Βίντεο – H Χάρις Αλεξίου κάνει μέσω Instagram δημόσια έκκληση στην Παναγία για να σβήσει τις φωτιές
Βίντεο – H Χάρις Αλεξίου κάνει μέσω Instagram δημόσια έκκληση στην Παναγία για να σβήσει τις φωτιές

Μετά το αμφιλεγόμενο status της Άντζι Σαμίου που αναρωτιόταν γιατί η Παναγία παραμένει άπρακτη και δε σβήνει τις φωτιές (που κατέληγε ότι ίσως κάτι θέλει να μας πει η Μεγαλόχαρη μ’ αυτό), τώρα και η αγαπημένη τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου χρησιμοποιεί τα social media για να συνδέσει τις πυρκαγιές με την Παναγία.

UPDATE: Κατέβασε τελικά το βιντεάκι που είχε ανεβάσει στο Instagram. Η έκκλησή της προς την Παναγία πάντως ήταν λιτή και συγκεκριμένη: «Παναγιά μου, σβήσε τις φωτιές».

Υπάρχουν εκεί αρκετά σχόλια θαυμαστών της που συγκινήθηκαν με την παρέμβασή της:«Με συγκινησατε!❤Αμην….», έγραψε κάποια follower της, ενώ κάποιος τόνισε: «Άρε!!!!!! Χαρούλα!!!!! πάντα ευαίσθητη………».

Να μερικά ακόμα: «Όπως παντα αγκιζεις τις καρδιες μας με μια σου λεξη …σ αγαπω πολυ❤❤❤» / «Συγκινηση…..και αγανακτηση. Η Παναγια ας κανει το θαυμα της‼️» / «Μακάρι η μεγαλοχαρη να ακούσει τις προσευχές όλων μας.» / «Σας λατρευω» / «Χσρουλα μας γλυκια ….!!!!!Ας προσευχηθουμε …..» / «Η Παναγια να βαλει το χερι της…Να ακουσει το καλεσμα σας…» / «Μακάρι να γίνει πραγματικότητα η προσευχή σου Χαρούλα μου!!!!!!!!!»

Υπάρχουν ταυτόχρονα όμως και σχόλια ανθρώπων που μάλλον σάστισαν με το βίντεο της Αλεξίου:«Χαρούλα πιο πιθανό να βάλει το χέρι της η Παναγία παρά η ανύπαρκτη κυβέρνηση της καρδιάς σου», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος τόνισε: «Η Παναγία ΔΕΝ σβήνει φωτιές. Τις σβήνει ο σωστός συντονισμός, οι εκπαιδευμένοι άνθρωποι, η αντιπυρική προστασία, η πρόληψη, τα 21 καναντέρ και όχι τα 6 που προσπαθούν (για τα άλλα η κυβέρνηση δεν είχε χρήματα να διαθέσει για επισκευή -πού να περισσέψουν από διορισμούς καρανικαίων και γκόμενων περιφερειαρχών) και ανθρώποι ΙΚΑΝΟΙ. Την επόμενη φορά σκεφτείτε και εσείς κυρία Αλεξιου για ποιον φοράτε γάντια και ποιανού τη χώρα αφήνετε σε χέρια ανίκανων ωχαδελφιστών. Ο Σκεπτόμενος Έλληνας θα έσβηνε τις φωτιές ή Θα τις προλάμβανε. Αλλά δεν υπάρχει.»

«Μετά από τόσο σπουδαία τραγούδια που έχεις πει… αυτο είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις? Ντροπή!» δήλωσε ενοχλημένος ένας follower της, ενώ το «Παναγία σβήσε τις φωτιές» της Αλεξίου σάρκασε άλλος γράφοντας «Πυροσβέστη απλήρωτε σβήσε τίς φωτιές».Τέλος κάποιος είπε με μπόλικη ειρωνεία: «Δεν έχει νόημα να το λέει μονο η Σαμίου και η Αλεξίου, πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι (πυροσβέστες πιλότοι κλπ) να παρατήσουν ότι κάνουν και να προσευχηθούν με ολη τους την καρδιά για 5-6 ώρες και μαζί τους και εμείς !!1!1!»

Εκτός των followers που σχολίασαν (θετικά ή αρνητικά) στο Instagram της Αλεξίου, ενδιαφέρον είχε και αυτό το σχόλιο:Τα λόγια ενός «ιερού τέρατος», ενός πνευματικού ανθρώπου, έχουν άλλη βαρύτητα από αυτά ενός απλού ανθρώπου που πάνω στην απόγνωσή του στρέφεται στο Θείο και ζητάει το θαύμα. Σέβομαι το θρησκευτικό της συναίσθημα, αλλά δεν θα ήταν πιο ωραίο να πει «Παναγιά μου δώσε δύναμη στους πυροσβέστες μας να σβήσουν τις φωτιές»; Ναι εκφράσει ΚΑΙ την πίστη της στο θαύμα ΚΑΙ στον άνθρωπο, που τούτη την ώρα παλεύει με τις φλόγες. Ειδάλλως Χαρούλα να πλακώσουμε όλοι τις ευχές και τις προσευχές μπροστά από τα κινητά μας και άντε μετά να δούμε πώς θα σβήσουν οι φωτιές.

Posted by Δημήτρης Αλικάκος on Tuesday, 15 August 2017

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications