρώην πράκτορας της Στάζι Μερκελ επισκέφθηκε την φυλακή της διαβόητης μυστικής αστυνομίας Στάζι στο Βερολίνο, η είδηση κυκλοφορεί σε πολλά site αλλα αποκρύπτουν κάποια στοιχειά.

Η Άγγελα Μέρκελ επικαλέσθηκε σήμερα τις αδικίες στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία για να υπεραμυνθεί της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας πρώτα κομμουνισμός και μετα δημοκρατία! κλασική συνταγή!.

Η Μέρκελ, κόρη προτεστάντη πάστορα μεγάλωσε ως γνωστόν στη Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία (ΓΛΔ) μετα την “εκδημοκράτηση” της Γερμανίας που σημαίνει εξουσία στους όμβριους! βλεπε τι έγινε στην Ελλάδα μετά τον Παπαδόπουλο,η στην Λιβύη του Καντάφι! επισκέφθηκε την πρώην φυλακή του Χόενσενχάουζεν στην οποία χιλιάδες είχαν φυλακιστεί και βασανιστεί μεχρι θανάτου,"πολιτικοί κρατούμενοι" ετσι το λένε ενώ στην ουσία ειναι καθαρή γενοκτονία,η ίδια που έκαναν στην Σμύρνη Καύκασο και στην Ελλαδα, και έφτασαν σε σημείο να κάνουν και παιδομάζωμα,καλυτερα να αυτοκτονήσεις πάρα να πέσεις στα χεριά κομμουνιστών σε πολεμο!ως εβραιοκομμουνιστές σε βασανίζουν πρώτα πριν σε σκοτώσουν! και μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989 και την επανένωση της Γερμανίας το 1990 έγινε μουσείο και μνημείο.

Στη διάρκεια της επίσκεψής της, η Μέρκελ συνάντησε έναν πρώην έγκλειστο, τον Άρνο Ντρέφκε, ο οποίος συχνά ξεναγεί επισκέπτες στη μεγάλη πρώην φυλακή, η οποία πρόκειται τώρα να ανακαινισθεί σε διάστημα δύο ετών και να προστεθούν σ’ αυτήν χώροι για εκθέσεις και αίθουσες για σεμινάρια.Η ίδια πρόσθεσε πως η επίσκεψη στην πρώην φυλακή της Στάζι, δύο ημέρες πριν από την επέτειο της έναρξης της κατασκευής του Τείχους του Βερολίνου το 1961, έχει «ιδιαίτερη σημασία για μένα». «Μοιάζει να έχει περάσει πολύς καιρός, όμως μας προειδοποιεί να εργαζόμαστε σκληρά για την ελευθερία και τη δημοκρατία», δήλωσε.

Η κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και της δασκάλας Χέρλιντ Κάσνερ γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1954 στο Αμβούργο. Λίγο μετά τη γέννησή της, ο πατέρας της ανέλαβε θέση σε εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας. Έτσι η οικογένεια μετακόμισε στο Τεμπλίν, 80 χιλιόμετρα περίπου βόρεια του Βερολίνου. Η Άνγκελα Μέρκελ έζησε μέχρι το 1990 στην σοσιαλιστική(κομμουνιστική) Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία, ήταν μέλος της επίσημης νεολαίας του σοσιαλιστικού κόμματος, της Ελεύθερης Γερμανικής Νεολαίας (FDJ) .

Το FDJ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1936 με τη συγχώνευση της Νεολαίας Κομμουνιστικής Ένωσης Γερμανίας , της Σοσιαλιστικής Νεολαίας της Γερμανίας και της Σοσιαλιστικής Εργατικής Νεολαίας,απομακρύνθηκε από τη ναζιστική Γερμανία . Την ίδια χρονιά, η οργάνωση μετέφερε την έδρα της στο Παρίσι, στην Πράγα το 1938 και αργότερα στο Λονδίνο(φυσικό και επόμενο αφού δεν έχουν σύνορα ούτε πατρίδα! οπως είχε πει και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 «ο Κομμουνισμός αποτελεί μίασμα γεννηθέν έξωθεν της Ελλάδος». Μετά την ήττα του Χίτλερ το αρχηγείο του FDJ μεταφέρθηκε στη ζώνη κατοχής της Σοβιετικής Γερμανίας και εφάρμοζαν απάνθρωπα βασανιστήρια. Η οργάνωση έγινε και πάλι ενεργή στη γερμανική πολιτική το 1946.

Η μητέρα της ήταν μια Πολωνη Εβραία .Ο μητρικός παππούς της ήταν ο Ludwik Kaźmierczak, καταγόταν από το Πόζναν και πολέμησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Γερμανίας οπως καθε κομμουνιστής, ανεξάρτητου χωράς, πολεμάει υπέρ των Οβριών, πείτε μου πόσες φόρες έχετε δει την Μέρκελ σε φώτο ως "ναζίστρια" που "επιβάλει μετρά στην Ελλάδα" και οτι ειναι τάχα κόρη του Χίτλερ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣΤΙΚΈ ΣΕ 3 ΖΩΝΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ? άντε και πες οτι αυτοι κάνουν προπαγάνδα ,όλοι αυτοι οι νεοέλληνες που νομίζουν οτι οι "ναζι" επιβάλουν μετρά ειναι τοσο ηλίθιοι? πολλοί ειναι και ηλίθιοι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα, θανάσιμος συνδυασμός!! και κάποιοι αναρωτιούνται γιατί υπάρχει τόση δυστυχία, ενώ θα έπρεπε να ειναι άνετη η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη .ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications