Στην Γαλλία ο εμβολιασμός θα ειναι υποχρεωτικός από το 2018 για όλα τα παιδιά!!!!
Στην Γαλλία ο εμβολιασμός θα ειναι υποχρεωτικός από το 2018 για όλα τα παιδιά!!!!

Όπως βλέπουμε στο άρθρο του Gizmodo, η Γαλλία "αποφάσισε" να «πάρει στα σοβαρά» και να ανοίξει πόλεμο στο κίνημα κατά του εμβολιασμών, στην Ελλάδα το έκαναν ήδη "εντελώς τυχαία" και συνεχίζουν.

Η Γαλλική Εθνοσυνέλευση ανακοίνωσε μια δέσμη μέτρων προτεραιότητας στον τομέα της υγείας (εδώ γελάμε)!! . Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός με νόμο από το 2018 στην παιδική ηλικία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο τρεις υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στη Γαλλία: διφθερίτιδας, τετάνου και πολιομυελίτιδας.Τα υπόλοιπα συνιστώνται μόνο.Λοιπόν, από το 2018 θα απαιτηθεί στους γονείς να κανουν συνολικά 11 εμβόλια!!!.

Η ανακοίνωση δεν γράφει λεπτομέρειες για το τι θα γίνει αν οι γονείς αποφασίσουν να μη συμμορφωθούν με αυτούς τους κανονισμούς, αλλά ας μην πάμε μακριά για να δούμε παραδείγματα. Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η Ιταλία αποφάσισε να αναθέσει ένα χρονοδιάγραμμα 12 εμβολίων. Οι γονείς που δεν τα κάνουν δεν θα υπάρχουν θέσεις για τα παιδιά τους σε δημόσια κέντρα εκπαίδευσης και αντιμετωπίζουν και οικονομικές κυρώσεις.

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι τρεις στους 10 Γάλλους είναι κατα των εμβολίων, και μόνο κατά το ήμισυ πιστεύει ότι τα οφέλη του εμβολιασμού νεαρών που υπερτερούν των κινδύνων. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που όλοι ξέρουν ποιοι το ελέγχουν,υπάρχει ένα ξέσπασμα της παρωτίτιδας στην Ευρώπη, αν και υπάρχει εδώ και πολύ καιρό εμβόλιο κατά της νόσου,και κατηγορούν τον μη εμβολιασμό υποκριτικά .

Κατά τη διάρκεια της συνόδου της Εθνοσυνέλευσης, ο Γάλλος πρωθυπουργός είπε οτι: «είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι τα παιδιά πεθαίνουν από ιλαρά σε μια χώρα όπως η Γαλλία, η οποία είδε τη γέννηση του Louis Pasteur και υπήρξε πρωτοπόρος στην επιστημονική ανάπτυξη εμβολίων».Τους δύο πρώτους μήνες του 2017 υπήρξαν 79 περιπτώσεις παρωτίτιδας στη Γαλλία.

Στην είδηση ​​του Gizmodo, τελειώνει με την εξής χαρακτηριστική παράγραφο που αποκρύπτουν τα μέσα ενημέρωσης επίσημες αλήθειες:«Το κίνημα κατά του εμβολίου βασίζεται σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Δρ Andrew Wakefield στο The Lancet πριν από 20 χρόνια. Σε αυτή μια μελέτη έδειξε οτι ο αυτισμός σχετίζεται με το εμβόλιο MMR (MMR ακρωνύμιο στα αγγλικά) που προστατεύει απο την ιλαρά της παρωτίτιδας και της ερυθράς.

Τα αποτελέσματα αυτής της έκθεσης έχουν αποδειχθεί λάθος(ετσί λένε) σε δεκάδες περαιτέρω μελέτες, αλλά η ζημιά είχε γίνει, και γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη. Ένας εισαγγελέας του Τέξας λέει οτι «τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό».Και πολλοι άλλοι αν ειναι γιατροί τους κυνηγούν,ο Robert De Niro δημιούργησε ένα ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ κατά των ΕΜΒΟΛΙΩΝ!τι να κερδίσει από αυτό?

Κάνεις δεν ακούει τους γονείς που παραπονιούνται ότι τα παιδιά τους αρρώστησαν μετά τη λήψη ορισμένων εμβολίων, μακριά από την επιστημονικό αμετάβλητο δόγμα, που φαίνεται να είναι στην υπηρεσία των ισχυρών φαρμακευτικών και ιατρικών ομάδων, και των οποίων η στάση ειναι ύποπτη, κάποιοι πληρώνονται άμεσα για να κάνουν αυτο ακριβώς! να δυσφημίσουν ως θεωρίες συνωμοσίας τις πραγματικές αποδειξεις και τα στοιχειά που δείχνουν οτι δεν ειναι αθώα τα εμβόλια.Αδίστακτοι απατεώνες πληρώνονται να σκοτώσουν κάθε μορφή εναλλακτικής ενημέρωσης, και υγιεινό τρόπο σκέψης, είναι εκείνοι που έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους να πιστεύουν ότι τους λεει το σύστημα, οπως και στο θέμα με τα εμβόλια.

Αλλά στη Γαλλία του Macron (Rothschild), φαίνεται ότι αυτή η συζήτηση δεν μπορεί να γίνει, διότι προφανώς, στη σύγχρονη εποχή, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το νέο υποκατάστατο της Εκκλησίας και Θρησκείας:την δογματική Επίσημη Επιστήμη!!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications