Πρώην Καναδός κυβερνήτης της Βρετανικής Κολομβίας επιβεβαιώνει τους χημικούς αεροψεκασμούς
Πρώην Καναδός κυβερνήτης της Βρετανικής Κολομβίας επιβεβαιώνει τους χημικούς αεροψεκασμούς

Ο Bill Vander Zalm, πρώην Καναδός κυβερνήτης της Βρετανικής Κολομβίας, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του, επιβεβαιώνει τους χημικούς αεροψεκασμούς

Ο Bill Vander Zalm, ο οποίος και στο παρελθόν έχει μιλήσει για το καυτό αυτό θέμα, έλαβε μια έκθεση 40 σελίδων από την Ottowa, η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια συγκεκαλυμμένη επιχείρηση Chemtrails – Geoengineering. Κάτω από αίτημα της FOIA (το δικαίωμα του πολίτη στην ενημέρωση), ο Vander Zalm ρώτησε την κυβέρνησή του: “Τι γνωρίζετε για τους χημικούς αεροψεκασμούς”;

Σε δύο μήνες έλαβε μια έκθεση που αποκάλυψε ότι η καναδική κυβέρνηση έχει πλήρη επίγνωση ότι τα αεροσκάφη ψεκάζουν χημικά στην ατμόσφαιρα. Μάλιστα, όπως αναφέρει και στη συνέντευξη, από τις 40 σελίδες οι μισές ήταν σβησμένες και από τις υπόλοιπες πάλι είχαν καλυφθεί κάποιες γραμμές – τόσο του επιτρέπει να μάθει το FOIA!

Αποδεικνύεται τελικά ότι η καναδική κυβέρνηση είναι ενήμερη, αλλά αρνείται την ευθύνη για τον ψεκασμό, ισχυρίζονται ότι παρακολουθούν την επιχείρηση, σύμφωνα με τον Vander Zalm.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, έχει εδώ και χρόνια δημιουργηθεί επίτηδες μια ψευδής πληροφόρηση ότι οι ψεκασμοί αφορούν σε μυστικά προγράμματα Γεωμηχανικής, τα οποία ο κόσμος δεν είναι “ακόμα” έτοιμος να αποδεχτεί. Αυτό παρέχει ένα τέλειο άλλοθι στους κυβερνώντες και διάφορους αξιωματούχους να κρατούν το επτασφράγιστο μυστικό που δεν γίνεται για κακό σκοπό, αλλά για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και ως θεραπεία της κλιματικής αλλαγής. Το ίδιο ακριβώς άλλοθι “κατ’ εντολή” παρέχεται και στους μετεωρολόγους και δημοσιογράφους, οι οποίοι καλούνται να διαψεύδουν ή να γελοιοποιούν το θέμα επανειλημμένα.

Ο μεγαλοακτιβιστής Dane Wigington, υπεύθυνος του GeoengineeringWatch.org, ο οποίος παίρνει την συνέντευξη, ανήκει στο ελεγχόμενο ακτιβιστικό κίνημα κατά των αεροψεκασμών. Παρότι προβάλει τους χημικούς αεροψεκασμούς, συνεχώς τους ταυτίζει με την Γεωμηχανική και λόγος για χααρπ και στρατιωτικά προγράμματα και οπλοποίηση καιρού σχεδόν ανύπαρκτος. Ο ίδιος υπήρξε συνεργάτης του Michal Murphy, ο οποίος ξεκίνησε ακριβώς στην ίδια πεπατημένη, αλλά όταν μετά από πιέσεις άρχισε να διευρύνει το λόγο του, τελικά αρρώστησε και βγήκε από το κάδρο, με τον Dane Wigington να συνεχίζει σόλο και ακάθεκτος. Καλύτερα να μάθει ο κόσμος ότι γίνεται Γεωμηχανική, έστω και βλαβερή για την υγεία και τον πλανήτη, παρά ότι ένας πόλεμος εναντίον όλων των λαών είναι εν εξελίξει και ότι η κλιματική αλλαγή εξυπηρετεί τον έλεγχο των κυβερνήσεων, των λαών και την επιβολή της Ατζέντας 21.

Όταν το 2011 επισκέφτηκα την Βρετανική Κολομβία για να γνωρίσω από κοντά έναν πολύ δυνατό ακτιβιστή, πήγαμε και μια βόλτα από τον τότε δήμαρχο για να του μιλήσουμε για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Δεν έδειξε να μην γνωρίζει, μας είπε ότι παίζονται πολλά συμφέροντα και ότι, υποτίθεται, “όλα είναι υπό έλεγχο”. Την ίδια περίπου απάντηση πήρα και από τον δήμαρχο του Βόλου και πρώην περιφερειάρχη, Πάνο Σκοτεινιώτη.

“Γεωμηχανική” είναι το παραμύθι που αφήνουν τάχα να “διαρρεύσει” και κάποιοι το ενστερνίζονται γιατί κολλάει στον αγώνα τους, τον κάνει λιγότερο… συνωμοσιολογικό. Ωστόσο αν διαβάστε το πρόσφατο αφιέρωμα μας “Οπλίζοντας τη Μητέρα Φύση: Η Γέννηση του Καταστροφικού Περιβαλλοντισμού”, θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας αλλά για πράξη και μάλιστα εγ-κλιματική!

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα να ακούσετε την επιβεβαίωση του Bill Vander Zalm για τους ψεκασμούς. Το βίντεο ανέβηκε στο web της AllNewz γιατί εδώ έχουμε περιορισμένο χώρο πηγή nea.allnewz.gr:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications