Χάλασε ο αυτόματος πωλητής σε βενζινάδικο της Τρίπολης και έβαζαν βενζίνη δωρεάν
 Χάλασε ο αυτόματος πωλητής σε βενζινάδικο της Τρίπολης και έβαζαν βενζίνη δωρεάν

Οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου υγρών καυσίμων διαπίστωσαν ότι οι δεξαμενές ήταν σχεδόν άδειες και οι κερματοδέκτες είχαν ελάχιστα χρήματα Ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ υπέστησαν οι ιδιοκτήτες ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην είσοδο της Τρίπολης τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν έπαθε βλάβη ο αυτόματος πωλητής βενζίνης με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί να βάζουν βενζίνη χωρίς να… πληρώνουν ούτε δεκάρα!

Όταν οι επιχειρηματίες πήγαν να ανοίξουν το βενζινάδικο το πρωί, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ενώ οι δεξαμενές ήταν σχεδόν άδειες, στους κερματοδέκτες δεν υπήρχαν παρά ελάχιστα χρήματα, από τους… άτυχους που εφοδιάστηκαν με καύσιμα πριν από τη βλάβη!

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος αγνώστων, η οποία στρέφεται κατά των οδηγών που εκμεταλλεύτηκαν τη ζημιά.

Θεωρείται, μάλιστα, βέβαιο ότι θα εντοπιστούν όλοι από τους αστυνομικούς, καθώς οι κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου έχουν καταγράψει όλα τα οχήματα που έβαλαν καύσιμα από το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή και, βάσει του αριθμού κυκλοφορίας, θα βρεθούν άμεσα οι… τζαμπατζήδες οδηγοί οι οποίοι θα υποχρεωθούν να καταβάλουν το αντίτιμο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications