ΠΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΑ-ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ - Μία πολύ μακρινή εποχή δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό!!
ΠΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΑ-ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ - Μία πολύ μακρινή εποχή δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό!!

Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μιά εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι.

Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Έλληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Γι αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες.

Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή "όταν δεν υπήρχαν όλα τα περιφερόμενα σώματα στον ουρανό, πριν εμφανιστούν οι φυλές της Δανάης και του Δευκαλίωνα, και υπήρχαν μόνο οι Αρκάδες, για τους οποίους λεγόταν ότι κατοικούσαν πάνω στα βουνά και τρέφονταν με βελανίδια, πριν την ύπαρξη της σελήνης".

Ορφικά : "Μήσατο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ήντε σελήνην Αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δέ τε μήνην Η πολλ’ ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα" δηλαδή Δημιούργησαν κι άλλη γαία απέραντη, που και Σελήνη οι θεοί την ονομάζουν, ενώ οι άνθρωποι Μήνη. Κι αυτή έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις και πολλά μέγαρα…». διαρροές ιθύνοντων επιστημόνων της ΝΑΣΑ του Σεληνιακού προγράμματος Απόλλων “Kανείς δεν κατάλαβε τι επιχειρούμε συνολικά σαν τελικό στόχο. Από το απόλλων11 τελείωσε το παιχνίδι. Είναι ξένη ιδιοκτησία (η σελήνη) με υπέρτερη τεχνολογία. Τώρα ξέρουμε ότι είναι ένα πλοίο από τιτάνιο και άσπρη πούδρα. Είναι σαν να λες ότι θα εξορύξεις μέταλλα από ένα εν ενεργεία αεροπλανοφόρο, ή θα στήσεις επάνω του το σπίτι σου. Ή όλοι στην Ουάσιγκτον είναι ηλίθιοι, ή γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς”!

“Με όσα κάναμε εκεί πάνω απορώ που δεν μας κατέρριψαν από τον Απόλλωνα11! Δεν είχε νόημα να συνεχίσουμε. Ήταν επικίνδυνο για την ασφάλεια των ανθρώπων που στέλναμε εκεί. Όποια κι αν είναι τα αφεντικά της Σελήνης… αν ήμουν εγώ στη θέση τους θα είχα αντιδράσει πολύ άσχημα απέναντι στους επισκέπτες που βάζουν 100 φορές δυναμίτη στη θωράκιση του σκάφους μου (Απόλλων11 – 17) ενώ ήξεραν από την πρώτη αποστολή ότι πατούν πάνω σε πλοίο από τιτάνιο. Γι’αυτό απορρώ πως δεν μας κατέρριψαν. Από το Απόλλων12 και μετά η στάση μας ήταν σαφώς εχθρική”.

Σουηδός Αστροφυσικός “Αν λέγαμε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει στο εγγύς Διάστημα, δεν θα μας πίστευε και θα μας περνούσε για τρελλούς. Επομένως δεν λέμε τίποτε, παρακαλώ μη με πιέζετε” (Ο Σωκράτης για το φεγγάρι: Μεγάλη κούφια σφαίρα. )

Η λογική των προσβλητικών αντιπαραθέσεων στα σχόλια στο παρακάτω βίντεο και σε άλλα σχετικά είναι εμετική !!! Μυθολογία ήταν και η ύπαρξη της Τροίας και παραμυθάκι η Ιλιάδα του Ομήρου .. μέχρι που κάποιος Γερμανός Σλήμαν την ανακάλυψε στο ίδιο σημείο που ο Όμηρος του είχε υποδείξει ... ο Σλήμαν χλευάστηκε σε σημείο εξευτελισμού απο το σύστημα,και μπούλινγκ απο "αρχαιολόγους" μέχρι να το αποδεχτούν ,και γενικά οι Γερμανοί(οι δήθεν "βάρβαροι" οπως τους έχουν μάθει!) τότε δεν θεωρούσαν τους μύθους ως παραμυθία αλλα ως ιστορία, και πολύ σωστά, όπως χλευάζουν διάφοροι αυτής εποχής που ζούμε κάθε τι διαφορετικό από αυτό που έχουν μάθει να πιστεύουν,και δεν αφήνουν σε κανέναν το δικαίωμα να μπορεί να πιστεύει και ερευνεί προς πάσα κατεύθυνση χωρίς το φόβο της λογοκρισίας απο τα σύγχρονα ζώα!! που νομιζουν οτι ειναι προοδευτικοί!

Η εξέλιξη δεν ήρθε απο τέτοια δογματικά άτομα πάντως... Τα κτίρια που αναφέρουν στην σελήνη τα αρχαία κείμενα ίσως ειναι αυτα που βρήκαν , ίσως οι πληροφορίες να είναι δις-εκατομμύρια χρονιά πιο παλιές, αφού έχουν κάνει διαστρέβλωση της ιστορίας που πάει πολύ πιο πίσω απο οτι λένε επίσημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications