Φρίκη! Το έσκασε από το Δαφνί και σκότωσε τη σύντροφό του – Είχε δολοφονήσει έτσι και άλλη γυναίκα
Φρίκη! Το έσκασε από το Δαφνί και σκότωσε τη σύντροφό του – Είχε δολοφονήσει έτσι και άλλη γυναίκα

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Ιουλίου, στο Περιστέρι.

Ένας 45χρονος, τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, σκότωσε την 51χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην περιοχή του Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος το έσκασε το βράδυ της Τετάρτης  (21/7) από το Δαφνί, όπου νοσηλευόταν και κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα της οδού Παραμυθιάς, όπου και κατακρεούργησε, σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, τη σύντροφό του.

Ο γιατρός, μετά την σοκαριστική «ομολογία» του 45χρονου ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος.

Τα όσα αντίκρισαν μέσα στο διαμέρισμα λύγισαν ακόμα και τους έμπειρους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Το άψυχο σώμα της 51χρονης γυναίκας ήταν στην κουζίνα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ το αίμα είχε εκτοξευτεί στους τοίχους και το ταβάνι. Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος, ένα κουζινομάχαιρο. Ο δράστης την είχε χτυπήσει με τόση μανία που σχεδόν την είχε αποκεφαλίσει.

Οι αστυνομικοί αμέσως ειδοποίησαν ιατροδικαστή ο οποίος αποκάλυψε πως το θύμα είχε δεχτεί τουλάχιστον 10 μαχαιριές. Το άγριο φονικό έγινε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη πριν από 20-22 ώρες. Τις περισσότερες μαχαιριές, η άτυχη γυναίκα της δέχτηκε στη δεξιά πλευρά. Ωστόσο, επειδή ο λαιμός της στο σημείο εκείνο ήταν γεμάτος αίματα, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε σε πρώτη φάση να πει με σιγουριά πόσες μαχαιριές δέχτηκε.

Είχε δολοφονήσει και μία 28χρονη

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι σκότωσε γυναίκα με την οποία είχε σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε δολοφονήσει και στις 25 Ιουλίου του 2011 στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, μια γυναίκα η οποία φέρεται να ήταν σύντροφος του. 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων,  η νεαρή γυναίκα είχε εντοπιστεί με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά της από αστυνομικούς, νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η γυναίκα όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι είχε έρθει για το Σαββατοκύριακο στην εξοχική κατοικία του συντρόφου της στην περιοχή μαζί με τον ίδιο. Ο δράστης τότε, αμέσως μετά την πράξη του πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

Ο δράστης ήταν, εν μέρει, τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος τον τελευταίο καιρό, έμενε στον ξενώνα του νοσοκομείου. Τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, έπαιρνε τα φάρμακά του και κάθε μεσημέρι έβγαινε.

Γείτονες εικάζουν πως ο δράστης κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications