ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ(Βίντεο)Biggest Secret They Dont Want You To Know!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ(Βίντεο)Biggest Secret They Dont Want You To Know!

Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Όλες οι ενδείξεις της σύγχρονης εποχής, σεισμοί, οικολογικές καταστροφές, άμεσες απειλές πυρηνικού πολέμου, τεράστια κύματα μεταναστευτικών ροών και μια γενικότερη παγκόσμια αναστάτωση, όλα αυτά συντείνουν στο συμπέρασμα ότι είμαστε στην αρχή εσχατολογικών γεγονότων.

Η πρώτη μεγάλη παγκόσμια καταστροφή, όπως αναφέρει και η Βίβλος, έγινε με το νερό και την πλημμύρα της εποχής του Νώε. Αυτή τη φορά η μεγάλη καταστροφή προδιαγράφεται να είναι με πύρινη φωτιά που θα κατακαίει τα πάντα.

Το ότι θα οδηγηθούμε σε αυτή την κατάσταση το δείχνουν η προκαλούμενη υπερθέρμανση του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων που προκαλούνται με τεχνητά μέσα από την παγκόσμια ελίτ.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για να καταλάβουμε πως ο άνθρωπος καταστρέφει τις οικολογικές ισορροπίες ακόμα και να τις προκαλεί ο ίδιος με τεχνητά μέσα, είναι το ζήτημα της αφαίρεσης τεραστίων ποσοτήτων άμμου, (κάτι που ελάχιστοι το γνωρίζουν), από τον πυθμένα των θαλασσών για να οικοδομηθούν τεράστια οικοδομήματα. Αυτό το πράγμα προκαλεί άλλη μια μεγάλη αναστάτωση στο θαλάσσιο κόσμο με πολλές καταστρεπτικές παρενέργειες.

WHAT Is Happening To The Ocean ?! (Illuminati Exposed) (2017)
This Is The Biggest Secret They Dont Want You To Know!
MYSTERY OCEAN Structure Causing Strange Activity? 8/16/17
H.A.A.R.P.: (The beginning of the end)- Part 1
If You Watch This Video Till The End You Will Never Be The Same Person Again
Secret Weapon Used For Weather Modification - HAARP 2017
Something Unseen Is Happening In Australia (2017)

Για να καταλάβουμε αυτό το γεγονός, αρκεί να ξέρουμε πως για να κτιστεί για παράδειγμα κλασικό οικοδόμημα χρειάζονται 2 τόνοι άμμου ενώ για ένα μεγαλύτερο κτίριο, όπως νοσοκομείο, γύρω στους 3.000 τόνους άμμου. Για κάθε μεγάλη οδική αρτηρία χρειάζονται 30.000 τόνοι ενώ για τη δημιουργία ενός πυρηνικού κέντρου χρειάζονται 12 εκατομμύρια τόνοι άμμου. Συνολικά απαιτούνται ετησίως 50 εκατομμύρια τόνοι για οικοδομικές ανάγκες.

Θεωρείτε αυτά τα φαινόμενα φυσιολογικά;

Συμπερασματικά οι σεισμοί, οι απότομοι τυφώνες, τα τσουνάμια, οι μεγάλες φονικές πλημμύρες και άλλες κλιματολογικές καταστροφές, κατά 80% είναι αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών. Όλα αυτά έχουν αποκαλυφθεί από κάποιον παράγοντα της CIA που βρίσκεται έγκλειστος υπό ανάκριση σε αυτή τη μυστική υπηρεσία.

Πολλές φορές το φαινόμενο που παρατηρείται τεράστια θαλάσσια κήτη να χάνουν τον προσανατολισμό τους ακόμα και να βγαίνουν στην ξηρά όπου βρίσκουνε τον θάνατο, είναι αποτέλεσμα της αναστάτωσης των θαλασσών που προκαλούν οι τεράστιες εξορύξεις άμμου.

Η συνέπεια της αφαίρεσης τεραστίων ποσοτήτων άμμου από τον πυθμένα της θάλασσας, έχει ως αποτέλεσμα την ανατροπή των ισορροπιών ανάμεσα στις ηπείρους με αποτέλεσμα συχνά ακόμα και πρόκληση μεγάλων σεισμών.Παράλληλα με ειδικά μηχανήματα απορροφώντας τεράστιες ποσότητες ηλιακής ενέργειας συμβάλλουν σκόπιμα στην αύξηση της θερμότητας και στην υπερθέρμανση του πλανήτη, ενώ και οι μαζικοί εναέριοι ψεκασμοί επίσης προκαλούν κλιματολογικές ανατροπές συχνά με ολέθριες συνέπειες.

Όλα αυτά είχανε αποκαλυφθεί ήδη από το 1995 με τις περίφημες κάρτες των Ιλλουμινάτι, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο καταστροφή του πλανήτη και της ανθρωπότητας.

nikosxeiladakis

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications