Βίντεο. Αυλωνίτου: Αν είσαι με το καθεστώς, ο κομμουνισμός δεν σε σκοτώνει !!
Βίντεο. Αυλωνίτου: Αν είσαι με το καθεστώς, ο κομμουνισμός δεν σε σκοτώνει !!

Αναμφισβήτητα σε πολιτικό θέμα των ημερών έχει εξελιχθεί η κόντρα ανάμεσα στο αν τα κομμουνιστικά καθεστώτα του πρόσφατου παρελθόντος μπορούν να εξισωθούν με τον ναζισμό, με τα κυβερνητικά στελέχη να παίρνουν θέση καθημερινά.

Του Άρη Δημόπουλου

Το κοντέρ με τις...κυβερνητικές ατάκες , αρχής γενομένης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, έχει τερματίσει, με αποκορύφωμα την τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω ηχητικό από σημερινή ραδιοφωνική της συνέντευξη, η κ.Αυλωνίτου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως μόνο όποιος συνεργαζόταν με το κομμουνιστικό καθεστώς (κρατείστε τη λέξη) θα μπορούσε να μην ανησυχεί για την ζωή του.

Ωστόσο παρά την επιμονή του δημοσιογράφου, δεν εξηγεί τι θα απογίνονταν όσοι δεν είχαν την...τύχη να συνεργάζονται στενά με τους κομμουνιστές:

Αυτό είναι μόνο ένα μέρος από τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες μέρες, σε μία συντονισμένη επιχείρηση...αθώωσης των κομμουνιστικών καθεστώτων του παρελθόντος, αλλά και ακύρωσης των καταγεγραμμένων εγκλημάτων τους.

Τίποτα ωστόσο δεν προμηνύει ότι θα μπει ένα τέλος σε αυτήν την πολιτική αντιπαράθεση, που μεταφράζεται σε έναν "πόλεμο ιδεολογιών" με πολλές ιστορικές ανακρίβειες. Αλεξιάδης για το αν υπήρχαν θύματα επί Στάλιν:

el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications