Από το κρητικό γλέντι στο… Κέντρο Υγείας με τραύματα από όπλο
 Από το κρητικό γλέντι στο… Κέντρο Υγείας με τραύματα από όπλο

Από τα σκάγια όπλου τραυματίστηκε, ένας 20χρονος άνδρας στα Καστελλιανά, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 20χρονος επέστρεφε από τη γιορτή στο αυτοκίνητό του, όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και αισθάνθηκε ένα κάψιμο στα πόδια.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του.

ΣΤΟ VIDEO ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΜΟ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.

Έτσι γράφουν στο παρακάτω βιντεο του 2013, το "φαινόμενο" Κρητικοί ειναι προς μελέτη, καθώς δεν ειναι οτι μιλούν σπαστά ελληνικά γιατί ειναι αρχαία Ελληνικά οπως οι πόντιοι πχ,το γεγονός οτι οι 8 στους 10 ειναι αδίσταχτοι και έχουν τάση προς τον κομμουνισμό αριστερισμό, και το 40 πολεμησαν στο πλευρό τον Αγγλο-μασόνων υπό βρετανική κατοχή το νησί,με ύπουλο ανταρτοπόλεμο ολόκληρα χωριά, πρέπει προβληματίζει κάποιους,όμοιος και η ομοιότητα τους με τους μουσουλμάνους, δηλαδή αν πάρεις έναν κρητικό και το πας στη Αραβία δεν ξεχωρίζει οτι ειναι κρητικός! πίκρες αλήθειες....

Οι Γερμανοί και ο ναύαρχος ελληνογερμανός Βίλχελμ φον Κανάρις,δεν υπολόγισαν τη συμμετοχή αμάχων στις επιχειρήσεις. Πίστευαν ότι οι Κρητικοί, θα υποδέχονταν τους Γερμανούς ως ελευθερωτές, αντί αυτού έσφαζαν Γερμανούς κατά παράβαση κάθε δίκαιου πόλεμου υπό υποδείξεις Βρετανών, και μετά το έπαιζαν "κακόμοιροι χωριάτες" ψεύδονται 70 χρονιά τώρα. Ο διοικητής των γερμανικών δυνάμεων, πτέραρχος Κουρτ Στούτεντ, απογοητευμένος από την εξέλιξη των επιχειρήσεων,για τους χιλιάδες που σφαγιάστηκαν με θηριώδες τρόπο, σκέφθηκε ακόμη και την αυτοκτονία! που να ηξεραν οτι πήγαν στην φωλιά τον του κομμουνισμού!!σωστά τους έλεγαν αγρίους και «αντάρτες» όσοι έχουν λογική να φανταστούν, πως ειναι να πηγαίνεις κάπου να πολεμήσεις τους Βρετανούς, και να σε σκοτώνουν δογματικοί χωριάτες χωρίς διακριτικά, κάθε χωριάτης να ειναι πιθανός εχθρός που μπορεί να σε σφάξει ανά πάσα στιγμή και να το παίζει αθώος χωριάτης, φρίκη! ..

Σαν να μην έφταναν όλα αυτα επιδίδονταν στην εξόντωση «αβοήθητων» και τραυματιών Γερμανών, κι εν συνεχεία σκύλευαν τα πτώματα τους! αυτη ειναι η ιστορία ,δίκαια πράγματα και αντικειμενικά,έχετε δει πουθενά να λένε αντικειμενικά την ιστορία?αντίθετα παρουσιάζουν την ιστορία μονόπλευρα και το παίζουν αθώες περιστέρες! και φυσικά οποιος λέει τα πράγματα ως έχουν, του κάνουν επίθεση σας ύαινες δογματικά χωρίς καμία λογική, και με σχόλια του τύπου (είσαι ναζι φασίστας και τα λες αυτά) η λογική πάει περίπατο και οχι μονο εκεί αλλα γενικά σε πολλούς ομοίους τους!πάντως δεν ειναι τυχαίο οτι εκεί είχε τα μεγαλύτερα ποσοστά το ΠΑΣΟΚ και μετά το ΣΥΡΙΖΑ! γνωρίζουμε οτι στο νησί υπήρχαν πολλοί μη Έλληνες:

Οι μινωίτες δεν ήσαν Έλληνες, δεν μιλούσαν ελληνικά, η γραφή τους δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί. Περί το 1400 π.Χ κατακτώνται από τους Έλληνες Αχαιούς, περιορίζονται στην ανατολική Κρήτη και συνεχίζουν να μιλούν, όπως λέει ο Ηρόδοτος, ακόμη την ξενική τους γλώσσα. Γι΄αυτό αποκαλούνται Ετεόκρητες, δηλαδή ντόπιοι Κρήτες και αντιδιαστέλλονται από τους Έλληνες. Τέλος στο παρακάτω βιντεο με μερικά πλάνα νομίσεις οτι βλέπεις φανατικούς ισλαμιστές :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications