Πρώην εργαζόμενος στη NASΑ αποκαλύπτει: Υπάρχουν τεράστια διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρώην εργαζόμενος στη NASΑ αποκαλύπτει: Υπάρχουν τεράστια διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πληθαίνουν οι διαρροές από την NASA για ύπαρξη εξωγήινης ζωής και μάλιστα πολύ πιο κοντά μας από όσο νομίζαμε, με την "έγκριτη επιστημονική κοινότητα" να αποδέχεται τις θεωρίες αυτές.

Του Άρη Δημόπουλου

Ωστόσο για πιο πράγμα προετοιμάζουν μαζικά την παγκόσμια κοινή γνώμη; Πρόκειται για συγκεχυμένες θεωρίες - αναφορές που υπολείπονται αληθινών στοιχείων ή κάτι άλλο;

Τα νερά πάνω στο ζήτημα ήρθε να ταράξει αυτή τη φορά ένας πρώην μηχανικός της NASA, ο Norman Bergrun, λέγοντας δημοσίως πως τεράστια διαστημόπλοια βρίσκονται στο ηλιακό μας σύστημα. Μάλιστα η ύπαρξή τους κρύβεται τόσο από τη NASA όσο και από άλλοι διαστημικούς οργανισμούς πάνω στον πλανήτη.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τουλάχιστον ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημικό σκάφος βρίσκεται στο ηλιακό σύστημα της Γης γύρω από δακτυλιοειδείς πλανήτες όπως ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ουρανός. Τα διαστημόπλοια αυτού του μεγέθους απορροφούν κατά κάποιον τρόπο ενέργεια από τους πλανήτες αυτούς, προκειμένου να πολλαπλασιάζονται αλλά και να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Οι δηλώσεις του προέρχονται από ένα βίντεο διάρκειας 17 λεπτών από το κανάλι SecureTeam 10 ένα κανάλι στο YouTube, το οποίο έχει σχεδόν 900.000 συνδρομητές και ασχολείται με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

Πάντως η παραδοχή αυτή του πρώην μηχανικού της NASA δεν χρήζει μεγάλης αποδοκιμασίας. Αντιθέτως υπάρχει σιγή ιχθύος από τη NASA πάνω σε αυτές τις αποκαλύψεις.

Ο ίδιος μάλιστα συνέγραψε βιβλίο για τα δαχτυλίδια του Κρόνου το 1986, αναφέροντας από τότε πως τα δαχτυλίδια του Κρόνου ήταν γεμάτα από γιγαντιαία σκάφη.

Τι πραγματικά ισχύει ωστόσο με το ηλιακό μας σύστημα , για το οποίο στην πραγματικότητα τόσα λίγα ξέρουμε;
el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications